A ovo se ne kvalifikuje kao djelo terorizma.pirotehnik je napisao/la:
Domacini u akciji...
Kad neko okaci zastavu IDISa odmah SIPA intervenise.
Dvostruki arsini!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
A ovo se ne kvalifikuje kao djelo terorizma.pirotehnik je napisao/la:
Domacini u akciji...
Ma kakvi. Terorizam je kad neko ima sufaru, Kur'an i slično.Ammare je napisao/la:A ovo se ne kvalifikuje kao djelo terorizma.pirotehnik je napisao/la:
Domacini u akciji...
Kad neko okaci zastavu IDISa odmah SIPA intervenise.
Dvostruki arsini!
Pa daj jos malo, je li se iko pokazao, odskocio, dje smo najtanji? Nemoj biti skrt...Kevin je napisao/la:**** vas Modic i ko god rece da je igracina..radijus kretanja 1m, obrambeno vise bi stolica odradila. Radovac je za ovog Pirlo..
Atmosfera ok, bez i najmanjeg incidenta, gledatelja koliko bi ih bilo u Tuzli, Zenici u bilo gdje drugo.. Ovdje se igralo radi rasporeda PL jer Siroki i Zrinjski su gostovali a budimo realni ipak u uvjeta nekih mora biti..
Toliko od mene...
Koliko inače traje oporavak od puknuća ligamenata skočnog zgloba?Kapitano je napisao/la:Dortmund zainteresovan za Smaila Prevljaka: Prija mi interes velikog kluba
"Čuo sam za to putem medija, ali još uvijek nema ništa konkretno. Naravno, svakom igraču prija kad privuče interes velikih klubova, no, još uvijek nema kontakta, pa ne mogu ništa više reći. Dortmund je jedan veliki klub, ekipa igra prelijep nogomet, a s njima je i moj bivši saigrač Kevin Kampl s kojim sam djelio svlačionicu. Drago mi je zbog njega. Njemačka Bundesliga je jedna od najjačih liga svijeta, svakom klincu, kao i meni, želja je zaigrati u nekom od klubova iz Bundeslige", izjavio je Prevljak za portal Klix.ba.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dortmu ... /150517026
Pa da bi potpuno zacijelio ligament treba 6 mjeseci, ali posto je skocni zglob i ima puno ligamenata(nisu svi pukli) moze se i ranije vratiti na teren...Edol je napisao/la:Koliko inače traje oporavak od puknuća ligamenata skočnog zgloba?Kapitano je napisao/la:Dortmund zainteresovan za Smaila Prevljaka: Prija mi interes velikog kluba
"Čuo sam za to putem medija, ali još uvijek nema ništa konkretno. Naravno, svakom igraču prija kad privuče interes velikih klubova, no, još uvijek nema kontakta, pa ne mogu ništa više reći. Dortmund je jedan veliki klub, ekipa igra prelijep nogomet, a s njima je i moj bivši saigrač Kevin Kampl s kojim sam djelio svlačionicu. Drago mi je zbog njega. Njemačka Bundesliga je jedna od najjačih liga svijeta, svakom klincu, kao i meni, želja je zaigrati u nekom od klubova iz Bundeslige", izjavio je Prevljak za portal Klix.ba.
Kada se povrijedio, informacija je bila mjesec do dva.Edol je napisao/la:Koliko inače traje oporavak od puknuća ligamenata skočnog zgloba?Kapitano je napisao/la:Dortmund zainteresovan za Smaila Prevljaka: Prija mi interes velikog kluba
Koliko samo peglate i serete svi odreda. **** vas i SIroki i Mostar, na tekmama bilo vise ljudi nego sto bude u Zenici i Sarajevu na u21 ( a iz sarajeva sam). Jos ce ispast da smo izgubili jer se nije igralo pred 1000 bosnjaka. Kolika samo kolicina nacionalzima izvire iz vasih postova gdje,gle ironije,bas prozivate satro neke ustaske nacionaliste. U Mostaru zvizdalo 10 kretena,u Sirokom besprijekorno. Uostalom ima u repci i momak iz Sirokog, bas ce oni "svom" da zvizde. Manite se corava posla.Eborg je napisao/la:Izgleda da ti je prijatelj jos jedan iz plejade onih koji ne vole vlastitu drzavu. Ne zna je li "vasa" ili "nasa" reprezentacija.