NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
my bad, sad sam provjerio
Grantland jeste u vlasnistvu ESPN-a
Grantland jeste u vlasnistvu ESPN-a
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šteta za Simmonsa, ko će sad hejtati Jezeraše 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da mu je sledeci korak TV emisija/show....nek povede i Lowa i onu dvojicu za NFL i uspijeh zagarantovan 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Sam je sebi prizvao 'otkaz'. Odavno se ovo vuce, a krenulo je kada je uzivo u programu prozvao glavnog covjeka NFL-a, Goodell-a, lazovom, i jos izazvao vodstvo ESPN-a, da ga suspenduje zbog toga. Sto i jesu, na 2 sedmice. A 'otkaz' je sebi zakucao najvjerovatnije, par dana prije ove objave glavnog covjeka ESPN-a da nece produziti ugovor... Naime, Simmons, je bio gost na 'Dan Patrick Show'-u, gdje je opet napao komesionara NFL-a rijecima "Goodell lacks testicular fortitude." NFL je partner ESPN-ov, ugovor vrijedi 15 milijardi $. Tako da je bilo ocekivati da ce doci do neceg ovakvog, jer ne zele ugroziti to partnerstvo. Pokusali su ga suspenzijom ukrotiti, ali neda se covjek zbunit, pa je ovo bio nekako ocekivan potez ESPN-a.Donnie Darko je napisao/la:ESPN će otpustiti, tačnije neće produžiti ugovor sa Simmonsom. Riješili se čovjeka koji je odgovoran za jedine dvije stvari vrijedne spomena koje ESPN ima![]()
Baš me zanima koji će biti sljedeći korak za Simmonsa. Bukvalno može imati posao gdje hoće, a ima i dovoljno novca i fanova da započne neki svoj projekat.
Nadam se da će povesti Zach Lowea sa sobom gdje god da završi, strašan su duo, a vjerovatno i najbolji ljudi u svom poslu, Lowe pogotovo u ovom trenutku.
Covjek je znalac, i svidja mi se sto ima muda da kaze sta misli, ali... Trebao je znati da se ne bode sa rogatim.
Postovanje treba zaraditi.
novi logo 76ers-a

18. juna predstavljanje novih dresova

18. juna predstavljanje novih dresova
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolji od dosadasnjeg to je sigurno.
[youtube][/youtube]
Utakmica koju sam vjerovatno najviše puta gledao.
Utakmica koju sam vjerovatno najviše puta gledao.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Goodell mu za te prozivke sad vraća na Patsima kuknjavakad_kako je napisao/la: Covjek je znalac, i svidja mi se sto ima muda da kaze sta misli, ali... Trebao je znati da se ne bode sa rogatim.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vijest koja je odjeknula ligom. Pukla kao grom iz vedra neba. Prema vijestima Adriana Wojnarowskog Pelicansi su odlučili raskinuti suradnju s Montyjem Williamsom.
Veliki šok jer je Williams u izrazito teškoj Southwest diviziji (sve ekipe su ušle u doigravanje, Rocketsi-Spursi-Grizzliesi-Mavericksi), i Zapadnoj konferenciji uspio izboriti doigravanje nakon tri sezone suše. Sezonu u kojoj je prva zvijezda ekipe, a i lige Anthony Davis propustio 14 utakmica, glavni šuteri momčadi Eric Gordon i Ryan Anderson su bili out 21 utakmicu, a startni razigravač Jrue Holiday je odigrao svega 40 utakmica (propustio 42 susreta) Williams je odveo momčad do 45 pobjeda i zasluženog osmog mjesta na Zapadu.
Generalni menadžer Dell Demps se sada dao u potragu za novim trenerskim rješenjem, a u kuloarima još nije isplivalo niti jedno trenersko ime koje bi moglo sjesti na užarenu stolicu Pelicansa.
Veliki šok jer je Williams u izrazito teškoj Southwest diviziji (sve ekipe su ušle u doigravanje, Rocketsi-Spursi-Grizzliesi-Mavericksi), i Zapadnoj konferenciji uspio izboriti doigravanje nakon tri sezone suše. Sezonu u kojoj je prva zvijezda ekipe, a i lige Anthony Davis propustio 14 utakmica, glavni šuteri momčadi Eric Gordon i Ryan Anderson su bili out 21 utakmicu, a startni razigravač Jrue Holiday je odigrao svega 40 utakmica (propustio 42 susreta) Williams je odveo momčad do 45 pobjeda i zasluženog osmog mjesta na Zapadu.
Generalni menadžer Dell Demps se sada dao u potragu za novim trenerskim rješenjem, a u kuloarima još nije isplivalo niti jedno trenersko ime koje bi moglo sjesti na užarenu stolicu Pelicansa.
- Donnie Darko
- Kontakt:

Očigledno je promjenjen tim zadužen za ove specijalne božićne dresovi. Nisu odavno ništa bolje napravili.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
SI has learned that ESPN and Simmons have worked out an agreement that officially ends his tenure as a front-facing employee for ESPN. Simmons sent an email to Grantland staffers this week informing them that he would no longer be working for the site he founded in 2011. Simmons will also no longer do podcasts or appear on television for ESPN.
Wanted to tell you that it looks like I am done being involved with Grantland. Can’t say much here for obvious reasons, at least for now—I know you understand. In the short-term—don’t let this b------t affect you. Just keep doing what you’re doing. It’s a job. We tried to make it feel like it was more than a job these last four years, but right now, it’s still a job and Grantland is still being consumed and judged by the general public (with unusually high standards, too). So keep the quality of your work as high as it’s always been. Work situations are rarely going to be perfect and you can’t allow it to affect what you’re doing. The best way to “respond” right now is to keep putting out a great site. If you didn’t know, April was our best month—we passed 10 million uniques without chasing traffic and without any leading-the-site promotion whatsoever from ESPN.com (just one Mets piece for like 90 minutes, that’s it). We built an audience because of quality and quality only. You guys should feel good about that.
Postovanje treba zaraditi.
Za ove što su protiv hack a shaq zanima me i jesu li protiv onih Durantovih šuteva kad iznudi faul ni za šta?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ili ukinuti hack-a-shaq, ili ga dozvoliti čitavih 48 minuta.
Drugačija pravila u različitim periodima utakmice je jedan od većih debilizama u NBA.
Drugačija pravila u različitim periodima utakmice je jedan od većih debilizama u NBA.
Re: NBA Playoffs
Može li mi neko reći valjan razlog zašto se ovoliko hejta Lebron, svugdje pa i na ovom forumu? Nemojte me pogrešno razumjeti, nisam Adriano da dajem neke sulude konstatacije samo da bi dokazao da su mi tvrdnje tačne, ali zaista lik nema ni 5% zasluga i respekta koliko je zaslužio, jer je po meni nakon Jordana najbolji košarkaš koji se pojavio. Izuzet cemo Jabbara i stariju ekipu jer su i pravila dosta drugačija bila. Zaista se po pitanju Lebrona ide u krajnost, od onih majmuna koji i kad je katastrofa svakakve gluposti pišu da bi ga dizali u nebo, do onih kojima ni epski mečevi ništa ne znače, jer je u pitanju Lebron. Nisam fan Cavsa, i James mi nije u top 5 najdražih igrača, ali me ovo zaista intrigira jer nikako ne shvatam. Eto, baš bi volio da se vi izjasnite po ovom što sam pitao?
- PaskalHens
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Nije da nije zaslužio da ga se hejta, al' nije da nije i da si u pravu donekle.. Prvo i osnovno, hejta ga se, po meni, najviše jer ga guraju u istu rečenicu sa Đordanom i Kobijem. Na kraju karijere možda i bude mogao u istu rečenicu sa Kobijem, ili čak biti bolji od njega, al' od Đordana je miljama daleko. Pa frajer ima 2/5 u finalima NBA lige, od toga je u samo jednom bio baš autsajder. U svim ostalim je imao ekipu po svojoj mjeri, imao bivše šampione oko sebe, imao odlične odbrambene igrače, imao odlične šutere i imao odličnog igrača u reketu. Na stranu njegove aktivnosti van parketa NBA lige koji su, doduše u ranijim godinama, bili za većinu planete tragikomični. Od samoprozivanja Izabranog i Kralja, preko prcanja Dirka za bolest (a onda te žutokljunac ispraši na terenu) do prelaska iz ekipe u ekipu kako im šanse rastu za prsten k'o kakva kurava.NBAtips je napisao/la:Može li mi neko reći valjan razlog zašto se ovoliko hejta Lebron, svugdje pa i na ovom forumu? Nemojte me pogrešno razumjeti, nisam Adriano da dajem neke sulude konstatacije samo da bi dokazao da su mi tvrdnje tačne, ali zaista lik nema ni 5% zasluga i respekta koliko je zaslužio, jer je po meni nakon Jordana najbolji košarkaš koji se pojavio. Izuzet cemo Jabbara i stariju ekipu jer su i pravila dosta drugačija bila. Zaista se po pitanju Lebrona ide u krajnost, od onih majmuna koji i kad je katastrofa svakakve gluposti pišu da bi ga dizali u nebo, do onih kojima ni epski mečevi ništa ne znače, jer je u pitanju Lebron. Nisam fan Cavsa, i James mi nije u top 5 najdražih igrača, ali me ovo zaista intrigira jer nikako ne shvatam. Eto, baš bi volio da se vi izjasnite po ovom što sam pitao?
Za mene je vrhunski igrač, al' Đordanu ni do koljena nije, a još uvijek je manji i od Kobaje. Na kraju karijere šta će biti, ko zna..
Viva la France, as they say in Rome.
Samo je kriv za jedno izgubljeno finale. Je li mozda trebao namjerno izgubiti ranije 2007. pa da ima bolji omjer u finalima?
I da, vec sada je jasno da je bolji od Kobea.
I da, vec sada je jasno da je bolji od Kobea.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.