FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 16 maj 2015, 08:26

" Nezadovoljstvo je kao zvijer, nemoćna kad se rodi, strašna kad ojača".(Mehmed-Meša Selimović)
Ja volim FK Tuzla City

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 16 maj 2015, 08:41

SaltCityAttack je napisao/la:Kako bi ovi Robijasi voljeli imat ovo sto mi imamo ahhhaa..samo mi necemo da cijenimo trazimo inat , imamo licne interese
Kako bismo i mi voljeli imati Robijase, odnosno njihovu ljubav prema klubu i navijacku organizaciju. Huuh, kakav tandem. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 maj 2015, 09:55

Ma mi smo ultra ****.mentalitet nula.umjesto da podrzimo Klub da isplivamo izadjemo u evropu..Stadt oni rade..prvo mi.pa Klub..ako nemoze nek nema kluba.
Iznositi gluposti u javnost zarad sopstvenog interesa neke BI öd njih Logo skupo kostat.Jos SE igraju glavom.jutros cujem oni CE ovo ono..neznaju skim imaju posla.pa nisu to djeca u parku da mu otmes sendvic.pojest CE te covjek nestaces u mraku budallo.dies mu u porodicu dirat..molim vas eto..nemojte vise ovdje o njma..kada SE sve ovo zavrsi napisacu poduzi post objasniti neke stvari..strpite SE Jos malo..svi smo mi prolazni.Slobodan je vjecna
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 maj 2015, 10:06

Danas po bod. ..vidjet cemo kakva ce sastav Musemić izvest. ...mislim da nam samo Zeba nedostaje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 maj 2015, 10:20

zašto bismo išli po bod?

to je luzerski mentalitet, idemo po tri boda, a ukoliko osvojimo bod, dobro je, ako pobjedimo, super :D ako je vjerovat' navijačima Veleža, falit' će im 5 igrača, nama Zeba, to ti dođe isto 5 igrača (pola ekipe :rol: )

šalu na stranu, u ovakvom odnosu snaga, najmanje što očekujem je da se momci vrate neporaženi :thumbup:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 16 maj 2015, 10:50

Smijesno je sta pojedinci rade, i kriju se iza imena grupe, ko oni neki veliki navijaci, a sve to radi inetresa kojeg vise nema i para kojih su dobivali do uprava koje su unistile klub. Nema vise prodaje baklji na tribini, uzimanja para za gostavanje, koje zavrse u par dzepoava a svi ostali placaju put. Nema vise jaranskih dogovra sa upravom, pa lijepo pojedinicma na tribini,a ovi vamo zavaljuju klub. Azmir smeta sto radi u interesu kluba, i sto nece da pravi dilove sa nekim smijesnim likovima, mnogi su lijepih para preko leda Slobode uzeli a glume velike Fukare, eh toga vise nema.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 maj 2015, 11:13

ma to je Tuzla, kasaba, nismo mi kao ljudi spremni za velike stvari i velike ljude jednostavno u glavi..mi da dodjemo u finale LP pojedini bi prodali utakmicu kad bi se oni pitali- to je tako jednostavno..iskrivljene vrijednosti.

u drugim gradovima frajer si ako pomazes i boris se za Zelju, Celik, Velez- kod nas svi frajer ako sutra po carsiji pricas kako se zbog tebe ugasio klub

velika je sujeta ako Azmir uspije sa Slobodom, a sujeta je najgora
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 maj 2015, 11:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je Tuzla, kasaba, nismo mi kao ljudi spremni za velike stvari i velike ljude jednostavno u glavi..mi da dodjemo u finale LP pojedini bi prodali utakmicu kad bi se oni pitali- to je tako jednostavno..iskrivljene vrijednosti.

u drugim gradovima frajer si ako pomazes i boris se za Zelju, Celik, Velez- kod nas svi frajer ako sutra po carsiji pricas kako se zbog tebe ugasio klub

:clap: :clap:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 maj 2015, 12:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je Tuzla, kasaba, nismo mi kao ljudi spremni za velike stvari i velike ljude jednostavno u glavi..mi da dodjemo u finale LP pojedini bi prodali utakmicu kad bi se oni pitali- to je tako jednostavno..iskrivljene vrijednosti.

Brao..bas tako :clap: :clap: ....uspjeh ti niko nece oprostit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 maj 2015, 12:18

Tuzla je grad, lijep grad, Sloboda je poznat klub.....Ne poredite grad i Slobodu sa smradovima koji su bili u klubu i oko kluba i kojih na zalost jos ima.....Za sve je potrebno vrijeme, idemo korak po korak.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 maj 2015, 12:27

Šta sve čujem u prolazu i kakvih smradova se dotiče Azmira, ako ništa drago mi je jer je njih naguzio.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 maj 2015, 12:43

solinas je napisao/la:Ma mi smo ultra ****.mentalitet nula.umjesto da podrzimo Klub da isplivamo izadjemo u evropu..Stadt oni rade..prvo mi.pa Klub..ako nemoze nek nema kluba.
Iznositi gluposti u javnost zarad sopstvenog interesa neke BI öd njih Logo skupo kostat.Jos SE igraju glavom.jutros cujem oni CE ovo ono..neznaju skim imaju posla.pa nisu to djeca u parku da mu otmes sendvic.pojest CE te covjek nestaces u mraku budallo.dies mu u porodicu dirat..molim vas eto..nemojte vise ovdje o njma..kada SE sve ovo zavrsi napisacu poduzi post objasniti neke stvari..strpite SE Jos malo..svi smo mi prolazni.Slobodan je vjecna
Nema se tu sta objasnjavati....Azmir samo placa uposlenike kluba, trenere, igrace i logistiku.....Nema vise para nikome, ma ni yebene marke....Naravno da tim likovima nije drag.Nema vise grebanja od Slobode raznim Muharemagicima, nekim starim gardama, "profi navijacima"......to je davno svrseno vrijeme.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 maj 2015, 12:52

Umjesto da se brinu o tribini,koja se gotov raspala,oni se brinu o Azmiru Husicu,covjeku koji je dosao da pomogne klubu,gdje nema vise grebanja od Slobode,dzaba kartona piva,baklji,petardi,buseva kao sto je bilo kod proslih uprava,pa su sutili i bilo im je dobro..njima ne odgovara Azmir zbog ovog sto ne da im marke,a navikle su ih druge uprave.. ;)

AZMIR HUSIC :kralj:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 maj 2015, 12:59

Chinaglia je napisao/la:zašto bismo išli po bod?

to je luzerski mentalitet, idemo po tri boda, a ukoliko osvojimo bod, dobro je, ako pobjedimo, super :D ako je vjerovat' navijačima Veleža, falit' će im 5 igrača, nama Zeba, to ti dođe isto 5 igrača (pola ekipe :rol: )

šalu na stranu, u ovakvom odnosu snaga, najmanje što očekujem je da se momci vrate neporaženi :thumbup:
Zato što su brate zajebane ove godine kod kuće, po domaćim utakmicama mislim da su prvi il drugi na tabeli :D
al eto nema veze ako će im faliti 5 igrača plus opet im je novi trener došao. Šteta što nema Zebe, bio bih siguran u pobjedu, ovako valja strepit. :cool:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 maj 2015, 13:01

Sad protiv Borca je bilo puno vise djevojaka, zena nego inace i to izgleda puno ljepse na tribini.....od sledece sezone obavezno osobama zenskog pola BESPLATAN ULAZ (kao dio marketinga).

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 16 maj 2015, 14:07

citma onu peticiju pa dali je ono normalno pa nama ne znam sta da se uradi mi smo nezadovoljni ono je sramota i to od nekih navijaca koji ko fola zive za slobodu puu kakav smo mi narod nezadovoljan niko od njih ne voli slobodu vec samo sami sebe i svooj interes ne javljam se cesto al vala sad sam morao

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 maj 2015, 14:24

"Dostojanstvo nedamo titule ne trebamo" :urnebes: ,kome se ne ide na tekmu jer mu je Azmir nabio komplex ne mora ni dolaziti, kao da je neki faktor,a ono kobajagi hoce bojkote da pravi.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 maj 2015, 14:26

Ni mi nismo nista bolji od ovih sto se protive Azmiru...svi mirno gledamo na Tusnju kako ga prozivaju i sta mu govore... :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 maj 2015, 14:28

Kakva peticija,moze li se to vidjeti,posto nemam fb nalog ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 maj 2015, 14:28

Hoces se tuci sa njima,za ovakve stvari kuliranje i jeste najbolji lijek...kad skontaju da od laprdanja i pljuvanja nema koristi i da ih niko ne shvata ozbiljno odustace.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []