FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I onaj sinoc pise sto vas je ono bilo malo u korteu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jbg i ja mislim da je bilo vise posto ovo vise vuce na 30K kada se pogleda ali je oficijelno bilo 26KHead je napisao/la:Ako Kosevo prima 34,500 zanima me samo gdje bi delegat ubacio jos 8,5 hiljada.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar nije kapacitet koseva 36,500?
Ma bilo je vise ljudi nego protiv Gladbacha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
34.500Zip je napisao/la:Zar nije kapacitet koseva 36,500?
- ElCartel11
- Kontakt:
30 milja je bilo sigurno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Realno, Istok 6000, sjever 4000, jug 4200, zapad ako prima 19k, sigurno je bilo bar 13k...MortemHz je napisao/la:34.500Zip je napisao/la:Zar nije kapacitet koseva 36,500?
Oko 28k je bilo..
Ako prima 34,500, mislim da je otrplike to to...
Zip je napisao/la:Realno, Istok 6000, sjever 4000, jug 4200, zapad ako prima 19k, sigurno je bilo bar 13k...MortemHz je napisao/la:34.500"Zip" je napisao/la:Zar nije kapacitet koseva 36,500?
Oko 28k je bilo..
U rangu Gladbacha
- BoskoAntic
- Kontakt:
Kako mozete pisati ovakve informacije???? Mislim nemojte lupati ljudi dragi, informišite seZip je napisao/la:Zip je napisao/la:Realno, Istok 6000, sjever 4000, jug 4200, zapad ako prima 19k, sigurno je bilo bar 13k...MortemHz je napisao/la: 34.500
Oko 28k je bilo..
U rangu Gladbacha

Kapacitet: 34.500
Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300,
Tribina "Istok": 7000,
Tribina "Zapad": 17.500,
Tribina "Jug": 4700
U INAT SVIMA 1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je nekome odokativno jug i sjever iste velicine...
U INAT SVIMA 1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Odlicno receno Antara!BoskoAntic je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je nekome odokativno jug i sjever iste velicine...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjever ima 5800 stolica
Imalo se jucer šta vidjeti, iako nije bilo golova.
Puno trke, borbe, naboja i varnica prava derbi utakmica. Cimirot neprikosnoven kao i obicno. Dosta su nam falili Radovac i Duljevic, jer jucer nije imao ko da prođe kroz trojicu. Trebao nam je Duljevic da napravi višak, pretrci i poigra se sa njima.
Medvjedici opet pokazali kakvi su levati i kompleksaši. Realno, nemaju se na koga i ugledati, jer kad pogledaš kakav im primjer daju oni košpicari sa zapada, onda ti sve bude jasni. Opet se pitam, kakva je to mržnja da gađaš bakljom na drugu stranu nekog starijeg covjeka, dijete ili nekog ko je došao da na miru samo pogleda utakmicu. To se zove nemoc, jer ih ne **** više niko ni pet posto. Jadno je sa kakvim levatima dijelim ovaj grad, oni sa Gorice su za njih gospoda i kulturni ljudi. Možemo se lagati do sutra, ali nije to više onaj derbi.
Jucer dok sam se vracao sa utakmice, u moru komentara jedan mi je zapeo za uho. U pitanju su bila dva malo strarija covjeka, koji su vjerovatno komentarisali incident sa bakljom, a komentar je bio ''Posle rata u Sarajevu ti je sve manje pravih Sarajlija, a sve više navijaca želje.'' Na prvu nisam shvatio šta je htio reci, ali kada malo bolje razmisliš...
Puno trke, borbe, naboja i varnica prava derbi utakmica. Cimirot neprikosnoven kao i obicno. Dosta su nam falili Radovac i Duljevic, jer jucer nije imao ko da prođe kroz trojicu. Trebao nam je Duljevic da napravi višak, pretrci i poigra se sa njima.
Medvjedici opet pokazali kakvi su levati i kompleksaši. Realno, nemaju se na koga i ugledati, jer kad pogledaš kakav im primjer daju oni košpicari sa zapada, onda ti sve bude jasni. Opet se pitam, kakva je to mržnja da gađaš bakljom na drugu stranu nekog starijeg covjeka, dijete ili nekog ko je došao da na miru samo pogleda utakmicu. To se zove nemoc, jer ih ne **** više niko ni pet posto. Jadno je sa kakvim levatima dijelim ovaj grad, oni sa Gorice su za njih gospoda i kulturni ljudi. Možemo se lagati do sutra, ali nije to više onaj derbi.
Jucer dok sam se vracao sa utakmice, u moru komentara jedan mi je zapeo za uho. U pitanju su bila dva malo strarija covjeka, koji su vjerovatno komentarisali incident sa bakljom, a komentar je bio ''Posle rata u Sarajevu ti je sve manje pravih Sarajlija, a sve više navijaca želje.'' Na prvu nisam shvatio šta je htio reci, ali kada malo bolje razmisliš...
Zadnja izmjena: miden, dana/u 17 maj 2015, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
- BoskoAntic
- Kontakt:
Busaju se u prsa da su gradska raja, a pokazuju da su friško šljegli sa okolnih brda...Ono gađanje u ložu zapada je baš gospodski potez, a ne znam što se čudimo kad je isto bilo i na sjeveru prošli derbi, i tad su "gospoda i porodični ljudi" gađali...
U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Miden Naravno,to zadnje sto si rekao ja ponavljam iz dana u dan..
-
- Kontakt:
simon je napisao/la:Nikada oni nece moci u istu recenicu sa nama, uvijek smo korak ispred njih i nas mentalitet se potpuno razlikuje od njihovog.
E majstore,vjeruj da mi je drago, sto se nas mentalitet razlikuje od Vaseg!!!
Svaka cast nasim navijacima koji su jucer pokazali sliku starog derbija, nakon utakmice isao sam kuci i bilo nas je 400-500 a oko nas je islo oko 100-200 navijaca zelje i niti jedan los pogled im nije upucen sta vise bilo je i zajebancije na obje strane.
Ne moraš im ništa ni govoriti, jer oni to sami dokazuju.MortemHz je napisao/la:@Miden Naravno,to zadnje sto si rekao ja ponavljam iz dana u dan..
Das Ist Walter
TakoMali na aparatima. 

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Benjolos, Bing [Bot], Confiance, gh0stHZ, Google [Bot], Google Adsense [Bot], hase73, johntravolta123, jurisicduska, miguelramos, misstianopenaldo, nebeskasila, OsmanhodzicBuco, Poligon10, Rajvosa4ever, Tracy3McGrady i 135 gostiju.