Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
falilo 7-8 igrača,da su svi igrači bili spremni opet bi utakmicu počeli velkovski,delač,stojčev,barić,tatomirović,cimirot,benko,puzigaća to je 8 startera ,znaći nema duljevića,berberovića i radovca.Kod zelje nedostajali stanić,memija,beganović i tomić od ove četvorice sigurno bi trojica počeli tekmu.MortemHz je napisao/la:I ja sam zadovoljan s obzirom da nam je 7-8 igraca falilo,zamisli sa citavim timom kako bi smo odigrali kad nam je sa ovim na derbiju bio posjed lopte 63-37,vise suteva itd. odraditi ova 2 kola do kraja rutinski i 30-tog neka pocne !
Sve utakmice moraju biti u istom terminu, dakle ako je odredjena subota to je to.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ima li kakve šanse da tekma u Vitezu bude u nedelju?
Zbog Mirze.. Na svakoj nasoj tekmi je minut sutnje. Samo sto nas je upravo spiker zaj.ebo pa nije ni ispostavano..Zip je napisao/la:Samo da izrazim nezadovoljstvo jer nije bilo spikera nikako.. Tek nekad u po utakmice il na poluvremenu se pojavi lik..
Krivo mi sto nije najavio "Mi smo divovi"
Onako je dosta lose izgledalo.. Ni minut sutnje nije ispostovano..
Zna li neko uopste zbog cega je bila minut sutnje?
Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, n0dix, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 30 gostiju.