Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
evo zbog ovoga ni manchester ni arsenal nisu konkurenti za titulu
jer su preslabe ekipe da dobiju derbi i da pokazu kako to rade sampioni
ovaj mec je pokazao kakve mi napadace imamo i kakav mentol je arsen wenger, koliko smo poceli igrati bolje otkako je onaj peglator otisao van igre, poceli smo igrati kao da je tek meč poceo
wenger nije trener za arsenal, kao sto giroud nije napadac za arsenal poništavali to mnogi ovdje ovo je ziva istina
jedini derbi koji smo dobili u gostima je na etihadu, svake godine se ponavkja isto i do kada? zato Chelsea slavi titulu a mi prolaz u lp... kakve ambicije kluba
jer su preslabe ekipe da dobiju derbi i da pokazu kako to rade sampioni
ovaj mec je pokazao kakve mi napadace imamo i kakav mentol je arsen wenger, koliko smo poceli igrati bolje otkako je onaj peglator otisao van igre, poceli smo igrati kao da je tek meč poceo
wenger nije trener za arsenal, kao sto giroud nije napadac za arsenal poništavali to mnogi ovdje ovo je ziva istina
jedini derbi koji smo dobili u gostima je na etihadu, svake godine se ponavkja isto i do kada? zato Chelsea slavi titulu a mi prolaz u lp... kakve ambicije kluba
Najgore prvo poluvrijeme koje sam gledao unazad 10 godina. Sreća pa je United racku od ekipe, inače bismo prošli gore nego kod Liverpoola prošle sezone. Alexis je prvo poluvrijeme bio U-Ž-A-S, Özila su mogli naći jedino u zapisniku, a Giroud je igrao kao retardirani brat-blizanac Yaye Sanoga. Kretanje igrača je bilo k'o da su sinoć bili na nekoj našoj maturi.
Kod gola su iznevjerili španski bekovi - Bellerinu Young isprovlačio loptu kroz uši, a Monreala u sredinu odvukao Mata. Herrera utrčao iza leđa, Alexis nije stigao zatvoriti i to je to. Ospina isto tako loše reagovao, ne smije primiti onakav gol u svoj ćošak.
Proradio je Arsenal u drugom poluvremenu, pogotovo kad je Van Gaal izvukao De Geu i Roja, a Wenger ubacio Walcotta i Wilsherea.
Sad još jedna pobjeda u preostale dvije utakmice i treće mjesto potvrđeno.
Kod gola su iznevjerili španski bekovi - Bellerinu Young isprovlačio loptu kroz uši, a Monreala u sredinu odvukao Mata. Herrera utrčao iza leđa, Alexis nije stigao zatvoriti i to je to. Ospina isto tako loše reagovao, ne smije primiti onakav gol u svoj ćošak.
Proradio je Arsenal u drugom poluvremenu, pogotovo kad je Van Gaal izvukao De Geu i Roja, a Wenger ubacio Walcotta i Wilsherea.
Sad još jedna pobjeda u preostale dvije utakmice i treće mjesto potvrđeno.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Jos jednom se danas potvrdilo sa kakvim mi hrastom i polunapadacem raspolazemo, taj kloc ne moze nista realizovati smeta na terenu a najgori pored njega je jos jednom retardirani Cazorla koji sve igrace u veznom redu cini 50% losijim. Alexis veoma produktivan kao i svaki put kad igra u ekipi sa Panjoudom na prste jedne ruke mozes izbrojati sitaucije kad je bio u sesnestercu Uniteda sa loptom, naravno ocekujem da standardno najvise kritika primi Ozil, hebiga on je kriv sto ne moze da kreira 10 zicera u jednoj ovakvoj utakmici pa da Panjoud zabije jedan gol prosto me odusevila situacija iz prvog poluvremena kad Ozil izbacuje Girouda u sansu a ovaj krene prema njemu umjesto da trci prema golu gdje mu je lopta isla i naravno lopta ode u gol aut
Sve u svemu krompir Walnuta tj. luda sreca nas spasile poraza, evidentno je da ovoj ekipi treba top golman koji nece primati svaki malo jaci sut po sredini gola, treba nam pravi napadac koji ce realizovati sanse koje stvorimo pogotovo protiv rivala gdje se mora iskoristiti i polusansa, treba nam krilo mada svaka cast Ramseyu on danas nije bio los iako je na toj poziciji gerneralno lose igrao, treba nam jos jedan defanzivni vezni i krilo.
Sve u svemu krompir Walnuta tj. luda sreca nas spasile poraza, evidentno je da ovoj ekipi treba top golman koji nece primati svaki malo jaci sut po sredini gola, treba nam pravi napadac koji ce realizovati sanse koje stvorimo pogotovo protiv rivala gdje se mora iskoristiti i polusansa, treba nam krilo mada svaka cast Ramseyu on danas nije bio los iako je na toj poziciji gerneralno lose igrao, treba nam jos jedan defanzivni vezni i krilo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vala Paja danas su i Ozil i Sanchez bili katastrofa, o Giroudu da ne pricamo, nenormalno me iznervirao, definitivno je najgluplji igrac u klubu.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ozil je danas bio sasvim dobar nekoliko sansi je kreirao nije imao neki ultra dobar mec ali uradio je ono sto se od njega trazi a to je da stvori sanse, naravno da ce ljubimci panja prigovoriti zasto nije stvorio Giroudu sansu tako da ovaj ima zicer da na prazan gol samo postavi nogu da se lopta odbije ali to je njihov problem, Ozil solidan, Ramsey solidan (ako uzmemo poziciju koju je igrao moze se reci odlican), Sanchez los (ali svi znamo da je Sanchez los iz istog razloga zbog kojeg je i Ramsey los igra neku divlju poziciju koju samo voajer konta niti je kakvo krilo niti je napadac, cini se kao da smeta na terenu), Cazorla katastrofalan samo fudbalske neznalice vide klasu u ovoj spanskoj ublehi. Ospina dokazao da je bezvezan golman ni United nas nije nesto resetao ali on je svejedno primio gol.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ozil bio dobar? Na stranu sto je Giroud bio los, Ozil je bio jednako los. Smijesno.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Koliko Ozil treba i kakvih sansi da stvori panju pa da kazemo da nije los? Da je bio neki normalan napadac danas Ozil bi imao dvije asistencije i bio bi MOTM. Nije nista sepcijalno odigrao ali jednostavno kad je on sa loptom na protivnickoj polovini mi uvijek nesto stvorimo u prvom poluvremenu je dobio krucijalni duel na sredini povukao loptu izbacio Cazorlu jedan na jedan i ovog peglatora su stigli igraci i uzeli mu loptu, da ne pricam o sansama koje je stvorio Giroudu i onu situaciju kad je fino laznjak prodao i gurnuo pas dok drvo umjesto da ide prema golu stoji ko ukopan i lopte ide u gol aut. Danas su se pokazale sve slabosti i ono sto fali Arsenalu kao i u proslom mecu, ovaj United nije nista posebno odigrao niti su u nekakvoj formi a opet smo bod sretno osvojili. Uglavnom sve je odlicno ispalo na kraju vidjeli smo sve slabosti i mane Arsenala a opet idemo u LP direktno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ozil treba da konstatno diktira temo, da ne gubi lopte i da trci. Od jedne sanse nema nista, a jednu je samo napravio.
U ovakvoj situaciji bolji Cazorla na AMF.
U ovakvoj situaciji bolji Cazorla na AMF.
Celik!3,2,2.
gdje je ozil jednu sansu kreirao ? pa tri puta je mogao biti asistent tvom pulenu da nije smotan
da imamo boljeg napadača davno bi dobili danasnji meč
da imamo boljeg napadača davno bi dobili danasnji meč
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Daj ne seri. Kakva tri puta? Dao loptu u nazad, Giroud je iskoprcao i kofol to dobra asistencija. I drugi put ono niko i ne bi dao. Dobra je bila lopta Ozila, ali je Giroud bio previse udaljen da da gol.
Ja kazem da je Giroud bio los, i nije ni meni on drag igrac(al mi nije drago kad se sere po njemu konstatno iako nije toliko kriv), medjutim danas nije bio sam los. Alexis smijesan(naravno gusi ga Giroud, kao sto Ozila gusi Cazorla), Ozil. U sustini niko i nije dobro odigrao, osim Jacka i Ramsey na cmf.
Ja kazem da je Giroud bio los, i nije ni meni on drag igrac(al mi nije drago kad se sere po njemu konstatno iako nije toliko kriv), medjutim danas nije bio sam los. Alexis smijesan(naravno gusi ga Giroud, kao sto Ozila gusi Cazorla), Ozil. U sustini niko i nije dobro odigrao, osim Jacka i Ramsey na cmf.
Celik!3,2,2.
najveci problem je cazorla na cmf a poslije toga giroud, da se makne onaj malac sa cmfa a ramsey stavi i stavi normalan krilni igrac sve bi bolje bilo..
a giroud je priča za sebe fakat, preko godina se nadas da moze postati igrač odlican al ustvari ne može i to je istina
ne znam samo dokle ce wenger cekati da kupi napadača novog
a giroud je priča za sebe fakat, preko godina se nadas da moze postati igrač odlican al ustvari ne može i to je istina
ne znam samo dokle ce wenger cekati da kupi napadača novog
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa dao mu je unazad jer je inteligentan igrac a Giroud glupa panjina ona lopta je mogla samo proci unazad jer je vec igrac Uniteda bio u bloku to sto je Giroud neinteligentan igrac pa ne moze da skonta da ce mu ovaj tu loptu gurnuti i da se na vrijeme vrati i okrene ko pravi spic ali opet svejedno lopta je dosla do njega i opet je uspio da se izofira. Pa sa iste strane Ozil mu loptu ubacio frajer iz peterca pogadja vanjsku mrezu, pa u prvom poluvremenu kretanje amatersko Ozil baca laznjak i gura mu loptu u for da izadje sam pred De Geu on stoji ko ukopan na krivoj nozi lopta ode u gol aut, i kazu Ozil nista nije kreirao...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Giroud nema kvaliteta da vuce tim, pravovremeno utrcava te iz polusansi postize odlucujuce golove. Dobar je kada mu odlicni kreativci serviraju top prilike, a i tada nije potpuno siguran. Tu fizicku superiornost je trebao bolje iskorisiti u odredjenim situacijama.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eno sad Ozil kreativan jer mu je loptu dao nazad gdje se on jos mora stimati. Cinjenica, Giroud los, CINJENICA Ozil isto tako.
Ako su dva ubacivanja sa strane sve sto treba da uradi igrac od 45 miliona funti, i koji je jedan od najboljih na svojoj poziciji, e onda fakat je bio najbolji na utakmici.
Giroud igra onoliko koliko je placen. Ozil ne igra. Ozil igra isto kao da je on placen 12 miliona.
Ako su dva ubacivanja sa strane sve sto treba da uradi igrac od 45 miliona funti, i koji je jedan od najboljih na svojoj poziciji, e onda fakat je bio najbolji na utakmici.
Giroud igra onoliko koliko je placen. Ozil ne igra. Ozil igra isto kao da je on placen 12 miliona.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ona situacija kad mu Ozil gura loptu najbolje oslikava kakva je Giroud komedija od napadaca ima nikakvo kretanje i smijesno je uopste pomisliti da ti to moze biti prvi spic ekipe koja ce da osvoji titulu od cuvene forme koja se uzdizala ovde dosli smo do toga da gigant sest utakmica zaredom nije zabio gol za neke ovde to je ocekivano jer znamo da prosjecan napadac kakav je Giroud moze se desiti da zabije 5-6 utakmica zaredom ali isto tako moze da ne zabije i 10 meceva zaredom.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 18 maj 2015, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil je los. Dosta vise uzdizanja lika koji nista uradio nije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- 4R5EN4L8IH
- Kontakt:
Ja cu ovdje od sada uzivo pratiti utakmice Arsenala, cak i onda kada ih ne gledam u direktnom prenosu nego preko s neta.
Özil bio grozan u prvom poluvremenu, u drugom je to već ličilo na nešto. Giroud je bio cijelu utakmicu bio korak prespor, Wengerova taktika sa samo jednim krilom ga je osakatila. Čudi me, međutim, da BBB koji tako drži do Skyja ne reče da je Gary Neville pohvalio Girouda za to kako je sebi izgradio šansu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa o tome i ja govorim, ono niej bila dobra asistencija vec se Giroud pravo dobor zagradio i izborio za sansu. Nazalost u svemu tome nije ostalo snage za pravu zavrsnicu.
Isto tako, kad vec pricamo o onoj sansi kad je otisla pored stative, covjek je bio mozda i tri metra od stative, suta loptu lijevom nogom, sanse da takve lopte udju su minimalne. Da je bio u ravni sa stativom ok, ali onako je bilo tesko pogoditi gol, i racunati to kao 100% sansu je smijesno. Iz one situacije ne bi mnogo bolje reagovao ni Van Persie koji je bolji sa tom lijevom nogom.
Edit:
NIko naravno ne spominje odlicnu kontrolu lopte kod ove situacije
http://arsenalist.com/f/2014-15/man-utd ... snake.html
I da li ovdje ima potrebe gurati loptu u for? Pa gurni je malo da je odmah osuta svojom lijevom nogom. Medjutim, naravno i to je Giroud kriv.
http://arsenalist.com/f/2014-15/man-utd ... ation.html
Isto tako, kad vec pricamo o onoj sansi kad je otisla pored stative, covjek je bio mozda i tri metra od stative, suta loptu lijevom nogom, sanse da takve lopte udju su minimalne. Da je bio u ravni sa stativom ok, ali onako je bilo tesko pogoditi gol, i racunati to kao 100% sansu je smijesno. Iz one situacije ne bi mnogo bolje reagovao ni Van Persie koji je bolji sa tom lijevom nogom.
Edit:
I da li ovdje ima potrebe gurati loptu u for? Pa gurni je malo da je odmah osuta svojom lijevom nogom. Medjutim, naravno i to je Giroud kriv.
http://arsenalist.com/f/2014-15/man-utd ... ation.html
Celik!3,2,2.
A nećeš da spomeneš fenomenalnu loptu Pere aaa ?AllGunsBlazing je napisao/la:
Edit:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.