kaze Senad na kraju ;ne naginjem ni za kog ...Mostar u srcu Velez do groba ; i udari se sakom u prsa
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nego jeli neko veceras gledao face to face Senada Hadzifezovica sa onom dvojicom pitara i manijaka ?
kaze Senad na kraju ;ne naginjem ni za kog ...Mostar u srcu Velez do groba ; i udari se sakom u prsa

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Divi Sene Hadžifejzovića na Face-u
Starmo u srcu Ležve do bagro!
Starmo u srcu Ležve do bagro!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Objasnio davnorodjenisa je napisao/la:Nego jeli neko veceras gledao face to face Senada Hadzifezovica sa onom dvojicom pitara i manijaka ?
kaze Senad na kraju ;ne naginjem ni za kog ...Mostar u srcu Velez do groba ; i udari se sakom u prsa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ne sirite dezinformacije i nemojte paniku stvarat,Skahic i Haurdic imaju ugovor jos godinu,za Jankovica je receno da je samo pitanje vremena kad ce potpisat novi ugovor,Celo doktor se jos konta nadam se da ce ostat,a za Hebibovica sve znamo.
#musvdg
Baci mi pp za Anija ,ja pojma nemam1922VFC1981 je napisao/la:Ne sirite dezinformacije i nemojte paniku stvarat,Skahic i Haurdic imaju ugovor jos godinu,za Jankovica je receno da je samo pitanje vremena kad ce potpisat novi ugovor,Celo doktor se jos konta nadam se da ce ostat,a za Hebibovica sve znamo.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Jednom zauvijek: Aniju, Blagojeviću i Jankoviću ističe ugovor na kraju sezone. Ostali su pod ugovorm, pa tako i Škahić i Haurdić. Pustite dezinformacije ljudi moji.

-
1922VFC1981
- Kontakt:
+MaleticuAlemC85 je napisao/la:Jednom zauvijek: Aniju, Blagojeviću i Jankoviću ističe ugovor na kraju sezone. Ostali su pod ugovorm, pa tako i Škahić i Haurdić. Pustite dezinformacije ljudi moji.![]()
#musvdg
21:36
Znamo da mu nije prvi put. Strasan je marketing kad ti u ovakvoj gledanoj emisiji najjaci voditelj, urednik u drzavi, onako baš navijacki izrekne slogan kojim glorifikuje tvoj klub, grad. Jos kad bi ove neznalice iz uprave znale cijeniti (citaj iskoristiti
Forza Velez, idemo dalje...
Doveo ih tata dvojicu pustio da malo pricaju i onda gospodskim manirom uz saku na srcu za kraj

From father to son
Što ti je moć medija. Sad se i sarajevski mediji furaju na neke fazone, vječiti, ovo ono, lafo.
Bola jedan je Velež, i jedan je Mostar. Ima jedan veliki derbi danas, igra se također, između dva tima koja su gajila najljepši nogomet u bivšoj državi, a to su naš Velež i tuzlanska radnička Sloboda.
A vi sa vašim pogrešno postavljenim sistemom vrijednosti, otpepajte lagano.
Bola jedan je Velež, i jedan je Mostar. Ima jedan veliki derbi danas, igra se također, između dva tima koja su gajila najljepši nogomet u bivšoj državi, a to su naš Velež i tuzlanska radnička Sloboda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Svaka caste zizuzizu1991 je napisao/la:Što ti je moć medija. Sad se i sarajevski mediji furaju na neke fazone, vječiti, ovo ono, lafo.
Izvinite sto sam "upao" na temu...vozdra
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
nihohoni992
- Kontakt:
Mozete li ga zabit ovoj buraniji iz tuzle
sto buraniji...nihohoni992 je napisao/la:Mozete li ga zabit ovoj buraniji iz tuzle
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
nihohoni992
- Kontakt:
Zato sto ste vi bolji a vi ste patlidzan
koliki ste onda vi odron..nihohoni992 je napisao/la:Zato sto ste vi bolji a vi ste patlidzan
ljuti se na svoje,a ne nazivat bolju ekipu pogrdnim imenima.
-
nihohoni992
- Kontakt:
Mi se borimo za titulu aj bjezi hahahahah
-
nihohoni992
- Kontakt:
Jbo vas ljeb ne mozete gola zabiti jadovi
Haveru "nihohoni992"] na čemu si ti, da nisi malo fulio forum. Zar ne bi trebao biti na sarajevskom derbiju.nihohoni992 je napisao/la:Jbo vas ljeb ne mozete gola zabiti jadovi
Samo da jos cestitam "treneru" Dzeli Muharemovicu
A vi braćo i dalje budite optimisti u pogledu novog trenera
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
dobra utakmica,ja licno zadovoljan rezultatom,iako je pobjeda mogla biti visestruko veca,ponisten gol,dvije tri 100 postotne sanse,beka fula prazan gol
pobjedila je u ovom trenutku bolja ekipa,a vama zelim brzu konsolidaciju,i vidimo se dogodine, 
Hajde ti "solonas" aka analiticar razguli sa teme Veleza i drobi na temi Fukara. Eto ti si naso analizirat kvalitet utakmice i ocjenjivat ko je bio bolji.solinas je napisao/la:dobra utakmica,ja licno zadovoljan rezultatom,iako je pobjeda mogla biti visestruko veca,ponisten gol,dvije tri 100 postotne sanse,beka fula prazan gol
pobjedila je u ovom trenutku bolja ekipa,a vama zelim brzu konsolidaciju,i vidimo se dogodine,
Oba kluba su na veliku zalost nas navijača rinaka i daleko od kvaliteta kakav je bio u davno proslom vremenu.
Imate srece sto vas vodi jedan veliki trener Husref Musemic i svaka mu cast. Da su bogdo ovi debili iz uprave Veleza bili vizionari ko onaj vas Husic pa doveli jednu trenersku velicinu.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.