Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Watzke izjavio da dva igrača napuštaju Dortmund ovo ljeto, najvjerovatnije se radi o Gundoganu i Hummelsu. Kako bi bilo strasno kad bi Hummelsa doveli.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
S obzirom da Wenger ima cetiri stopera taj transfer je ipak nemoguc. A nema naznaka da bi Per mogao ici.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma znam i ja da od te moje zelje nema nista, mislim da cemo samo dovesti Schnederlina i neko lijevo krilo možda i to je to.
- 4R5EN4L8IH
- Kontakt:
Potreban nam je novi golman. Ja bih doveo Cecha, Begovica ili Llorisa.
Potreban nam je novi stoper. Ja bih doveo Hummelsa ili Varanea.
Potrebno nam je krilo. Ja bih doveo Griezmanna.
U napadu imamo Girouda i Welbecka. A Profesor je rekao da ce i Walcotta gurnit naprijed skroz.
Znaci suma sumarum treba nam golman, stoper i krilo. Na ostalim pozicijama smo prejaki.
U napadu imamo Girouda i Welbecka. A Profesor je rekao da ce i Walcotta gurnit naprijed skroz.
Znaci suma sumarum treba nam golman, stoper i krilo. Na ostalim pozicijama smo prejaki.
Prije svega, dobrodošao na forum. Počasti se sokom, kafom, kolačima.4R5EN4L8IH je napisao/la:Potreban nam je novi golman. Ja bih doveo Cecha, Begovica ili Llorisa.
Ja ne bih dovodio Begovića jer mi se čini da je stagnirao u zadnjih par godina, na prekidima mi nije najsigurniji, a i nekako mi lakše psovati Szczesnyju, Ospini ili, u krajnjoj liniji Čechu, nego Asmiru kad primi neki pacerski gol.
Varane je, ako se dobro sjećam, imao klauzulu od samo 30 miliona eura tako da i nije izvan dometa. Hummels je već bliže Unitedu. U svakom slučaju, imamo četiri stopera, Wenger je rekao da neće dovoditi novog tako da od toga vjerovatno neće biti ništa.
Krilo - može. Ja bih najviše volio ljutim rivalima natrljati nos kupovinom Balea ili spasiti Di Mariju iz Uniteda. Nemamo nijednog ljevaka na krilima.
Walcott kao napadač - loš izbor. U ovo godina što ga gledam jednom je odigrao kao špic vrhunsku utakmicu, a to je ona na kojoj se ozlijedio na godinu dana. Tu je igrao kao neka lažna devetka i cijelo vrijeme izvlačio odbranu Tottenhama što su koristili naši veznjaci i Gnabry. Nema fizikalije da vuče napad, nema igru leđima, nema osjećaj kad treba dodati loptu (tu mu se još uvijek dešava da drži loptu predugo ili da uopšte ne vidi igrača u boljoj poziciji), a u karijeri je ispucao milion slobodnih udaraca, još čekam da neki zabije.
Prioritet je poduplati Coquelinovu poziciju sa Schneiderlinom. Ako dođe Čech - odlično.
Jeste da je za sada sve zuta stampa ali smo po njima najblizi Cechu i da su pregovori poodmakli.
Jos Morgana i Reusa i ja bi bio presrecan!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos Morgana i Reusa i ja bi bio presrecan!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja ću samo reći da su Nepobjedivi dobili samo jedno pojačanje za prvih 11 u prijelaznom roku ljeta Gospodnjeg 2003.godine - Jensa Lehmanna, golmana starog 33 godine i 8 mjeseci.Gunner4 je napisao/la:Jeste da je za sada sve zuta stampa ali smo po njima najblizi Cechu i da su pregovori poodmakli.
Petr Čech će napuniti 33 godine preksutra. Možda ne bi bilo loše da mu napravimo tortu kakvu je Yaya Toure tražio od Cityja.
- Schneiderlin
- Kontakt:
Arsenal ‘complete transfer of RC Lens’ teen sensation Yassin Fortune’

Arsenal have reportedly completed the transfer of RC Lens’ teenage sensation Yassin Fortune.
The Gunners have tied the French midfielder down to a three year deal and beat the likes of Manchester United to his signature.
Fortune is a regular for the France under-16s squad and is considered a future star of French football, according to France football.
The 16-year-old can also play in a more advanced role and his versatility is another of his strengths.
The Gunners may have to wait a few years to see him in action but they have a real prospect on their hands.
According to popular Spanish media outlet Fichajes.net, the Gunners have tabled a bid for Napoli hitman Gonzalo Higuain.
čim dalje od pipite

Arsenal have reportedly completed the transfer of RC Lens’ teenage sensation Yassin Fortune.
The Gunners have tied the French midfielder down to a three year deal and beat the likes of Manchester United to his signature.
Fortune is a regular for the France under-16s squad and is considered a future star of French football, according to France football.
The 16-year-old can also play in a more advanced role and his versatility is another of his strengths.
The Gunners may have to wait a few years to see him in action but they have a real prospect on their hands.
According to popular Spanish media outlet Fichajes.net, the Gunners have tabled a bid for Napoli hitman Gonzalo Higuain.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Valjalo bi da Cech dodje. Nadam se da ce ga uspjeti i dovesti.
edit: Wenger se nasmijao na onaj svoj nacin pri spomenu Sterlinga i Milnera. Dakle trebalo bi krilo doci, ali ne Reus.
edit: Wenger se nasmijao na onaj svoj nacin pri spomenu Sterlinga i Milnera. Dakle trebalo bi krilo doci, ali ne Reus.
Celik!3,2,2.
Sterling je najbolje Englesko krilo. Milner je role player a nama takav ne treba
Ajde Profa ponudi Walcotta i kes za Rahimagu
Ajde Profa ponudi Walcotta i kes za Rahimagu
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma MIlner uvijek dobro dodje. Covjek igra sve, a takav treba. Radije njeg gledat nego Cazorlu/Artetu/FLaminija ili sta ja znam koga.
Celik!3,2,2.
Dobar igrac je Milner,al mislim ako vec dovodimo krilo,onda daj da to bude zvjerka.
OX,Alexis i Sterling. . .i naravno Ramiz
OX,Alexis i Sterling. . .i naravno Ramiz
A.F.C. Bournemouth!
A ja bas danas citam da dolazi Reus i to ne da igra krilo nego ce biti novi napadac. Moze biti svasta ali sam siguran da ce nam doci jos jedna zverka velika...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sterling je precijenjeno Englesko deriste, kao Walnut doduse nesto talentovaniji bolji dribler i jaci sa loptom ali losiji finiser dakle sveukupno mislim da ce biti bolji igrac od Walnuta ali to nije neki uspjeh, mislim porediti njega i jednog Reusa smijesno a jos je smijesnije to da bi Resu bio jeftiniji jer sumnjam da ce Liverpool pristati na bilo koju ponudi ispod 40 miliona funti a pitanje je da li bi ga i tada prodali. Ne znam zasto se povezujemo uopste sa Liverpoolovim igracem velika greska bi bila kesirati za ovog igraca nije svaki ofanzivac Liverpoola Luis Suarez ma ni blizu, ovaj i Sturidge su izgledali dobro dok je Urugvajac bio tu, cim je otisao nista posebno nisu pokazali. Defintiivno ne vrijedi tih para nadam se da ce City biti gluplji od Wengera i iskesirati prije nas velika greska bi bilo dati tolike pare na ovog igraca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A hajd prestani vise ba. Kakav Reus? Dobar igrac, ali presklon povredama. Pa zamisli njeg u Arsenalu, novi Diaby. Covjek svake godine propusti par mjeseci radi neke povrede, i jel fakat treba takav igrac Arsenalu? I propusti onda jos 2-3 mjeseca dok uhvati formu.
Pa razmislite malo prije nego napisete nesto.
Pa razmislite malo prije nego napisete nesto.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma ja kakav Reus klocina glupa bolji Sterling e hebem ti fudbal i ko ga sve prati, eto povrijedjivace se pa sta? povrijedjuje se i Ox i Wilshere i Ramsey, nemaju sezone bez bar jedne visemjesecne pauze od povreda nisam vidio da se bunis kad su potpisali nove ugovore ko sad za Reusa, jer kakva korist od potpisivanja ugovora sa jednim Wilsherom kojeg ne pamtim kad sam vidio da je odigrao 3-4 mjeseca bez nekog odsustva? Smijesno dvostruki arsini se koriste kad si tako doslijedan stavovima slijedi ih u ostalim primjerima pa ja hajde budi doslijedan reci prodajmo RAmseya neka dodje Milner masina on ce sigurno i u Arsenalu odigrati sezonu bez nekih vecih ozlijeda nema veze sto je Ramsey bolji kakva korist od Ramseya ona dva tri mjeseca sto pauzira plus jos dok nafata formu?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko je rekao da je Sterling bolji? Medjutim sta je bolje, Reus u bolnici ili Sterling na terenu? A I taj Sterling moze lahko dostici nivo Reusa.
Potpisati novi ugovor nije isto kao potpisati novog igraca. Koja je logika dovoditi igraca koji svake godine 6 mjeseci provede igrajuci ili los fudbal ili povrijedjen?
Potpisati novi ugovor nije isto kao potpisati novog igraca. Koja je logika dovoditi igraca koji svake godine 6 mjeseci provede igrajuci ili los fudbal ili povrijedjen?
Celik!3,2,2.
- Schneiderlin
- Kontakt:
sterling je samo još jedan u nizu precjenjenih englezića,lik ima završnicu ala bukva
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sta je bolje Ramsey ili Wilshere u bolnici ili Milner na terenu? Koja je logika potpisivati novi ugovor i jos povecavati platu igracu koji svake sezone odsustvuje par mjeseci i jos mjesec(e) provede hvatajuci formu nakon pauze?
Ma ja Reus igra los fudbal ali zato Sterling razvaljuje
NAravno da vrlo lako moze dostici nivou Reusa vec vidim Sterlinga masinu kako vec iduce ili one tamo sezone svoju momcad vodi do finala LP.
Kako nije isto potpisati novi ugovor ili potpisati novog igraca? Izuzev sto za novog igraca platis odstetu nema nikakve razlike. A drugo tvoja smijesna prica ne pije vodu zbog jos jednog razloga jer ti niko ne garantuje da ti taj isti Sterling nece biti jos gori od Reusa po pitanju ozlijeda. Dakle osim sto je Reus mnogo bolji igrac, osim sto bi ga vrlo lakse mogao dovesti nego Sterlinga cak i za manje para isto tako REus moze biti vise fit nego Sterling sto bi bio.
Ko je upravu ja ili ti? Ako te zanima samo pitaj navijace Bayerna, Barcelone, Reala, Juventusa, PSGa (ako ih ima) koga bi prije doveli Reusa ili Sterlinga uzimajuci u obzir sve ove paramatre o kojima ja i ti polemisemo garantujem da ce apsolutna vecina njih reci Reusa. a u pitanju su top klubovi koji osvajaju trofeje i imaju ambicije koje kao ono i mi imamo.
Ma ja Reus igra los fudbal ali zato Sterling razvaljuje
Kako nije isto potpisati novi ugovor ili potpisati novog igraca? Izuzev sto za novog igraca platis odstetu nema nikakve razlike. A drugo tvoja smijesna prica ne pije vodu zbog jos jednog razloga jer ti niko ne garantuje da ti taj isti Sterling nece biti jos gori od Reusa po pitanju ozlijeda. Dakle osim sto je Reus mnogo bolji igrac, osim sto bi ga vrlo lakse mogao dovesti nego Sterlinga cak i za manje para isto tako REus moze biti vise fit nego Sterling sto bi bio.
Ko je upravu ja ili ti? Ako te zanima samo pitaj navijace Bayerna, Barcelone, Reala, Juventusa, PSGa (ako ih ima) koga bi prije doveli Reusa ili Sterlinga uzimajuci u obzir sve ove paramatre o kojima ja i ti polemisemo garantujem da ce apsolutna vecina njih reci Reusa. a u pitanju su top klubovi koji osvajaju trofeje i imaju ambicije koje kao ono i mi imamo.
- Schneiderlin
- Kontakt:
dolaskom sterlinga i još nekih engleskih padobranaca mogli bi postati novi Liverpool
oni su iskušali dobitnu formulu s englezima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.