FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 18 apr 2010, 18:22

uliiii kralju :D

sad cekamo lyon u srijedu,prema svemu sudeci lyon ce morati doci autobusom,znate vec zbog cega ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 apr 2010, 19:40

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:uliiii kralju :D

sad cekamo lyon u srijedu,prema svemu sudeci lyon ce morati doci autobusom,znate vec zbog cega ;)
Ima da se Lyon navoza... Hem su putovali busem do Bordeauxa, hem se vraćaju u Lyon busem, a još će do Minkena i nazad busem... :twisted: :twisted: :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 18 apr 2010, 21:34

Džeko je vidjen u munchenu,kako on sam kaze isao je u shopping,ali mozda ima tu nesto ja se jos uvijek nadam da ce doci džeko,jer mislim da ce toni i klose napustiti bayern ove godine,tako da ostaje gomez kao rasni napadac olic je vise krilni napadac a muller igra bolje iza napadaca,tako da ostaje prostor za džeksonaa :D

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 18 apr 2010, 21:50

Sve se nadam da hoce Dzeko preci ali da se stvari odvijaju jos u tajnosti jer dolazak Dzeke znaci da ce neko od napadaca morati otici a sada Bayern zeli da su mu igraci skoncentrirani samo na nogomet...

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 18 apr 2010, 21:54

rixadu je napisao/la:Sve se nadam da hoce Dzeko preci ali da se stvari odvijaju jos u tajnosti jer dolazak Dzeke znaci da ce neko od napadaca morati otici a sada Bayern zeli da su mu igraci skoncentrirani samo na nogomet...
pa to je nesmije rummenige reci dovest cemo džeku a vamo imamo klosea gomeza i ostale ;)
to je takticka varka :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 apr 2010, 22:36

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:
rixadu je napisao/la:Sve se nadam da hoce Dzeko preci ali da se stvari odvijaju jos u tajnosti jer dolazak Dzeke znaci da ce neko od napadaca morati otici a sada Bayern zeli da su mu igraci skoncentrirani samo na nogomet...
pa to je nesmije rummenige reci dovest cemo džeku a vamo imamo klosea gomeza i ostale ;)
to je takticka varka :D
Ima tu istine u vasoj prici.slika Eto uskoro cemo saznati gdje vode Bilalovi putevi, Toni je pred osvajanjem scudetta, ne vjerujem da cemu se ici iz vjecnog grada, Klose je zreo za odlazak...ko ostaje od napadaca. Gomez, koji je imao solidnu sezonu, da ne budem bas grub. Olic je alternativa, ali nije klasicni centarfor, kao i Muller. Uostalom, ne smijes krenuti u sezonu sa samo dva spica.
Nagadjanja oko Dzekinog imena trajace najkasnije do 31.5.
U jedno sam siguran, prodajom Riberya povecavaju se sanse za Dzekin dolazak. slika
Vom Jäger zum Gejagten

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 apr 2010, 00:48

Ne vjerujem da Dzeko vise zeli ostati u Bundesligi ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 19 apr 2010, 02:00

L-Train je napisao/la:Ne vjerujem da Dzeko vise zeli ostati u Bundesligi ;)
Izjavio je ukoliko ostane u BL, jedini klub gdje bi igrao je Bayern.Juve je kreno na Dzeku opasno vidjecemo sta ce biti na kraju.Sto se tice ovih pojacanja strasni su igraci nadam se da cemo dovesti makar nekoga iz ove liste.Najvise bi volio Lorisa i Srnu.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 apr 2010, 09:46

geronimo je napisao/la:Gomez, koji je imao solidnu sezonu, da ne budem bas grub.
slobodno ti malo grublje, ovako ispada da lazes. :lol:
ili onaj kad kaze kako je gomez rasni napadac.. :lol:
avlijaner je to, bolan, avlijaner. :D
ps
ko mi moze dotjerati ovu ulijevu sliku pa da je zakacim umjesto ove ribijeve?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2010, 10:20

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 apr 2010, 10:50

Po meni Ribbery odlazi na kraju godine najvjerovatnije, a vrlo vjerovatno dolazi Dzeko. To sto uprava Bayerna o tome jos ne govori tako, vrlo je razumljivo, ima jos da se igra i neće da prave nezadovoljstvo u timu uoči odlucujucih utakmica. Bude li Barca htjela Ribberija, mislim da ce preći kod nas, ne djeluje mi nešto kao tip igrača i čovjeka za ovakav šminkerski Real. Mada, ja opet mislim da ce kod nas prije doci Vilja, a licno bi volio da Ribberi ostane u Bayernu, ili ako vec ide nek ode u United, Milan ili nesto tako, radi te neke ravnoteže.
Što se tiče vaše naredne tekme protiv Liona, nadam se da cete proci, svaka čast Lionu al finale bi bolje bilo sa Bayernom, ipak da se sastanu Barca i Lion, ne bi to bilo to nekako.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Ballack2311
Kontakt:

Post Postao/la Ballack2311 » 19 apr 2010, 10:58

Romariooo je napisao/la: Mada, ja opet mislim da ce kod nas prije doci Vilja, a licno bi volio da Ribberi ostane u Bayernu, ili ako vec ide nek ode u United, Milan ili nesto tako, radi te neke ravnoteže.
Prijatelju Milan nema ni za germe, a i iskreno ne mislim da Ribery uopšte razmišlja o Calciu....a što se tiče Uniteda to mu nikad ne bih oprostio :evil: :evil: Ja još uvijek se noću budim zbog '99-e. Mada ovih zadnjih mjesec dana san se uljepšao :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 apr 2010, 11:28

odlican video naseg velemajstora iliti king(a) jr.
takodje ima i par recenica za one koji vole sricati o statistikama :D
mislim da ne treba ni spominjati da je robben u bayernu jaci za 30% nego u klubovima za koje je kikao ranije. 8-)

[youtube][/youtube]

ps
virtualni, plaho ti hvala.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 11:33

secer je napisao/la: slobodno ti malo grublje, ovako ispada da lazes. :lol:
necu, zatvorit cu slika za ovu sezonu, ipak je on godinama unazad pokazivao klasu u bundesligi, privikavanje na veliki klub je sasvim solidan slika iako je dzeko kompletniji i bolji igrac od marija, vidjet ces kako cemu biti kada predje u veci klub.
one procente koje si napisao u korist lyona slika slobodno preokreni u bayinu korist. ti i pesimizam, nidje veze slika
ps. zasto smaju ne koristis?
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 apr 2010, 11:51

alo, decko, kakvo privikavanje?...znades li da ovdje spikamo o 35 miliona eura covi? :? :lol:
tu se golovi moraju nizati k´o na traci! :twisted: :D
salim se ja. mario nije los, ali se nije (i nece) uklopio u ovu bayinu ekipu - previse je kljakat. :lol:
35 mio. e mann? :lol:

ako ove tvoje smaje moram postavljati preko image sh., onda neka, fala. dosta se namucim dok naubadam post, samo mi fali dodatnih pola sata muke dok u jedan post ubacim 4-5 smaja. :lol:

ps
procitao sam nesto vrlo zanimljivo.
naime :oops: , procitao sam da nam je rahmetli drug joza preselio na ahiret kao musliman.
javili su se neki (kompetentni) ljudi i progovorili o tome.
sad, bilo istina ili ne, meni je sasvim dovoljno da ga vise nikad ne opsujem! a im´o sam obicaj :lol:

ako te zanima samo javi pa cu ti napisati opsirnije.
naravno ne sad, nego kad se naspavam i odmorim od nocne.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 apr 2010, 12:08

Romariooo je napisao/la:Po meni Ribbery odlazi na kraju godine najvjerovatnije, a vrlo vjerovatno dolazi Dzeko. To sto uprava Bayerna o tome jos ne govori tako, vrlo je razumljivo, ima jos da se igra i neće da prave nezadovoljstvo u timu uoči odlucujucih utakmica. Bude li Barca htjela Ribberija, mislim da ce preći kod nas, ne djeluje mi nešto kao tip igrača i čovjeka za ovakav šminkerski Real. Mada, ja opet mislim da ce kod nas prije doci Vilja, a licno bi volio da Ribberi ostane u Bayernu, ili ako vec ide nek ode u United, Milan ili nesto tako, radi te neke ravnoteže.
Što se tiče vaše naredne tekme protiv Liona, nadam se da cete proci, svaka čast Lionu al finale bi bolje bilo sa Bayernom, ipak da se sastanu Barca i Lion, ne bi to bilo to nekako.
Ne vjerujem da bi Dzeko bio zamjena za Ribery-a. Ukoliko bi se desilo da ode, vjerujem, da ce prije doci neki igrac koji bi popunjavao tu poziciju na lijevom krilu. Generalno, mislim da su sanse za dolazak Dzeke u Bayern ravne nuli. Trebalo bi pravo cudo da se desi da ovaj dodje kod nas.
Bayern treba da bude aktivan kod popravljanja zadnje linije i golmanske pozicije. Tamo nam najvise skripi.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 12:23

moustapha je napisao/la: Ne vjerujem da bi Dzeko bio zamjena za Ribery-a. Ukoliko bi se desilo da ode, vjerujem, da ce prije doci neki igrac koji bi popunjavao tu poziciju na lijevom krilu. Generalno, mislim da su sanse za dolazak Dzeke u Bayern ravne nuli. Trebalo bi pravo cudo da se desi da ovaj dodje kod nas.
Bayern treba da bude aktivan kod popravljanja zadnje linije i golmanske pozicije. Tamo nam najvise skripi.
Druze Muce ili Musto, niko ne govori da ce Edin biti zamjena za Ribija, takav igrac kad je potpuno spreman, nema zamjene. Nego se vise misli na finansijski visak koji se moze dobiti prodajom Bilala. Ako se desi ono sto se pretpostavlja, itekako ce nam biti potrebna pojacanja u napadu. Robben moze igrati na lijevom krilu, tako da se ne mora iskljucivo traziti pojacanja po toj strani.
Sa zadnjom recenicom se slazem, tu ce se sigurno nesto uraditi. Osim na golmanskoj poziciji, jer van Gaal vjeruje u Butta, dok su ostali skepticni da on moze ponoviti ovakvu sezonu.

@seco, kad odsovis :) napisi to o copavom zagorcu.
Vom Jäger zum Gejagten

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 apr 2010, 12:26

Ma samo nek se Bilal odluci na produzenje ugovora. Sve ostalo ce se lakse iskombinirati. ;)
#divovi

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 19 apr 2010, 14:25

mene vec fata nervoza pred utakmicu :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2010, 14:59

dr.adnan je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:uliiii kralju :D

Ima da se Lyon navoza... Hem su putovali busem do Bordeauxa, hem se vraćaju u Lyon busem, a još će do Minkena i nazad busem... :twisted: :twisted: :twisted:
Jest ali ce zato kiseliti noge u lavoru i frizirati razdeljak oko srednje noge cijelu heftu.Dok Bajo mora deruckati guzove u subotu protiv onih za koje nikad ne znas hoces li ih razvaliti ili ce ti dati izjednujuci gol u zadnjim minutama.
I ako se ''prasna ne sljegne,, valja i njima sa autopreznikom sa Hrida''. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.