sta bilo stari,jos te drzi od vrapcica..staragarda je napisao/la:J e b e m o, ne vadimo. ...
ma smiri se,pa to je samo mali felez
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sta bilo stari,jos te drzi od vrapcica..staragarda je napisao/la:J e b e m o, ne vadimo. ...
info,mahalska ili..Zodiac je napisao/la:Ukljucili smo se u trku za Ordagica sa jos nekolicinom klubova iz vrha,bice tesko ali bi bio sjajan posao ako ga dovedemo ...ima nekoliko stvari koje idu na nasu stranu vidjecemo hocemo li to iskoristiti i hoce li biti dovoljno.
ppsolinas je napisao/la:info,mahalska ili..Zodiac je napisao/la:Ukljucili smo se u trku za Ordagica sa jos nekolicinom klubova iz vrha,bice tesko ali bi bio sjajan posao ako ga dovedemo ...ima nekoliko stvari koje idu na nasu stranu vidjecemo hocemo li to iskoristiti i hoce li biti dovoljno.
istoHeller je napisao/la:Zodiac moze i meni koji detalj
a seksa ce bit josstaragarda je napisao/la:J e b e m o, ne vadimo. ...
ajde što nas ebu, nego nam i uši zavrćusolinas je napisao/la:dobro svi nesto tajanstveni,saljite makar na pp o cemu se radi...
zavrnu mi **** obojica.sto pisu ako nece podjeliti barem na pp,J*** mi zivce..ja u 6 stigo iz bosne bundevicom,nisam u toku..Chinaglia je napisao/la:ajde što nas ebu, nego nam i uši zavrćusolinas je napisao/la:dobro svi nesto tajanstveni,saljite makar na pp o cemu se radi...
Kad je skupstina znal se kad je bio 11. Maj ?TaRgEt_ je napisao/la:Uglavnom od skupstine se ne mora strahovati, grad ce prihvatiti ovo sto se trazi ,a od sljedece sezone slijedi bez vazeljin
Koju titulu, fenjerasa?merak je napisao/la:
Moglo bi se iduce kolo na 7. mjesto s obzirom da Celik igra protiv Radnika u gostima koji se bori za titulu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.