NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
To nas je i **** svi pametuju kupili itd.
dobra je i prva liga ,.steta svi nam se rezultati poklopise samo da mi pobijedismo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
gdje je onaj što kaže da smo kupili utakmicu,evo čitavu sezonu kupujemo puuu
-
- Kontakt:
Ispadosmo dwfinitivno et vam kupljena utakmica znalci sve na forumu sad se mozete hebat sa tri kupljena boda.nek iapadamo samo radi vas i vaaih kupljenih utakmica.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Sad se moze samo zalit za onim prosutim bodovima da bar pobijedismo Slobodu,ili da uzesmo bod Borcu svi ostali rezultati nam isli na ruku.Nemogu da vjerujem da se oprastamo od pl i sta nas dalje ceka .
Kolko smo utakmica kupili i namjstili cudo je da nismo ostali u ligi, pa svako kolo u drugoj polusezoni mi smo kupovali utakmice. Tolko o toj vasoj supljoj prici i kupovini utakmica. Hvala i dovidjenja PL, vidimo se na godinu do tada pozdrav.
Koje smo mi pehiste u pm... samo pokemon pogodi pravo... steta zalosno... daj boze da se vratimo opet u premijer ligu... protiv veleza nece bit ni 100 ljudi od nekadasnjih 2000 koji su znali pratit utakmice na banji...
Zasluzili smo Prvu ligu.Prije svega rizik je bio krenuti u prvenstvo sa onakvim igračima,a jos veći rizik neozbiljnost sa Segrtom ući u drugi dio.Odnos pojedih igrača prema klubu i ljudi iz uprave koji su donosili katastrofalne odluke za 9.10 mjeseci su unistili sve sto se ulozilo za ulazak i ovolike godine.Snovi o stabilnom Premijerligasu sa jednim od nauredjenih stadiona su konačno nestali danas i arhivirani u istoriju.Generacije koje nadolaze moći će slusati priče da se nekada u Gradačcu igrao fudbal u najvisem rangu.Nama ostaje da se vratimo na mjesto koje sa ovakvom garniturom ljudi i zasluzujemo.Prva liga i njen opstanak bez korjenitih promjena gledat ćemo mozda samo sljedeću sezonu.A onda....Tojsić,Slavan,Mramor

Reko ja lijepo. Bez para nema ostanka, ljudi trazili pare a nasi. Im nudili 6 bodova sledece sezone, neko glup hehe. Zalosno je sve ovo. Al kakve ovce sjede dole bolje nije moglo. Eto vam. Fadil, gdje je sad, cojk digo ruke, boli ga kita, dok je ulagao tudje pare dobro bilo? Neda svoje marke, a mogo je preko kluba prati tolike pare. Injemu klub visw dao nego on klubu. Sad se sve vidi. Eto vam hamza direktor. Hoce li ostat sad radit za 500 km ako voli
Zvijezdu hoce al malo sutra, e moji naivci koga ste kovali u zvijezde Tata Segrt, Hamza, kako kaze piska Segrt se cuo sa Scolarijem i ovaj rekao da je Cardozo dobar igrac za nas heheheh majko ludilaaaa.
Zvijezdu hoce al malo sutra, e moji naivci koga ste kovali u zvijezde Tata Segrt, Hamza, kako kaze piska Segrt se cuo sa Scolarijem i ovaj rekao da je Cardozo dobar igrac za nas heheheh majko ludilaaaa.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma ja ba vidili smo mi tvoje prognoze. Evo i od mene jedna prognoza za sljedecu sezonu (u tvom stilu): "Ako ne ispanemo iz lige ili ne osvojimo povratak u PL, onda cemo vjerovatno i naredne godine igrati u 1. ligi FBiH"pokerman je napisao/la:Reko ja lijepo. Bez para nema ostanka, ljudi trazili pare a nasi. Im nudili 6 bodova sledece sezone, neko glup hehe. Zalosno je sve ovo. Al kakve ovce sjede dole bolje nije moglo. Eto vam. Fadil, gdje je sad, cojk digo ruke, boli ga kita, dok je ulagao tudje pare dobro bilo? Neda svoje marke, a mogo je preko kluba prati tolike pare. Injemu klub visw dao nego on klubu. Sad se sve vidi. Eto vam hamza direktor. Hoce li ostat sad radit za 500 km ako voli
Sto se tih prognoza za "kupljene" utakmice tice, to je u 99% slucajeva suplja, i ako neko napise da je 100% kupljena onda je taj neko glup. Nije niko budala da namjesti utakmicu i ode nekim nebitnim ljudima van kluba pricati o tome.
⭐
Joco p.čko,sto ne promaši penal.Pa svoj rodni grad bas ti gurnu u provaliju zvana Prva liga.Istruhnut ces u Borcu troseći svoje pare i igrati dzabe.
Mladost Malešići će biti novi član Prve lige federacije.Zamislite kantonalni derbi Zvijezda-Mladost Malešići

-
- Kontakt:
Sta je joca kriv igrao momak u Zvijezdi pa nije za nas sjedio na klupi,Masic nevalja igra u Radniku MUsic travnik,halil sloboda,... Nama niko nevalja a samo gore dovode. Segrt strucnjak kum Loew Scolari covjek nas rasu ko rizu i ode rahat.
Ima jos teoreska sansa pa zasto nevjerovat u to valjda cemo kupit opet.
Ima jos teoreska sansa pa zasto nevjerovat u to valjda cemo kupit opet.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dajemo Drini Stojanova, Jovanovica i Covica, a Mladosti Spasojevica, Ita, Colica i Adama da ispadnu umjesto nas 

⭐
pokerman je napisao/la:Reko ja lijepo. Bez para nema ostanka, ljudi trazili pare a nasi. Im nudili 6 bodova sledece sezone, neko glup hehe. Zalosno je sve ovo. Al kakve ovce sjede dole bolje nije moglo. Eto vam. Fadil, gdje je sad, cojk digo ruke, boli ga kita, dok je ulagao tudje pare dobro bilo? Neda svoje marke, a mogo je preko kluba prati tolike pare. Injemu klub visw dao nego on klubu. Sad se sve vidi. Eto vam hamza direktor. Hoce li ostat sad radit za 500 km ako voli
Nemoj nas bogati više zatrpavat sa tvojim provjerenim informacijama.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
-
- Kontakt:
Radi ovog pokerman i takvih se utakmica nije mogla završiti u banja luci a pare uopste nije problem ljudi su rekli koli ko treba 50 000 km evo dajte bodove. Posmatrac iz Uefu pratio meč u banja luci. A ti što pljuje s Fadila ne znam odakle ti ta informacija da je digao ruke? Ti si neki ljubomoran lik pusti hamzu nek radi svoj poso i ti si nekada isto to radio pa ga blatis. Pogledajte raspored i tabelu.
Hahaha 50 000 za bodove koji ti ne garantuju opstanak,e moj pisko, znamo da si bio u BL. Ne zaboravi da se do juce skupljalo 5000 da zvijezda odigra utakmicu, a ti pricas o 50 000 za mozda uzaludne bodove, a i ja mislim da se zbog mene nije mogla rijesit utakmica hahaaha. Sad su nam svi krivi.
Ja neznam kakav je to obraz i karakter pljuvat po Fadilu koji je tvorac moderne Zvijezde koja je sve ove godine provela u pl i opet ce.Uglavnom to pljuju tipovi koji su dobili nogu iz kluba i njihova rodbina i tako pokazuju kolko su volili klub.reddragon001 je napisao/la:Radi ovog pokerman i takvih se utakmica nije mogla završiti u banja luci a pare uopste nije problem ljudi su rekli koli ko treba 50 000 km evo dajte bodove. Posmatrac iz Uefu pratio meč u banja luci. A ti što pljuje s Fadila ne znam odakle ti ta informacija da je digao ruke? Ti si neki ljubomoran lik pusti hamzu nek radi svoj poso i ti si nekada isto to radio pa ga blatis. Pogledajte raspored i tabelu.
-
- Kontakt:
Onda mora da si ti doro... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.