A vasi bakljama gadzaju stariju raju i djecu na zapadu nicim izazvanijug1997 je napisao/la:A vi ono kao pravi fajteri 20 na 1THEC je napisao/la:ma koliko znam neki njiihov zalutaoemir18 je napisao/la:Sta bi ono na istoku?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
Debili na majici pisalo "The maniac"Desole je napisao/la:Kako skontase onog na istoku?
Opali ga frajer, zavali se na onu ogradu
Cimi je danas pokazao da su njegove lose utakmice bile samo plod umora i naravno povrede.Svaka cast Cimi , najbolji igrac danasnjeg susreta.Baric je bio los , ali sa obzirom da je igrao povrijeden i da bi bili bez desnog beka danas , halal mu.Zadovoljan sa bodom , mi bili bolji prvo a oni drugo. Svaka cast Hordama , odlicno navijanje , također i Istok nije bio los.Koliko su nam falili danas Radovac i Duljevic . Sljedeca tekma invazija u Vitezu.Bit cemo pojacani sa Radovcem,Mihojevicem,Kallasijem i odmornim Alispahicem.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja ne znam kako cemo mi nadoknaditi Cimija na ljeto. Koga dovesti da moze raditi ono sto je on danas? Nemanji se zahvaliti na kraju sezone definitivno. Poslati njega i pare za Subica Borcu. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
@Hilmo zasto nisi zadovoljan, da se razumijemo nisam ni ja ali po mom misljenju kakvih smo padova i pehova imali ovo je super. A i blizi smo tituli od danasnjih protivnika. Puno te pozdravljam.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
joker90 je napisao/la:Ja ne znam kako cemo mi nadoknaditi Cimija na ljeto. Koga dovesti da moze raditi ono sto je on danas? Nemanji se zahvaliti na kraju sezone definitivno. Poslati njega i pare za Subica Borcu.
Za ostetu od 1,5 milona km nesto ce se naci.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Malo ako su marke u pitanju... Za onakvog igraca, malo bgmi..amypitar je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ja ne znam kako cemo mi nadoknaditi Cimija na ljeto. Koga dovesti da moze raditi ono sto je on danas? Nemanji se zahvaliti na kraju sezone definitivno. Poslati njega i pare za Subica Borcu.
Za ostetu od 1,5 milona km nesto ce se naci.
Najbolje od svega je da smo mi danas minimalno 300 000 KM strpali u kasu.
Sto se ono kaze, imamo s cim u Vitez otic'
1946
Komsinice zeljana, opet si yebana !!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
300 000 + 4 000 000 za Gojkaru, mozemo kupiti "NOVA" golfa.Head je napisao/la:Najbolje od svega je da smo mi danas minimalno 300 000 KM strpali u kasu.
Zip je napisao/la:Komsinice zeljana, opet si yebana !!

Sreca pa je Ojler mlad umro...
jaka parola skroz
Daj onu drugu 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kad ce snimak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo na BHT1
Para na paru, us na fukaru. Nije najbitnije, ali fine su se pare danas uzele. Dovoljno za Subica da kupimo 
Ona parola za sutrasnji dan je strasna
hahahah 
I za agenturu. Plus koreografija koju niko nece na ovim prostorima ponoviti zaduga. Ali ipak, od svega ono sa zastavama je meni najljepse bilo.
Jedina zamjerka ide na odabir pjesme kad se koreografija podigla. Moralo je ici nesto jace.
Jedina zamjerka ide na odabir pjesme kad se koreografija podigla. Moralo je ici nesto jace.
FK Sarajevo
Po meni prije subica nego hebibovica ako je moguce, i naravno vratiti el maestro saida
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Dajte slike ostalih parola. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, Tatamata1946, teamnorth1989 i 38 gostiju.