@Virtual:
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
"Just let that sink in". Hahaha, o Boze.
@Virtual:
@Virtual:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
a daj sad sam oplako kad sam ovo vidioBelmin6 je napisao/la:Šta je ovo sekretaru ?
Ti kuciste umjesto tabele stavio, koji kralj.
Dosli smo do 18 kola 13. sezone ss.ba lige.Pred zadnje kolo imamo vec neke stvari jasne ali ima i zanimljivi opcija oko ulaska u veci rang ili ispadanja u nizi.
1.liga.
Gotovo je izvjesno da ce Topnici uzeti titulu.U zadnjem kolu se sastaju Crazy Legs - FK Topnici i topnicima je bod dovoljan za sigurnu titulu.No oni cak mogu i izgubiti a da titula ostane kod nji.Jer drugolasirani La Vecchia Signora ima tri boda manje ali i gol razliku +2 dok kod Topnika je gol razlika +11 sto znaci ako bi Topnici izgubili 3:0 La Vecchia Signora bi morao pobjediti sa 6 ili vise golova razlike.
Opstanak u drustvu najbolji je takodje zanimljiv.Jedino je sigurno da Blue Train od sledece sezone seli u "cvajtu".Crazy Legs je blizu drugoj ligi.No ima sansu da izbori baraz.Treba mu pobjeda i da Bilderi izgube.Bilderi su trenutno na poziciji koja vodi u baraz.No mogu pasti stepenicu nize i direktno ispasti al mogu i da izbore direktan opstanak.Potrebna im je pobjeda protiv Pivopije i da Green Dragonsi ili FC Premier izgube.Green Dragonsi i FC Premier su blizi opstanka.Za siguran opstanak trebaju pobjedu mada i sa nerjesenim rezultatom 90% ostaju u drustvu najbolji.Mogi i izgubiti u 18.kolu i nadati se da Bilderi nece pobjediti.
2.liga je toliko komplikovana da bi mi 10 stranica trebalo da napisem sve moguce opcije.No najblizi 1.mjestu i drustvu najboli je Zadnja Klupa.Oni su sigurno obezbjedili elitu jer njihova pratnja Spartans FC i Jedinstvo Manchester igraju medjusobno tako da je nemoguce da odu u baraz.Svi ostali imaju sansu za drugo mjesto ili baraz na trecem mjestu.Kada kazem "svi" mislim na BH fanaticos,FK Pjetlovi,FC Ljuta Krajina pa cak i FC Hollywood.Puno je kombinacija i mogucnosti.
Ko ce ispasti iz druge lige vec sada je gotovo izvjesno.Pored FK Garaže tu je i FK Delfin koji ima jos samo teoretske sanse da se domogne baraza.Za to im je potrebna pobjeda i da FK Primitivci izgube.Trenutno na mjestu koje vodi u baraz su FK Primitivci no ako pobjede na njihovo mjesto mogu doci BH fanaticos,FK Pjetlovi,FC Ljuta Krajina i FC Hollywood.To su oni klubovi sto imaju sansu da izbore baraz za prvu ligu al isto tako mogu pasti na mjesto koje vodi u baraz za opstanak u ligi.
3.liga.
U trecoj ligi su stvari puno jasnije.Kockari su sigurno obezbjedili drugu ligu.E sad sa prvog ili drugoga mjesta vidjet ce mo.Na drugom mjestu su FC Grizzlies.Oni mogu i do prvoga mjesta sa pobjedom i da Kockari ne pobjede.Al isto tako mogu na trece mjesto i u baraz ako izgube a Gromovi pobjede.Gromovi su obezbjedili baraz i samo mogu gore to jeste izboriti drugo mjesto i direktno se plasirati u "cvajtu"Svi ostali su sigurni i u 14 sezoni u trecoj ligi.
Sretno svima.
1.liga.
Gotovo je izvjesno da ce Topnici uzeti titulu.U zadnjem kolu se sastaju Crazy Legs - FK Topnici i topnicima je bod dovoljan za sigurnu titulu.No oni cak mogu i izgubiti a da titula ostane kod nji.Jer drugolasirani La Vecchia Signora ima tri boda manje ali i gol razliku +2 dok kod Topnika je gol razlika +11 sto znaci ako bi Topnici izgubili 3:0 La Vecchia Signora bi morao pobjediti sa 6 ili vise golova razlike.
Opstanak u drustvu najbolji je takodje zanimljiv.Jedino je sigurno da Blue Train od sledece sezone seli u "cvajtu".Crazy Legs je blizu drugoj ligi.No ima sansu da izbori baraz.Treba mu pobjeda i da Bilderi izgube.Bilderi su trenutno na poziciji koja vodi u baraz.No mogu pasti stepenicu nize i direktno ispasti al mogu i da izbore direktan opstanak.Potrebna im je pobjeda protiv Pivopije i da Green Dragonsi ili FC Premier izgube.Green Dragonsi i FC Premier su blizi opstanka.Za siguran opstanak trebaju pobjedu mada i sa nerjesenim rezultatom 90% ostaju u drustvu najbolji.Mogi i izgubiti u 18.kolu i nadati se da Bilderi nece pobjediti.
2.liga je toliko komplikovana da bi mi 10 stranica trebalo da napisem sve moguce opcije.No najblizi 1.mjestu i drustvu najboli je Zadnja Klupa.Oni su sigurno obezbjedili elitu jer njihova pratnja Spartans FC i Jedinstvo Manchester igraju medjusobno tako da je nemoguce da odu u baraz.Svi ostali imaju sansu za drugo mjesto ili baraz na trecem mjestu.Kada kazem "svi" mislim na BH fanaticos,FK Pjetlovi,FC Ljuta Krajina pa cak i FC Hollywood.Puno je kombinacija i mogucnosti.
Ko ce ispasti iz druge lige vec sada je gotovo izvjesno.Pored FK Garaže tu je i FK Delfin koji ima jos samo teoretske sanse da se domogne baraza.Za to im je potrebna pobjeda i da FK Primitivci izgube.Trenutno na mjestu koje vodi u baraz su FK Primitivci no ako pobjede na njihovo mjesto mogu doci BH fanaticos,FK Pjetlovi,FC Ljuta Krajina i FC Hollywood.To su oni klubovi sto imaju sansu da izbore baraz za prvu ligu al isto tako mogu pasti na mjesto koje vodi u baraz za opstanak u ligi.
3.liga.
U trecoj ligi su stvari puno jasnije.Kockari su sigurno obezbjedili drugu ligu.E sad sa prvog ili drugoga mjesta vidjet ce mo.Na drugom mjestu su FC Grizzlies.Oni mogu i do prvoga mjesta sa pobjedom i da Kockari ne pobjede.Al isto tako mogu na trece mjesto i u baraz ako izgube a Gromovi pobjede.Gromovi su obezbjedili baraz i samo mogu gore to jeste izboriti drugo mjesto i direktno se plasirati u "cvajtu"Svi ostali su sigurni i u 14 sezoni u trecoj ligi.
Sretno svima.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Kockari, vi nama sad 3 boda, a mi vama u cvajti 6. 
Dogovoreno ? HAHAH
Ne ispada nam se 3 put u baražu.
Dogovoreno ? HAHAH
Hahaha , zanimljiva ponuda.BelminM23 je napisao/la:Kockari, vi nama sad 3 boda, a mi vama u cvajti 6.
Dogovoreno ? HAHAH
Ima još vremena do subote , možda i padne neki dogovor , samo da se ne ljuti @Greivis i njegova ekipa.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Al mozes otici u Premiership i ispasti u Seriu C 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kolko ja vidim nama je najbolje odigrati miroljubivi xMaestro^^ je napisao/la:Hahaha , zanimljiva ponuda.BelminM23 je napisao/la:Kockari, vi nama sad 3 boda, a mi vama u cvajti 6.
Dogovoreno ? HAHAH
Ima još vremena do subote , možda i padne neki dogovor , samo da se ne ljuti @Greivis i njegova ekipa.
SAMO ČELIK !
-
gojzerica
- Kontakt:
Zašto se ne bira gol kola?
jesil to konacno dao gol ?gojzerica je napisao/la:Zašto se ne bira gol kola?
!
Prestalo je to prije 2 sezone.gojzerica je napisao/la:Zašto se ne bira gol kola?
-
gojzerica
- Kontakt:
6 u ligi, 2 u kupubambus je napisao/la:jesil to konacno dao gol ?gojzerica je napisao/la:Zašto se ne bira gol kola?![]()
red je da ponovim više ovakvu utakmicu8.sezona 3.liga 4.kolo La Vecchia Signora-NK Vukovi zla 5:2
gojzerica [La Vecchia Signora]
Azerbejdžan-Izrael 1-1 GOOL
Gruzija-Bjelorusija 1-0 GOOL
Estonija-Rumunjska 0-2 GOOL
Litva -Slovačka 1-2
Crna Gora-Poljska 2-2 GOOL
Bugarska-Italija 0-1
arelinho je napisao/la:Prestalo je to prije 2 sezone.gojzerica je napisao/la:Zašto se ne bira gol kola?Bice opet od naredne
Momci cak 15 izostanaka u posljednjem kolu
Da ima jos jedno kolo bilo bi dosta crvenih kartona 
Cini mi se da se Jedinstvo konacno vraca u prvu ligu. 
TITULAAAAAA
Kakva sezona
Bravo momciiii ! Svaka cast !
Cestitam @Admir_Sa i @Babinho !
Cestitam @Admir_Sa i @Babinho !
Mogla bi UEFA zakucat sekretaru na vrata...arelinho je napisao/la:Momci cak 15 izostanaka u posljednjem koluDa ima jos jedno kolo bilo bi dosta crvenih kartona
@Cartman
Nije valjda da ste uspjeli ući? Pa dobro, prvi niste mogli nikako biti, al' ste svejedno napravili veliki uspjeh.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da, da.Cartman je napisao/la:Cini mi se da se Jedinstvo konacno vraca u prvu ligu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Moj treći baraž u pet sezona igranja, valjda bude treća sreća i da odemo u tu cvajtu. 
Svi po jedan danas, ali tebi idu najvece zasluge. Ronaldo lige.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Da, da.Cartman je napisao/la:Cini mi se da se Jedinstvo konacno vraca u prvu ligu.Bravo momci.
Ljumane klekni.
Rasplet druge lige :
3 - 3 Spartans - Jedinstvo
0 - 2 BHFanaticos - Delfin
2 - 1 Hollywood - Pjetlovi
1 - 2 Fk Primitivci - Ljuta Krajina
2. Jedinstvo 5 27
3. Spartans 2 27
4. Ljuta Krajina 1 27
5. Hollywood 3 26
6. Fk Pjetlovi 1 24
7. BHFanaticos 1 24
Nezvanični rezultati.
3 - 3 Spartans - Jedinstvo
0 - 2 BHFanaticos - Delfin
2 - 1 Hollywood - Pjetlovi
1 - 2 Fk Primitivci - Ljuta Krajina
2. Jedinstvo 5 27
3. Spartans 2 27
4. Ljuta Krajina 1 27
5. Hollywood 3 26
6. Fk Pjetlovi 1 24
7. BHFanaticos 1 24
Nezvanični rezultati.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pogledajte tabelu, pogledajte tabelu. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.