FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 17 maj 2015, 12:37

sad sam detaljno razradio tabelu :) sloboda treba dobiti mladost i trvanik osigurao opstanak posto imaju bolji medjusobni skor tako da vitez moze pobjediti zadnje kolo u travniku znaci nije im ovo bas zadnja šansa :) vraca se radovac idemo dobit vitez pa protiv slobode :opaopa: :opaopa:

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 17 maj 2015, 12:55

Poslje titule u koju ne sumnjam Saraj.mora prvo zadrzati Benku i Delaca. To bi trebao biti prioritet upravi, jos ako bi Cimi ostao bilo bi odlicno. Pored njih 3 mora se dovesti jedan dobar, pouzdan stoper, jer Tatko sam ne moze, a i on je sklom greskama. Jako je borben, ali nista vise od prosjeka, tako da mislim da se tu moramo pojacati prvo, a onda razmisljati o bekovima i jos jednom klasicnom napadacu, tipa kao sto je bio Komazec...Tako bi se nesto moglo u evropi napraviti, bar ko prosle godine aBd
Zadnja izmjena: deda, dana/u 17 maj 2015, 13:04, ukupno mijenjano 2 puta.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 maj 2015, 13:00

Tatka prodati na vakat :think:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2015, 13:01

Hvala Tanu sto je vratio Delaca :thumbup:

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 17 maj 2015, 13:04

MortemHz je napisao/la:I ja sam zadovoljan s obzirom da nam je 7-8 igraca falilo,zamisli sa citavim timom kako bi smo odigrali kad nam je sa ovim na derbiju bio posjed lopte 63-37,vise suteva itd. odraditi ova 2 kola do kraja rutinski i 30-tog neka pocne !
falilo 7-8 igrača,da su svi igrači bili spremni opet bi utakmicu počeli velkovski,delač,stojčev,barić,tatomirović,cimirot,benko,puzigaća to je 8 startera ,znaći nema duljevića,berberovića i radovca.Kod zelje nedostajali stanić,memija,beganović i tomić od ove četvorice sigurno bi trojica počeli tekmu.

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 17 maj 2015, 13:05

Ako bog da razbite Vitez velika većina razumnih Tuzlaka mislim skoro svi :) , dosta nas Fukara halalila vam 3 boda protiv nas još samo da i naša delegacija ,Husref i ostali na terenu :) .Ne sumnjam da će to biti jedna fer sportska utakmica,pred punim kosevom i na kraju vasa pobjeda cista ko suza.Kad ne moze titula u Tuzlu neka ne ide ni SELJI (O) čke klubove :) i na livade .Neko nekad da mi je pricao da cu vam ovo pisati rekao bi mu da je totatlno luuuud :) ali vremena se mjenjaju :) zasto je to tako postoje razlozi ;) .Sretno pitari :) neka vam Allah dragi da sabura i srece da osovjite PL :)
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 17 maj 2015, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2015, 13:14

Svjez post iz Tuzle

[/quote]P.S. S KADETIMA NA KOSEVO ..... ZELJO SMRDI !!![/quote]

:rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 17 maj 2015, 13:16

Ako bog da razbite Vitez velika većina razumnih Tuzlaka mislim skoro svi :) , dosta nas Fukara halalila vam 3 boda protiv nas još samo da i naša delegacija ,Husref i ostali na terenu :) .Ne sumnjam da će to biti jedna fer sportska utakmica,pred punim kosevom i na kraju vasa pobjeda cista ko suza.Kad ne moze titula u Tuzlu neka ne ide ni SELJI (O) čke klubove :) i na livade .Neko nekad da mi je pricao da cu vam ovo pisati rekao bi mu da je totatlno luuuud :) ali vremena se mjenjaju :) zasto je to tako postoje razlozi ;) .Sretno pitari :) neka vam Allah dragi da sabura i srece da osovjite PL :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 17 maj 2015, 13:16

@extra
Da falilo je, a kad dodaš da je Barić igrao blago rečeno rovit, da na klupi imaš jednog veznog zdravog jednog rovitog, lijevog beka, napadača i trojicu juniora koji nemaju ni minute u prvom timu.
To su veliki problemi, ne mogu zamisliti šta bi bilo da se Barić ili jedan od stopera povrijedio.
Tako da smo bili mnogo desetkovani i opet smo se dobro polazali, jako dobro.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 17 maj 2015, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 17 maj 2015, 13:23

Dobiti Viteza,to je utakmica godine,generacije,desetljeca :D Pa onda protiv Slobode u zadnjem kolu na Kosevu odigrati jednu prijateljsku utakmicu. S tim da bih vise od svega volio da Sloboda posalje juniore,da im vrati za Trebinje i Leotar :D

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 maj 2015, 13:24

Vitezu gori do kraja, ali gori i nama kao sto neko napisa. Realno ako ne mozemo dobiti Vitez, titulu i ne zasluzujemo. Toliko dugo je cekamo, ali ako cemo je kupiti onda mi i ne treba. Smoci snage, odradit jos ove dvije do kraja.Kad skontam sta smo sve prosli u ovoj sezoni, nebi halalio da propustimo sada ovu priliku... :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2015, 13:27

Nema vise sta moj Beli,utakmica sa Vitezom je kljucna samo je lose sto oni bukvalno moraju ginuti za bod(ove) a i mozda premije neke,bit ce veoma tesko ali ne sumnjam u pobjedu ako se normalno postavimo! par igraca bi se trebalo i vratiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 17 maj 2015, 13:37

S obzirom da re U-19 reprezentacija izgubila šanse za plasman na Euro treba vidjeti sa selektorom ako može da Samira ne forsira u ovoj zadnjoj utakmici, a klub nek mu pošalje fiziotarapeute da ga odmore i pripreme za klupske obaveze, ako treba nek i Nejra ide dole :D : D

Potreban nam je definitivno ma sredini, a bez Dulje ćemo se nekako snaći.
Kakva je situacija sa Džemom, hoće li on konkurisati za Vitez?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 maj 2015, 13:39

Ima li kakve šanse da tekma u Vitezu bude u nedelju?
1946

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 17 maj 2015, 13:41

normalno da ima,ali samo ako i sve ostale budu.Sto znaci da nema :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 13:42

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ima li kakve šanse da tekma u Vitezu bude u nedelju?
Sve utakmice moraju biti u istom terminu, dakle ako je odredjena subota to je to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 maj 2015, 13:46

**** onda, teško da ću moći otići dole. haj znaj, možda i budu sve tekme u nedelju :)
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 maj 2015, 13:49

Samo da izrazim nezadovoljstvo jer nije bilo spikera nikako.. Tek nekad u po utakmice il na poluvremenu se pojavi lik..
Krivo mi sto nije najavio "Mi smo divovi"
Onako je dosta lose izgledalo.. Ni minut sutnje nije ispostovano..
Zna li neko uopste zbog cega je bila minut sutnje?

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 17 maj 2015, 13:54

Zip je napisao/la:Samo da izrazim nezadovoljstvo jer nije bilo spikera nikako.. Tek nekad u po utakmice il na poluvremenu se pojavi lik..
Krivo mi sto nije najavio "Mi smo divovi"
Onako je dosta lose izgledalo.. Ni minut sutnje nije ispostovano..
Zna li neko uopste zbog cega je bila minut sutnje?
Zbog Mirze.. Na svakoj nasoj tekmi je minut sutnje. Samo sto nas je upravo spiker zaj.ebo pa nije ni ispostavano..
Željezničar živimo !

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 maj 2015, 13:57

Ma nije se culo uopste, pa i Divove kad su pustili tek napola negdje je raja skontala da je pjesma pustena i pokusalo se otpjevati ali se toliko lose culo da to nije licilo ni na sta, ne znam stvarno kako je onako lose ozvucenje bilo
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, n0dix, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 30 gostiju.