Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Žao mi je samo ovog našeg momka koji je morao sve ovo slušati 90. minuta i svaka mu čast na profesionalizmu.kovacic je napisao/la:"Želji je trebala pobjeda, apsolutno je gosti nisu zaslužili, pa je Sarajevo zasluženo i dalje lider."![]()
![]()
Nije Vitezu bitno hoce li jspasti ove godibe ili za godinu dana kad se liga smanji.Nydalen je napisao/la:Ma ovo je odlicno, vitez ga primio u 90'. Nema sanse da oni dobiju Viteza!
Evo i ja sam mu poslao poruku. Malo je što mi uništava utakmice reprezentacije, još mi i ovo treba syebati.barbarez je napisao/la:Sad sam mu na fb **** sve usta,majku mu **** neobjektivnu. gdje ga u gradu vidim pljunucu ga posred one **** face. Svaka cast nasim mommcima,Sarajevo cestitam na bodu i tituli.Najsretniji tim ce na kraju svojit prvenstvo.
Bjezi ba smetljar j e b o ga Maki i Senad u supak.Svega mi sam znao da nas nece dobit. Samo da smo malo bili pribraniji gore mogli smo ovo uet.Rijada su odlicno cuvali.**** li ih Kokot u mozak su ga sjebali onim furanjem.Amir Hadzijahmetovic novi Pjanic.Virtu4l je napisao/la:Evo i ja sam mu poslao poruku. Malo je što mi uništava utakmice reprezentacije, još mi i ovo treba syebati.barbarez je napisao/la:Sad sam mu na fb **** sve usta,majku mu **** neobjektivnu. gdje ga u gradu vidim pljunucu ga posred one **** face. Svaka cast nasim mommcima,Sarajevo cestitam na bodu i tituli.Najsretniji tim ce na kraju svojit prvenstvo.
Zato mu je Admir par puta momački spustio.Nydalen je napisao/la:Al koji na svijetu voditelj komentarise dogadjaje na tribinama? I to jos zakuhava eee mozes mislit kretena.