Postavio sam je u općim diskusijama.Peterski je napisao/la:Na face tv imate face to face zanimljivu emisiju pred derbi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imal sta od Bekrica pred derbi?
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Semper Fidelis
[youtube][/youtube]
neka ga pusi malo sarajevoooo nama je Željo svetinja jedina
neka ga pusi malo sarajevoooo nama je Željo svetinja jedina
Semper Fidelis
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pronašao sam u svom arhivu stari tekst iz oslobodjenja, pisan mislim 2001. nakon osvajanja duple krune. Autor je Tomo Pocanic
"Petog juna 1998. na Kosevu se igra veliki derbi. Sarajevo je stalno bolje, ali Zelju i vile pronose. Samo sto nije istekao i posljedni minut: Pehlivanovic dodaje Sopovicu, a ovaj prosljedjuje isturenom Zubanovicu. U medjuvremenu je i Dedic istrcao s gola, mreza je prazna, a Zubanovic se odlucuje na pomalo riskantan potez: sutira prema golu, lopta ide u pravcu Dediceve desne stative i kao da se necka: hoce-nece. Ipak: hoce! Putanju je ta zlatna lopta zavrsila uz samu stativu, s unutrasnje strane. Veliko jedan prema nula za Zeljeznicar."
"Prirodno, veliki obol dali su i brojni treneri. Milan Ribar, Ivica Osim, Vladimir Konjevod, Mišo Smajlovic, Boris Braculj, Dino Djurbuzovic, prije njih Miroslav Brozovic, Branko Stankovic, Prvoslav Dragicevic... Ide li njihovim stopama i Amar Osim?" makar na to znamo odgovor...
"Petog juna 1998. na Kosevu se igra veliki derbi. Sarajevo je stalno bolje, ali Zelju i vile pronose. Samo sto nije istekao i posljedni minut: Pehlivanovic dodaje Sopovicu, a ovaj prosljedjuje isturenom Zubanovicu. U medjuvremenu je i Dedic istrcao s gola, mreza je prazna, a Zubanovic se odlucuje na pomalo riskantan potez: sutira prema golu, lopta ide u pravcu Dediceve desne stative i kao da se necka: hoce-nece. Ipak: hoce! Putanju je ta zlatna lopta zavrsila uz samu stativu, s unutrasnje strane. Veliko jedan prema nula za Zeljeznicar."
"Prirodno, veliki obol dali su i brojni treneri. Milan Ribar, Ivica Osim, Vladimir Konjevod, Mišo Smajlovic, Boris Braculj, Dino Djurbuzovic, prije njih Miroslav Brozovic, Branko Stankovic, Prvoslav Dragicevic... Ide li njihovim stopama i Amar Osim?" makar na to znamo odgovor...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- badblueboylivno
- Kontakt:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jesmo postali popularni u Livnu

-
- Kontakt:
0-1.... možel 

CRNO i CRVENO srce je moje, konačno znam i sam koje je LJUBAV boje.. .
Može i sad i u zadnjem koluzenickiROB je napisao/la:0-1.... možel

-
- Kontakt:
Na vama je.. ..mi izađjemo i odigramo bez da. Nam treba nešto 

CRNO i CRVENO srce je moje, konačno znam i sam koje je LJUBAV boje.. .
Raja uspio sam nam naci prenos utakmice idemo danas do pobjede
17:00h Sarajevo - Zeljeznicar (BHT Liga) Prenos na ovom linku http://www.netraja.net/p/sport.html
17:00h Sarajevo - Zeljeznicar (BHT Liga) Prenos na ovom linku http://www.netraja.net/p/sport.html
- badblueboylivno
- Kontakt:
Uvijek mi je Željo bio drag i jasno da sam za njih danas. Plava boja, ovo ono.KLIS je napisao/la:Jesmo postali popularni u Livnu![]()

Hayley <3
- Sarajevo29
- Kontakt:
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Dajte nam te streamove, ovo preko ovog iznad linka i netraja, je sve gola **** do bola, kad su losi snimci ove bezvezne tekme, mogu mislit derbi. Najbolje je livestream.com ako neko moze napraviti.