Pivopija je napisao/la:Feridagic je napisao/la:Pivopija je napisao/la:
Zar nije mogao imati ga i protiv Nigerije?

Jeste, ali je Susic pogrijesio sto je ubacio ili Medunjanina ili Vedu umjesto Kolasinca. Jesi to htio da cujes? Vidis, ja nemam nikakav problem to reci.
Kako tako uspjesni i veliki znalac da napravi kardinalnu gresku? I Vedo nije bio u pocetnoj protiv Nigerije, slabo znas za nekoga ko puno pametuje.
Lep pozdrav.

A ko je rekao od prve minute, sta ti lupetas. Bilo je price da je Kolasinac psihicki pao, da je trazio da ne igra ot pocektak, ali kada je vec rezultat bio nepovoljan po meni bi bilo ispravnije da je ubacio Kolasinca umjesto Mede ili da nije usao Vedo na pocetku drugog poluvremena cini mi se, nego Kolasinac te da onda Lulic krene naprijed jer je Medunjanin mogao kar..u pokazati na krilu a Vedo naprijed kada nije imao nikakvu podrsku sa krila. Umjesto toga Susic vadi Lulica i ubacuje sporog Salihovica, te Susica umjesto Medunjanina sto u stvari nije nista promjenilo. Hajrovic je trebao ostati kad ga je vec stavio, umjesto Medunjanina Kolasinac i to je to.
OPS, tek sada vidjeh ovo LEP i ko fol namigujes...hehehe otkrio si me Cvorovicu. Malo manje pive ionako ti izgleda mozak nije bas u vinklo.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković