FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 16 maj 2015, 21:08

Vitez mora da igra za sebe, da poginu za opstanak to je nasa jedina nada, ne treba se uzdati u tuzlake.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 16 maj 2015, 21:11

Cestitam momcima na srcu i mudima. Malo je falilo da ih unesrecimo.
Pitarke ce umirat jos barem dvije hefte. Lijepa noc.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 16 maj 2015, 21:13

Elegant je napisao/la:Vitez mora da igra za sebe, da poginu za opstanak to je nasa jedina nada, ne treba se uzdati u tuzlake.
Topla braca ce to odraditi u zadnjem kolu sa vazelinom. Ali zato Vitezu treba dati punu podrsku!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 maj 2015, 21:15

nisu oni topla braća nikakva, tuzlaci jednako mrze i nas i njih, samo husref...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2015, 21:15

Ostavite se Viteza, nemaju oni šanse protiv Sarajeva. Za mene je titula završena priča. Svaka čast našim momcima, trebamo biti ponosni na njih, kao što i jesmo. Preostale utakmice treba odigrati kao i do sad, pobijediti ovu kući i preživjeti Zenicu, ako je moguće bez poraza i to je to.

Ova sezona će valjda upaliti alarme u klubu, da napokon shvate sa čime raspolažu i da riješe neke goruće probleme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 16 maj 2015, 21:19

ChWilla je napisao/la:nisu oni topla braća nikakva, tuzlaci jednako mrze i nas i njih, samo husref...
Prije ce njima skinut gace nego ikom vjeruj mi.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 maj 2015, 21:20

Šampioni naši, hvala im puno. Na kraju utakmice se vidjelo ko voli svoj klub. One ptice trkačice su trebale proslaviti titulu sa svojim igračima, ali jadni igrači ne smiju ni da priđu tamo onoj sjevernoj tribini. Čemer. Navijanje dobro, moglo je i bolje da vrijeme nije onako teško bilo. Gas gas :mrgreen:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 maj 2015, 21:20

ChWilla je napisao/la:nisu oni topla braća nikakva, tuzlaci jednako mrze i nas i njih, samo husref...
Zadnje kolo, puno Kosevo cisto sumnjma da ce nesto zapeti tuzlaci, odigrat ce rekreativno utakmicu.

Vitez mora da igra za sebe, ali imaju li snage da se spase.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 maj 2015, 21:21

Čak i ako ne osvojimo titulu ne treba nikoga da krivimo za to, da smo se dodatno pojacali na sredini terena osvojili bi titulu bez problema,nemojte biti kao pojedini tuzlaci kojima su svi krivi za njihov neuspjeh osim njih samih. Cilj sa pocetka sezone je bila finansijaska konsolidacija, evropa i afirmacija mladih igraca i to smo i uradili, otvorila nam se šansa za titulu ne zato što smo mi jaki nego zato što su ostale ekipe u ligi mrtvi prosjek. Garantujem da neka druga ekipa iz naše lige ubaci u svojih pocetnih 11, 5-6 svojih juniora kao što smo mi uradili da bi vjerovatno ispali iz lige. Ponosan sam na naše momke..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 maj 2015, 21:26

shzna je napisao/la:Šampioni naši, hvala im puno. Na kraju utakmice se vidjelo ko voli svoj klub. One ptice trkačice su trebale proslaviti titulu sa svojim igračima, ali jadni igrači ne smiju ni da priđu tamo onoj sjevernoj tribini. Čemer. Navijanje dobro, moglo je i bolje da vrijeme nije onako teško bilo. Gas gas :mrgreen:
pomnožili ih hladno s nulom.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 16 maj 2015, 21:27

Najmlađa smo ekipa u cijeloj Evropi koja će se takmičiti u jednom elitnom takmičenju. Zato momcima svaka čast na svemu. I dalje smo jedini neporaženi u ovoj polusezoni, i dalje smo u borbi za titulu.
Odoviću majstore! Da je on bio šef i u jesenjem dijelu sezone, sigurno ne bi bili poraženi od pita na Grbavici, tako da bi već sa pobjedom protiv Travnika bili prvaci.
Uglavnom svi smo ponosni na naš Željezničar.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 maj 2015, 21:29

ma sigurno bi imali 3-4 boda više minimum. to je najveće "šta da" ove sezone, a ne šta da je tomić, bekrić, ovaj, onaj...

champions1921

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 16 maj 2015, 21:34

Nydalen je napisao/la:
Prije ce njima skinut gace nego ikom vjeruj mi.
Nemaju šta oni skidati gaće kada im ni za šta ne treba i kada su realno slabiji.. Mi ako ne budemo prvaci onda će to biti zbog naših kikseva protiv objektivno slabijih Slobode i Radnika.. Prošle sezone smo je izgubili na sličan način kiksevima protiv Slavije i Olimpika..

Nama titula nije ni bila cilj i treba biti ponosan na ekipu i stručni štab zbog svega što je uradjeno u ovoj sezoni.. Svi zacrtani ciljevi su ostvareni i ovo je s obzirom na okolnosti uspješna sezona a da je Odović bio od početka vjerovatno bi se i više uradilo..

Danas su poprilično falili Memija i Djenis ali i njima je falilo igrača tako da je sto se toga tiče bilo OK.. Sudjenje regularno osim onog nesviranog faula nad Nedom pred kraj.. Izdominirali smo ih u drugom i trebali smo ih uzeti ali falilo je malo sreće.. Ne bih nikoga izdvajao osim Amira koji je na lavoru održao lijepu fudbalsku lekciju.. I ostali su bili OK..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 maj 2015, 21:34

Minhi je napisao/la:Najmlađa smo ekipa u cijeloj Evropi koja će se takmičiti u jednom elitnom takmičenju.
Niste, ima mladjih :mrgreen:

Svaka cast na prikazanoj igri danas. Gledao sam drugo poluvrijeme gdje ste bili bolji. Navijao sam svim srcem za vas, skocio sam ko divljak na onu priliku u zadnjoj minuti, cijelo susjedstvo sam na noge digao :lol: Steta sto niste dobili, al vjerujem da idete do titule :mrgreen:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 maj 2015, 21:37

Da je babi muda bila bi deda. Puno stvari se moglo bolje odraditi od priprema pa do dovođenja igrača. Nismo uradili Bože moj, ali se nismo ni borili za titulu.

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 16 maj 2015, 21:39

Sljedece kolo odredjuje sve i ko ispada i ko osvaja titulu. Danas su nasi pokazali da ovdje ima materijala za sljwdecu sezonu. Samo Sadikovic nikako da se trzne, imam osjecaj da se krije tokom utakmice. Treba napuniti Grbavicu protiv Travnika i dati podrsku igracima

jug1997
Kontakt:

Post Postao/la jug1997 » 16 maj 2015, 21:40

Svaka cast nasim mladim lavovima na danasnjoj poredstavi,kada se sjetim polusezone kada nas niko nije ni spominjao kao kandidate za titulu a doslo se do toga da pitice strepe od nas-neprocjenjivo-Amire hvala ti za demonstraciju fudbala danas,kapa do poda :salut:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 maj 2015, 21:44

Al kako mudonje krenuše na jednog momka. U startu se zayebaše :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

jug1997
Kontakt:

Post Postao/la jug1997 » 16 maj 2015, 21:46

shzna je napisao/la:Al kako mudonje krenuše na jednog momka. U startu se zayebaše :urnebes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma oni su opasni samo 10 na 1,drago mi je sto sam danas vidio na jugu mnoge momke iz stare garde :thumbup: :thumbup:

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 16 maj 2015, 21:49

Amir!
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 28 gostiju.