Ma šuti ba Ahonenu, ne upadajAhonen je napisao/la:al evo veoma plitko razmisljanje, bez uvrede. i ove sezone real ima odlicnu ekipu ali mi iz tvog posta ne mozemo zakljuciti da su najveci i iskljucivi krivci bale i carlo. ako mislis drugacije, dokazi iako mislim da je to nemoguce.let3 je napisao/la:
Ovi njegovi fanovi bi sad najradije rekli da nije imao adekvatnu ispomoc - ali ih stid pomenuti trasfere Kake, Benzeme, Alonsa, DiMarie, Ozila, Coentraoa, Modrića, Isca, Balea, Jamesa, Kroosa i ostalih
šta ces, jadan covjek nije kriv što mora živjeti u sjeni najveceg fudbalera svih vremena
prosle sezone je takodjer carlo zayebao ( ipak real ima trenera koji svakih 6 godina osvaja titulu), sezonu ranije zadnja murinjova sezone gdje JEDINO za ronalda mozes reci da je igrao odlicno, citav tim je bio u qrcu, te afere u klubu sa murinjom i casillasom.
prije toga je real osvojio titulu samo zahvaljujuci ronaldu.
mislim da onda ronaldo treba zabijati 60 golova samo u ligi, barci i atleticu umjesto 15 trebao je zabiti 30 a naravno bale, carlo i ostali ce cekati da pehar sam dodje u ruke.

dobar je Rona