Warriorsi nemaju svoje Spurse (čak i Dallas) kao ti Sunsi. To je mogla biti Oklahoma, mogli su biti Spursi ili Memphis, ali su se raspali svi redom.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Greska sudija koja je odlucila utakmicu. Umjesto -2 otislo na -8.Scof1eld je napisao/la:Ne moze se protiv ovog![]()
Sreca pa Kobaja ne igra, onda bi vidio...Torres_9 je napisao/la:Kakav je ovaj @gre troler
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čim Kawhi i Gre pričaju, odmah znaš da prognoza ne valja.miki_92 je napisao/la:Donniele mor'o sam![]()
Jesam li za faul ili povrede slagao?Torres_9 je napisao/la:Kakav je ovaj @gre troler
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakav faul covjece ? Cista blokadaGreivis je napisao/la:Greska sudija koja je odlucila utakmicu. Umjesto -2 otislo na -8.Scof1eld je napisao/la:Ne moze se protiv ovog![]()
Najgori mvp ikada ispada u iducoj rundi. Da nije bilo povreda ispali bi i od Memphisa.
Dobra im je kolektivna odbrana, medjutim nemaju pravog rim protectora, mada protiv Gsw to i nije bas toliko bitno jer dosta sutaju, ali opet kad ti daju te lagano poene sa polaganjem i kojim kucanjem, za Memphis je to tesko stizat, jer oni su alergicni (kao sto bi @donnie reko), na postizanje 100 poena (to im je nemoguca misao).nihohoni992 je napisao/la:A ni odbrana im nije toliko jaaka koliko se prica.
Aleme volio bih da vi prodjete protiv klipa abd pa da gledamo istinsko finale dvije najbolje ekipe na westu bez penzionera i notricaša
Ovo i dalje stoji. Pogledaj koliko samo drugi imaju problema s povredama.miki_92 je napisao/la:Donniele mor'o sam![]()
Daj covjece prestani vec jednom omalovazavat GSW. Prva odbrana i drugi napad lige citavu sezonu i top 10 score svih vremena. Perfektno su se prilagodili Memphisu odbranom i izbacili im glavnog odbrambenog na perimetru iz igre (ako si gledo zadnje sinocnju tekmu u 4. utakmicu serije onda znas o cemu govorim) a uz to imaju vjerovatno najbolji suterski par ikad. Priznaj da si bio u krivu i sve ok.Kawhi je napisao/la:Ovo i dalje stoji. Pogledaj koliko samo drugi imaju problema s povredama.miki_92 je napisao/la:Donniele mor'o sam![]()
S ove 3 ekipe koje su ostale na zapadu već je izvjesno da ćemo imati najlošijeg predstavnika zapada u finalu još od 98.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.