FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kovacic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kovacic » 16 maj 2015, 18:57

"Želji je trebala pobjeda, apsolutno je gosti nisu zaslužili, pa je Sarajevo zasluženo i dalje lider." :o :crazy:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2015, 18:59

kovacic je napisao/la:"Želji je trebala pobjeda, apsolutno je gosti nisu zaslužili, pa je Sarajevo zasluženo i dalje lider." :o :crazy:
Žao mi je samo ovog našeg momka koji je morao sve ovo slušati 90. minuta i svaka mu čast na profesionalizmu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 maj 2015, 19:00

Sad sam mu na fb **** sve usta,majku mu **** neobjektivnu. gdje ga u gradu vidim pljunucu ga posred one **** face. Svaka cast nasim mommcima,Sarajevo cestitam na bodu i tituli.Najsretniji tim ce na kraju svojit prvenstvo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 maj 2015, 19:00

Šteta, moglo se ovdje do troboda. Sarajevo apsolutno bezopasno.
Hayley <3

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 maj 2015, 19:01

Nydalen je napisao/la:Ma ovo je odlicno, vitez ga primio u 90'. Nema sanse da oni dobiju Viteza!
Nije Vitezu bitno hoce li jspasti ove godibe ili za godinu dana kad se liga smanji.
Ja se ne nadam u njih ali ko zna...

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 16 maj 2015, 19:01

Ne znam stvarno, virtuale molim te mi objasni odkud on uopste da se nadje u ovoj poziciji? Zar nije on na fejsu? Napisat cu sada tekst na fb stranicu arena sporta. Ovo je dno dna neprofesionalizma.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 maj 2015, 19:02

E debila da te Bog sacuva,pvo nigdje nema. Bravoo momci,vjerujemo do kraja. Dobta stvar je sto Vitez zijani. Eh da su bila dvojica sto fale al sta je tu je i njima je falilo igraca.

Idemo dobit Travnik pa u Zenicu po titulu aBd. I mali Amir je genijalac ,17 godina ,tobrjarabi kakav dragulj
Zeljeznicar! 1921 !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2015, 19:03

barbarez je napisao/la:Sad sam mu na fb **** sve usta,majku mu **** neobjektivnu. gdje ga u gradu vidim pljunucu ga posred one **** face. Svaka cast nasim mommcima,Sarajevo cestitam na bodu i tituli.Najsretniji tim ce na kraju svojit prvenstvo.
Evo i ja sam mu poslao poruku. Malo je što mi uništava utakmice reprezentacije, još mi i ovo treba syebati.
Voli te tvoje Sarajevo.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 16 maj 2015, 19:04

Familije se sjetim onim komentatorima,klub treba nesto uraditi po ovom pitanju ,bht moja tv I arena ,sami pitarluk fujjj.

Manijaci 10
Amir 10
ostali solidni,trebali smo ih uzeti onaj kokot nista nije pokazao.Mi I nismo isli na titulu ,oni kupili sudiju u istocnom S I vozdra .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 16 maj 2015, 19:05

Al koji na svijetu voditelj komentarise dogadjaje na tribinama? I to jos zakuhava eee mozes mislit kretena.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 maj 2015, 19:07

Virtu4l je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Sad sam mu na fb **** sve usta,majku mu **** neobjektivnu. gdje ga u gradu vidim pljunucu ga posred one **** face. Svaka cast nasim mommcima,Sarajevo cestitam na bodu i tituli.Najsretniji tim ce na kraju svojit prvenstvo.
Evo i ja sam mu poslao poruku. Malo je što mi uništava utakmice reprezentacije, još mi i ovo treba syebati.
Bjezi ba smetljar j e b o ga Maki i Senad u supak.Svega mi sam znao da nas nece dobit. Samo da smo malo bili pribraniji gore mogli smo ovo uet.Rijada su odlicno cuvali.**** li ih Kokot u mozak su ga sjebali onim furanjem.Amir Hadzijahmetovic novi Pjanic.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 maj 2015, 19:07

Mali Amir igrac utakmice, samo ovako nek nastavi izrast ce sigurno u vanserijskog fudbalera, odavno ovakav talenat nismo gledali
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2015, 19:07

Nydalen je napisao/la:Al koji na svijetu voditelj komentarise dogadjaje na tribinama? I to jos zakuhava eee mozes mislit kretena.
Zato mu je Admir par puta momački spustio.

"Benko je imao više šuteva nego cijela ekipa Željezničara"
"Ne znam Vedo, zaista nemam taj podatak"

:tokralju:
Voli te tvoje Sarajevo.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 maj 2015, 19:08

Ma Kokot je izgorio, nema veze.. Ljudi ovo je cudo, sjetite se samo pocetka sezone. Amir je nesto sto se radja svakih 30 godina, uz Stojceva i Benku je bio daleko najbolji na terenu. Od nasih bih izdvojio Kosorica i Bogdanovica, jaki, sigurni, nema pametovanja, odmah se izbija lopta. Dado Sadikovic podbacio... zao mi je, jer se vidi da zna i da ima taj neki vic u nogama.

A sto se tice ovog cupavog idiota Vede... ima da mu kazem koju kad ga vidim. Otkad je radio utakmice sa Marijanom nisam mogao zvuk upaliti.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 16 maj 2015, 19:09

Ne mogu areni sport da postavim na zid nista, a njega ne mogu da nadjem na fb-u. Ima li neko kolektivno da nam sastavi kritiku da svi posaljemo na mail arena sportu.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 16 maj 2015, 19:16

Samo jedan veliki naklon malom Amiru koji je to znalac svaka mu čast...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 16 maj 2015, 19:17

Amir :tokralju: :tokralju: :tokralju: :salut: :salut: :salut: :o :o fenomenalno ,ma svi ja nikom nista nemam zamjeriti :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap: :clap: :clap:
super utakmica sa svojim prilikama za oba tima ,ali eto 0:0
Željooooooooooooo :bow: :bow:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 maj 2015, 19:20

Nadam se da ce neko uspjeti da napravi highlights sa potezima Amira!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 maj 2015, 19:22

razocaran sam, iskren da budem... jer oni su bili zreli za kantanje samo tako... mi to nismo iskoristili nazalost... s druge strane, dobro je da smo vec obezbjedili evropu i matematicki... sad se moramo maksimalno koncentrisati na preostale dvije utakmice i nadati se da vitez otkine remi sa pitarima...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 16 maj 2015, 19:24

Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da nam je momak od 18 godina drzao sredinu. Kakva drskost i mirnoca u isto vrijeme. Kod onog suta mogo je asistirat al nek ju je opalio. Pa ono valjanje lopte po terenu, rolinzi neki itd.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara i 6 gostiju.