Ma momku svaka cast i njemu i hasanovicu..FKZ1921 je napisao/la:Evo snimak na bht...
Za ove sto kritikuju Dadu...pogledajte na miru...
Koliko ko trči, koliko duela...dobijem ih, izgubljenih...padova, faula. .?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Da prođe ova noc da se smire strasti i utisci, a onda sljedece protiv Travnika ovjeriti europu.
Nema se sta vise dodati na derbi.
Nema se sta vise dodati na derbi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma zaljepi mu onu zubanovu iz 98 kad dedic gleda kako zuban zabija ta ih najvise boli 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Niko ne garantuje da bi pobjedili sigurno sa Tomićem, ali bi sigurno bili opasniji i bliži pobjedi. Treba reci i da su nam falili Memija (on pogotovu) i Beganović radi poziva u mladu reprezentaciju.katakomba je napisao/la:YEBO VAS TOMIC !!! KO TI GARANTUJE DA BISMO DOBILI SA NJIM ?? KO TI GARANTUJE DA BAS ON NE BI POGRIJESIO, I ONI ZABILI GOL IZ TE GRESKE ??? YEBO VAS TA POLITIKA, DA JE ON BIO DOBILI BISMO. NISMO DOBILI I KRAJ, HVALA BOGU PA IMAMO OVAKVE LAVOVE KOJI SU ME NEBROJNO PUTA OBRADOVALI... HVALA ŽELJO !
Dobro nas zayebo Tomić

Ma nek mu stoji na avataru ovo "Volim te Željo", da mu se obradujem kad mi dođe na opštu diskusiju 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
A moglo je da bude Kokotpolje
-
- Kontakt:
Stavi mu ovu dvojicu na avatar, pa nek sledeci put razmisle o parolama hahahahaa
E života mi kud se nisam ja toga prije sjetio, već mu poslao ovu "Volim te Željo"InatSilanBosanski je napisao/la:Stavi mu ovu dvojicu na avatar, pa nek sledeci put razmisle o parolama hahahahaa

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: RE: Re: FK Željezničar
halo ba glavonja bjezi odavde vise nisi interesantan idi slavi titulu .sta se nakoti ovakvih nazovi navijaca koji navijaju za nanajevo od tana.Evander je napisao/la:Ajde ba, salji tu slikuAjzea je napisao/la:Nadam se da će ispoštovati. Ima li neko avatar da piše "Volim te Željo" ali baš ovako ?
Nisam ja picic da ne ispostujem sto sam rekao. Samo molit cu te, nista vulgarno i na nacionalnoj osnovi.
51%--------49%
Bilo je to dobro danas, u par navrata smo ih dobro pritisli šteta što nije krunisano golom. Od igrača definitivno bih izdvojio malog Amira, kakva lakoća igra, pregled, pasovi, driblinzi
Dodao bih još Kokota i Đelmića koji su čitavu tekmu špartali napad-odbrana tj. pomagali Kvesi i Mladenu. Za pobjedu nam je danas mislim trebao igrač koji zna dati ključni pas i malo ofanzivniji bekovi al' sve u svemu dobro je to
Što se tiče kona izvrši im pritisak na Stojčeva i Cimirota i oni su bezopasna ekipa.

Dodao bih još Kokota i Đelmića koji su čitavu tekmu špartali napad-odbrana tj. pomagali Kvesi i Mladenu. Za pobjedu nam je danas mislim trebao igrač koji zna dati ključni pas i malo ofanzivniji bekovi al' sve u svemu dobro je to

Što se tiče kona izvrši im pritisak na Stojčeva i Cimirota i oni su bezopasna ekipa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
[youtube][/youtube]
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ne kontam otkud kritike prema dadi, evo i sad gledam tekmu snimak ili sam ja lud ili ovi koji ga pljuju?
Zaboravih pitati, zna li neko jel' ona cura što su je iznijeli sa zapada dobro? Nisam baš skontao šta se desilo da li joj je pozlilo ili se onesvijestila? Kad su je iznosili vidio sam da je bila pri svijesti al' vidno isprepadana.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Al da je bio Beganovic on bi igrao, a ko bi ispao iz prvih 11? Jer bi began oslobodio puno Rijada.Koka i djelma su imali puno defanzivnih zadataka, samim tim Bajic nije mogao sam.
Oda je vidio da im je onaj puzigaca isao previse gore i bio je generalno los i umoran, pokusao je sa Nuspom jer ovaj da se nije pogubio 1 na 1 bi ga ubio. Bilo je 2 3 ciste situacije za to, al on ode prema aut linije 3 puta zavuce se. Nema veze, halalim mu, ipak smo mi Zeljo, nema kod nas, da izgubite podrsku, samo nastavite tako.
Oda je vidio da im je onaj puzigaca isao previse gore i bio je generalno los i umoran, pokusao je sa Nuspom jer ovaj da se nije pogubio 1 na 1 bi ga ubio. Bilo je 2 3 ciste situacije za to, al on ode prema aut linije 3 puta zavuce se. Nema veze, halalim mu, ipak smo mi Zeljo, nema kod nas, da izgubite podrsku, samo nastavite tako.
Beganović bi igrao umjesto Dade vjerovatno.Nydalen je napisao/la:Al da je bio Beganovic on bi igrao, a ko bi ispao iz prvih 11? Jer bi began oslobodio puno Rijada.Koka i djelma su imali puno defanzivnih zadataka, samim tim Bajic nije mogao sam.
- invincible1921
- Kontakt:
Jbg steta zaista...imali smo ih ... Sarajevo bolje u prvom ne toliko, ali ipak bolje. Drugo poluvijreme do 75 minute nisu znbali sta ih je snaslo niti gdje da izbiju loptu. Steta ponoavljam sto nismo dali go...al to ti je zivot. Posljednjih 10 min ostali smo bez snage.
AMIR
ODBRANA
AMIR

ODBRANA

=\_1921_/=
Jbg steta sto ih ne mlatnusmo al ipak ponosan sam sto sam Manijak i sto ovih 29 god. zivim za Željezničar!
Naprijed Željo ljubavi moja!!!!
Naprijed Željo ljubavi moja!!!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
više nam je falio beganović nego memija ,vjerovatno bi igrao umjesto dade i pomagao bi baji a jak je brz eksplozivan
Mozda ove sezone nismo osvojili nista, ali smo puno puno toga dobili, VOLIM TE ŽELJO
FKŽ !