FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 maj 2015, 21:14

Rasuli smo ih ko rizu danas :lol: dobro su i prosli :mrgreen: idemo dalje :kafa:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 maj 2015, 21:23

Joj i vas, s kim se raspravljate i pravdate. Piskim ga...

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 16 maj 2015, 21:24

NYKnicks Fan je napisao/la:Joj i vas, s kim se raspravljate i pravdate. Piskim ga...
Popišali smo Velež. Sad i njega malo . . .

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 16 maj 2015, 21:25

sta je Azmir Gigant napravio od ove slobode čudo jedno ,kad smo imali ovaj niz bez poraza :) Bog dragi zna .Uostalom sta je on uradio pozitivno za ovaj klub ko niko do sad,o tom će da se pise i pise.....DIREKTOR SVIH VREMENA !Hvala Allahu ,koji ga je poslo :)
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 16 maj 2015, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 maj 2015, 21:26

pravnik1981 je napisao/la:Zasto niste dosli u Mostar a najavili ste dolazak ??

P.S sviro vam je penal koji po meni nije bio a u drugom poluvremenu vam nije sviro penal koji je bio cist ko suza...nase sudije :crazy: :crazy:

Pravnik koji ne razmišlja.

Možda nam nisu dali da uđemo u Mostar (kao što je bio slučaj za zapadni Mostar),možda smo vraćeni hiljadu nekih solucija ima tu,jer ako je najavljen dolazak znači da ćemo doći.Malo uključi svoj pravnički mozak :kafa:

Bili smo i u zapadnom Mostaru samo bez obilježja tako i kod vas ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 maj 2015, 21:26

Tuzlak04 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Joj i vas, s kim se raspravljate i pravdate. Piskim ga...
Popišali smo Velež. Sad i njega malo . . .
Piiš, piiiiiiiiiiiiiiiiš :njanjanja: :rol: :guz:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2015, 22:48

Pa bilo je nasih ima snimljen gol iz penala bilo je par momaka tu ..ja vidio gol ofmah nakon sto smo ga dali postavio jedan nas momak
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 maj 2015, 23:14

Jel ima iko podatak kad je Sloboda zadnji put ostala neporazena u 7 uzastopnih utakmica?

Ovaj broj se u narednom kolu vjerovatno dize za jos jednu cifru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 maj 2015, 23:22

Omerbavarac je napisao/la:Jel ima iko podatak kad je Sloboda zadnji put ostala neporazena u 7 uzastopnih utakmica?

Zarovio sam se, 2003/2004 zadnji put, tad nam je poraz od Orasja prekinuo niz, zatim jos 5 bez poraza.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 maj 2015, 23:26

Heller je napisao/la:
Zarovio sam se, 2003/2004 zadnji put, tad nam je poraz od Orasja prekinuo niz, zatim jos 5 bez poraza.
Znaci vise od decenije. :D

Svakako da Mladost nema kvalitet da nam prekine niz nepobjedivosti kao sto je to Orasje uradilo osim ako na terenu budu igrale neke druge stvari a ne igraci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 maj 2015, 23:27

Ja bi volio da i mi i Čelik u sljedecu sezonu prenesmo niz, ako me razumijes :mrgreen:
Nullius in verba

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 maj 2015, 23:36

Razumijem te ja :mrgreen: .

zenickiROB
Kontakt:

Post Postao/la zenickiROB » 16 maj 2015, 23:50

Cernica je napisao/la:Da su bili. Pa to ti brato i govorim. Steta sto ih nemate
Ima Sloboda drug navijače, a hvala Bogu danas sutra, kad bi se našli sa vama ja nekoj odlučujucoj tekmi, vidion bi da ima navijače i svoje,a vala došao bi i još NEKO da pripomogne.. . :tralala: nego ti nastavi sa Svojih 20 drugara da skakućes iza gola.. .golema skupina u P.M. čestitam na pobjedi braco Fukare.. .
CRNO i CRVENO srce je moje, konačno znam i sam koje je LJUBAV boje.. .

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 16 maj 2015, 23:58

7 utakmica u ovom dijelu sezone Pirke nije primio gol, imamo 5. odbranu lige, dakle, nema se razloga kuditi ih. Mozda uz malo boljeg desnog beka to bi bilo pristojno za slijedecu sezonu. A sigurno ce tu uletiti i neki kvalitetan talentovan mladic, za duzi period. ;)
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 17 maj 2015, 00:01

zenickiROB je napisao/la:
Ima Sloboda drug navijače, a hvala Bogu danas sutra, kad bi se našli sa vama ja nekoj odlučujucoj tekmi, vidion bi da ima navijače i svoje,a vala došao bi i još NEKO da pripomogne.. . :tralala: nego ti nastavi sa Svojih 20 drugara da skakućes iza gola.. .golema skupina u P.M. čestitam na pobjedi braco Fukare.. .
Haha, jel tu ubrajas i one mladice iza gola sto dodaju lopte? :o :lolno:

Kao sto neko veceras napisa, izgleda ce Celik i Sloboda krojiti sudbinu prvaka lige. Sretno buraz ROBe i vama.

zenickiROB
Kontakt:

Post Postao/la zenickiROB » 17 maj 2015, 00:13

Batva je napisao/la:
zenickiROB je napisao/la:
Haha, jel tu ubrajas i one mladice iza gola sto dodaju lopte? :o :lolno:

Kao sto neko veceras napisa, izgleda ce Celik i Sloboda krojiti sudbinu prvaka lige. Sretno buraz ROBe i vama.
:D :) :)
izgleda bracika haha.....
ma samo igrat za sebe i svoj grad... ebo njih nek misle kako ce i sta ce :D :D
steta samo sto nas nema na jugu protiv Selje al et.... :( :( :( :(
CRNO i CRVENO srce je moje, konačno znam i sam koje je LJUBAV boje.. .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 maj 2015, 00:29

Omerbavarac je napisao/la:Jel ima iko podatak kad je Sloboda zadnji put ostala neporazena u 7 uzastopnih utakmica?

Imaš sve u našim tabelama.

Odabereš klub: http://sportsport.ba/ekipa/FK-Sloboda/4
Onda tamo gdje je raspored biraš sezone i gledaš kad nema crveni X.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 maj 2015, 00:32

našao sam ja
Nullius in verba

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 maj 2015, 08:14

Sloboda je tehnicki jaca od Veleza za 3 klase koliko smo i bili bolji.
Po meni Saric i Colovic ubili u pojam. Mehidic odigrao dobru tekmu i uz Beku mnogo opasno izgledamo sa 4 ljevaka. Kiso takodjer dobar i stvarno je milina bilo gledati tranziciju kontri i polu kontri.
Perica i Efendija po boku standardno, a Sale i Rizvanovic bez pravog posla kao i Pirija.

Prva prava prilika je dosla nakon po meni najbolje akcije na tekmi, Colovic, Saric i Mehidic su tika tike odigrali po desnoj strani, Saric usao paralaleno prema sredini i podmetnuo Beki koji je potpuno sam nategao s nekih 12-13m, a nekako lopta pogodi golmana.. ne zna ni on kako.

I onda je poceo da visi gol i bilo je samo pitanje kad cemo ga postici. Pokusali su u okvir gola Colovic, Beka, Ahmetovicu ponisten gol iz ofsajda, a onda top kontra i cist penal za nas. Saric siguran. Neposredno nakon toga najbolja sansa za Velez na trkmi. Maletic je potegao sa nekih 25m i pogodio stativu. Da je usla bio bi to sigurno jedan od boljih golova cijelog prvenstva. Do kraja poluvremena Colovic probija po desnoj, daje povratnu za Ahmetovica koji sa par metara pogadja vanjsku.

U drugom, nakon greske njihovog golmana Beka dribla golmana i fula prazan gol. Sve do njihovog crvenog apsolutno smo kontrolisali tekmu. Oko 60.te Krpa je zamijenio Ahmetovica, poslije Prso Colovica. Crvenom je prethodio cist penal za nas nad Saricem kojeg je, inace losi sudac, Trikic posao svirati pa se predomislio. Poslije ne svirne cist faul za Velez i onda neko dobija drugi zuti zbog prigovora.

Do kraja je najmanje lopte bilo. Velez je imao dvije prilike, jednu nakon greske Pirije, drugu nakon nekog prekida i hrkljusa kada je igrac Veleza sam ostao na nekih 13-14m, ali Pirke nije imao problema.

Sve u svemu, cista pobjeda ko suza koja je mogla biti ubjedljivija.

Ostao sam razocaran posjetom, 300-400 ljudi. Izuzetno mirna publika osim par poremecenih osoba koji i sami sebi psuju.

Prosetao sam i obisao dva kruga prije tekme da vidim ima li koga da jede bodljikavu zicu ili bar staklenu vunu, ali nula bodova :)
tuzlanska Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 17 maj 2015, 08:53

Hvala Zlajci na izvjestaju tekme, jer pored nasih medija komotno smo mogli pomisliti i da se nije odigrao derbi u Mostaru. I eto, dokaz si da je ipak bio neko iz Tuzle tamo, pa me zanima koliko vas je bilo u Mostaru?

I drago mi je da je Colovic dobro odigrao, jer me je pravo iritirao u Gradaccu, mada sa Prsesom i nije mogao nista uraditi jer je ovaj drugi bio katastrofalan. A ruku na srce, igrali smo tad rezervisano i pod rucnom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []