12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Imamo bar zdravu atmosferu, imamo najbolje igrače u reprezentaciji što možemo imati u ovom trenutku, imat će dvije sedmice treninga da se uigraju dodatno za Izraelce. Kažem, forma igrača jeste bitna protiv velikih reprezentacija dok ove osrednje (u što se Izrael jednostavno mora ubrojati) reprezentacije se mogu riješiti sa 100% željom i voljom da se dođe do bodova (ili ti ga naški "na guzove"). Šansa nam je sigurno što je njihova reprezentacija u padu forme a vjerujem da će se kod nas raja opet naložiti kao nekada u vakat za utakmice i reprezentaciju. Bitno nam je da možemo sastaviti solidnu sredinu i solidnu odbranu, a Džekina forma se svakako nikada nije prenosila na reprezentaciju (makar bila dobra makar bila loša).
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Glasam gore u anketi i nadam se pobjedi ali...
Begovic - ne igra...
Vrsajevic - slabo igra u Hajduku
Spahic - ne igra vec 2mj....
Zukanovic - ne igra u posljednje vrijeme...
Kolasinac - ne igra..
Medunjanin - ne igra...
Pjanic - toplo hladno cak igra cak klupa..
Hajrovic - poceo da igra neke minute cak i zabio gol za Werder izgleda da je on nekoj formi ako se ne varam..
Lulic - tek se oporavio od povrede... poceo da igra
Ibisevic - ne igra....
Dzeko - ne igra...
Rezerva nasa:
Besic - ne igra totalno van forme...
Mujdza- ne igra...
Sunjic - ne pratim rusku ligu...
Bicakcic - toplo hladno cak igra cak klupa...
Salihovic - ne igra...
Djuric - u posljednje vrijeme klupa
Prcic - ne igra...
Tino Susic - Ne igra u Hajduku slabo totalno i kad igra...
Visca - ne pratim tursku ligu ali cesto naletim na link u kojem pise Visca zabio ili asistirao, vjerovatno kao Hajrovic jedan od nasi koji je u nekoj formi ali ipak je to turska liga...
Vranjes - turska liga sta reci...
Nadam se da nisam nekoga zaboravio ovo je tuga...
Ne znam ljudi dragi sta se vi i cemu nadate neka je Mesi sretno protiv Izreala samo da izvede formaciju kako treba, nebi sada o proslosti ali previse je bonusa ispucano da bi se vadili ovdje ako poobjedimo mozda tamo u Sep. nasi igraci budu u boljoj formi zapravo budu promijenili klubove i pocnu da igraju i treniraju za te klubove a ne ovako vecina ih na tribini ili bez kluba neka nam je sretno
Begovic - ne igra...
Vrsajevic - slabo igra u Hajduku
Spahic - ne igra vec 2mj....
Zukanovic - ne igra u posljednje vrijeme...
Kolasinac - ne igra..
Medunjanin - ne igra...
Pjanic - toplo hladno cak igra cak klupa..
Hajrovic - poceo da igra neke minute cak i zabio gol za Werder izgleda da je on nekoj formi ako se ne varam..
Lulic - tek se oporavio od povrede... poceo da igra
Ibisevic - ne igra....
Dzeko - ne igra...
Rezerva nasa:
Besic - ne igra totalno van forme...
Mujdza- ne igra...
Sunjic - ne pratim rusku ligu...
Bicakcic - toplo hladno cak igra cak klupa...
Salihovic - ne igra...
Djuric - u posljednje vrijeme klupa
Prcic - ne igra...
Tino Susic - Ne igra u Hajduku slabo totalno i kad igra...
Visca - ne pratim tursku ligu ali cesto naletim na link u kojem pise Visca zabio ili asistirao, vjerovatno kao Hajrovic jedan od nasi koji je u nekoj formi ali ipak je to turska liga...
Vranjes - turska liga sta reci...
Nadam se da nisam nekoga zaboravio ovo je tuga...

Ne znam ljudi dragi sta se vi i cemu nadate neka je Mesi sretno protiv Izreala samo da izvede formaciju kako treba, nebi sada o proslosti ali previse je bonusa ispucano da bi se vadili ovdje ako poobjedimo mozda tamo u Sep. nasi igraci budu u boljoj formi zapravo budu promijenili klubove i pocnu da igraju i treniraju za te klubove a ne ovako vecina ih na tribini ili bez kluba neka nam je sretno
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
Bundesliga danas,
Ibišević - tribine
Mujdža - prva postava
Kolašinac - prva postava
Vrančić - prva postava
Bičakčić - klupa
Salihović - klupa
Hajrović - klupa
Ibišević - tribine
Mujdža - prva postava
Kolašinac - prva postava
Vrančić - prva postava
Bičakčić - klupa
Salihović - klupa
Hajrović - klupa
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Kolasinac odigrao cijelu utakmicu, Mujdza i Vrancic izasli pred kraj utakmice, Salihovic igrao pola sata, Hajrovic igrao 20 minuta. Jedino Bicakcic nije ulazio. Sasvim zadovoljavajuca situacija u Bundesligi, daleko bolja nego u zadnjim mjesecima.Virtu4l je napisao/la:Bundesliga danas,
Ibišević - tribine
Mujdža - prva postava
Kolašinac - prva postava
Vrančić - prva postava
Bičakčić - klupa
Salihović - klupa
Hajrović - klupa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
.............Begovic
Mujdza...Spahic...Zuka...Seo
.....Pjanic...Besic...Lulic
.Visca........................Zec
.............Dzeko
Evo ekipe i po formi i po pozicijama koje igraju u timu (izuzev Zuke).
Ostali veznjaci, krila, napadaci ne igraju nikako ili igraju na kapaljku, mislim da je ovo najbolja varijanta trenutno.
Racunam da Vrancic nece dobiti papire, a i da dobije, ovo je po meni najbolje.
Ovo bi bio najbrzi sastav u istoriji reprezentacije, Seo, Besic, Lulic, Zec, Visca, Mujdza, Pjana
.............Dzeko
Ostali veznjaci, krila, napadaci ne igraju nikako ili igraju na kapaljku, mislim da je ovo najbolja varijanta trenutno.
Ovo bi bio najbrzi sastav u istoriji reprezentacije, Seo, Besic, Lulic, Zec, Visca, Mujdza, Pjana

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne izgleda ni malo lose. Ja bih mozda samo zamjienio Hajrovica sa VIscom ili Zecom.SjeverniVjetar je napisao/la:.............Begovic
.............Dzeko
Ovako ce vjerovatno da bude nasa formacija i odabir igraca realno nemamo se plaho sta nadati igraci nam nisu formi bas nikakvoj stanje je daleko gore nego u vrijeme Safeta Susica.
Safet je istina ispucao sve bonuse na koje se ne mozemo da vadimo.
Vani ga branim i dalje ali treba priznati barem na forumu iako sam ga citavo vrijeme branio a i dalje jeste Safet je usrao totalno ove klf. eto a tesko da se mozemo da ispucamo narocito sada kad smo jos u ovakvom stanju.
Pa da vidimo to ce vjerovatno ovako da izgleda idem na to koji su barem u nekoj formi i igraju za klub zapravo vjerovatno ce igrati u ovoj utakmici od pocetka ako negdje fulam halilite mi.
Begovic (ne igra)
Avdija(slabo igra u Hajduku)
Spahic(ne igra 2 mj. nema kluba)
Zukanovic (tek se opravio)
Kolasinac (ne igra)
Hadzic (igra za Sturm)
Pjanic(igra toplo hladno nista posebno)
Hajrovic (poceo da igra)
Tino Sven Susic(dati mu sansu vjerovatno gori od zelje da se dokaze i proda)
Lulic(oporavio se povrede i poceo da igra)
Dzeko (ne igra LEGENDA rep.BIH)
Safet je istina ispucao sve bonuse na koje se ne mozemo da vadimo.
Vani ga branim i dalje ali treba priznati barem na forumu iako sam ga citavo vrijeme branio a i dalje jeste Safet je usrao totalno ove klf. eto a tesko da se mozemo da ispucamo narocito sada kad smo jos u ovakvom stanju.
Pa da vidimo to ce vjerovatno ovako da izgleda idem na to koji su barem u nekoj formi i igraju za klub zapravo vjerovatno ce igrati u ovoj utakmici od pocetka ako negdje fulam halilite mi.
Begovic (ne igra)
Avdija(slabo igra u Hajduku)
Spahic(ne igra 2 mj. nema kluba)
Zukanovic (tek se opravio)
Kolasinac (ne igra)
Hadzic (igra za Sturm)
Pjanic(igra toplo hladno nista posebno)
Hajrovic (poceo da igra)
Tino Sven Susic(dati mu sansu vjerovatno gori od zelje da se dokaze i proda)
Lulic(oporavio se povrede i poceo da igra)
Dzeko (ne igra LEGENDA rep.BIH)
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zna li neko kad bi se karte mogle pustiti u prodaju ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Navlace BosancimaHead je napisao/la:http://www.theguardian.com/world/2015/m ... are_btn_tw

Zamisli da ih diskvalfikuju? I to po sistemu ponistavaju se rezultati igrani s njima za cijelu grupu.. tad bi imali situaciju:
Belgija 8
Vels 8
Kipar 6
Bosna i H. 5
Andora 0
Kad bolje skontam, opet bi morali (kao sto i sad moramo) pobijedit Vels u Zenici i pobijedit Kipar u Nikoziji..
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema nista od suspenzije. Pametnije nam je da se pripremimo za utakmicu, a ne da se nadamo da ce nekim cudom FIFA suspendirati Izrael.
Zaboravi te suspenzije.
-
Moze li kako na guzove da se plasiramo
Nista od toga, treba im u Zenici uvaliti 3-4 , dobro se iskaliti na njima za sve ove debakle u posljednje vrijeme, pa neka ih onda suspenduju ako hoce.

Nista od toga, treba im u Zenici uvaliti 3-4 , dobro se iskaliti na njima za sve ove debakle u posljednje vrijeme, pa neka ih onda suspenduju ako hoce.

Prije će doći do mirovnog sporazuma između Izraela i Palestine nego do ove suspenzije.Nema od tog nista, nego gonit ove naše k'o Bog maglu kad dođu na pripreme ,maksimalno se spremiti za utakmicu i nadat se da nasi navijaci nece praviti neke gluposti po tribinama da mi ne popijemo suspenziju.
1-0 za nas i Amin Boze.
1-0 za nas i Amin Boze.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Neki Hadžića prije Bešića stavljaju, tj ovaj Roman. Neshvatljivo 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Avdija, Hadzic i Tino u prvih 11, da Roman mozda nije Safet?Ajzea je napisao/la:Neki Hadžića prije Bešića stavljaju, tj ovaj Roman. Neshvatljivo
Da Bog da se ponovila 92-a, u sportskom fazonu mislim.
Nas otpišu, Izrale izbace, mi odemo, osvojimo EP, a Džeko ode napokon u jedan od 365 klubova sa kojim ga se dovodi u vezu
Nas otpišu, Izrale izbace, mi odemo, osvojimo EP, a Džeko ode napokon u jedan od 365 klubova sa kojim ga se dovodi u vezu

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Nije samo sam realan momci igrajuPivopija je napisao/la:Avdija, Hadzic i Tino u prvih 11, da Roman mozda nije Safet?Ajzea je napisao/la:Neki Hadžića prije Bešića stavljaju, tj ovaj Roman. Neshvatljivo
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
Evo citam Platini dao prijedlog da igraju prijateljsku utakmicu protiv Palestine u Svici o cemu vi bolan mastate i nadate se pa ljudi drze FIFU hehe
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
Zasto onda Dzeko u prvih 11, ni on ne igra, zar nije onda bolje rjesenje Dudic iz NK Travnika, momak redovno igra?Roman je napisao/la:Nije samo sam realan momci igrajuPivopija je napisao/la:Avdija, Hadzic i Tino u prvih 11, da Roman mozda nije Safet?Ajzea je napisao/la:Neki Hadžića prije Bešića stavljaju, tj ovaj Roman. Neshvatljivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.