NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 16 maj 2015, 23:47

he he morat cu te razocarat nisam doro ;)
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 17 maj 2015, 00:52

reddragon001 je napisao/la:Radi ovog pokerman i takvih se utakmica nije mogla završiti u banja luci a pare uopste nije problem ljudi su rekli koli ko treba 50 000 km evo dajte bodove. Posmatrac iz Uefu pratio meč u banja luci. A ti što pljuje s Fadila ne znam odakle ti ta informacija da je digao ruke? Ti si neki ljubomoran lik pusti hamzu nek radi svoj poso i ti si nekada isto to radio pa ga blatis. Pogledajte raspored i tabelu.

Hoces rec da opet imamo sansi za opstanak ili? Sanse za opstanak ima ali premalo jer je skoro nemoguce da se i ostali rezultati poklope.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 maj 2015, 08:12

Sta se bunite lijepo je ba i u prvoj ligi, malo rakije, meza, Hopika, Gale i ostala "gradska" raja dodju do izrazaja i upotpune atmosferu, uglavnom mogu slobodno rec jedna od zanimljivijh sezona unazad 3-4 godine..... ja bi se ovom prilikom posebno zahvalio Mehmedalij Covicu koji naam je prosuo minimalno 10 bodova a pogotovu onom ko ga je doveo, takodje bi uputio pozdrave i Stojanovu

Uglavnom sto smo trazili to smo i dobili

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 17 maj 2015, 08:28

vatreni je napisao/la:Mladost Malešići će biti novi član Prve lige federacije.Zamislite kantonalni derbi Zvijezda-Mladost Malešići :crazy: :crazy: :crazy: :plac: :plac: :plac:
nece Malešici uci , ulazi Sloga Simin Han, al svejedno tu su vam komšije iz Lukavca, Gračanice ,Srebrenika, nećete imat puno putnih troškova.
:lol:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 17 maj 2015, 08:42

Treba pisku stavit za direktora mozda dovede Scolarija za trenera a ima i informacije unaprijed osam kola.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 17 maj 2015, 08:51

Svi ste vi forum navijači, samo gledate kako o pljuvati nekoga lijepo je to samo je fora sto se istim ljudima na ulici ulizujete Tkanton pola te raje više ne prati utakmice radi ovih navijača sto dodje i samo pljuju igrače pljuju trenere. Sto se tiče love ako je problem opstini-mirsi-fadilu sabrat 50 000km onda **** ne znam o čemu više da diskutujem sa vama. Lahko je pričati ovdje treba ne sto uradit dat pa makar to bila i podrska. Ali neće mi biti krivo i ako ispadnem o jer g o v n a sa foruma ništa niste ni zaslužili bolje jer vam niko ne valja....

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 17 maj 2015, 09:55

Hajmooooo ima jos nadeee ludiiiilllooooooo netreba padat duhommmmm
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 maj 2015, 10:04

Vitez ce zijanit od pita tako da ako dobijete sljedecu kuci ponovo ste u igri. ...ne treba se predavat. ...odlucivat ce vam zadnja tekma u ugljeviku I nek vas bruka dole ode. ...pozz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 maj 2015, 12:33

staragarda je napisao/la:Vitez ce zijanit od pita tako da ako dobijete sljedecu kuci ponovo ste u igri. ...ne treba se predavat. ...odlucivat ce vam zadnja tekma u ugljeviku I nek vas bruka dole ode. ...pozz
Mislis da Travnik neće dati Vitezu u tom slučaju

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 maj 2015, 12:39

Mi dijelimo bodove u gostima ove godine dobite Mladost i ostajete za nas se ne sekirajte s rezervama i juniorima igramo u gostima zadnjih 5-6 kola :wave:
#musvdg

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 17 maj 2015, 12:40

vatreni je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Vitez ce zijanit od pita tako da ako dobijete sljedecu kuci ponovo ste u igri. ...ne treba se predavat. ...odlucivat ce vam zadnja tekma u ugljeviku I nek vas bruka dole ode. ...pozz
Pa ne bi trebo jer ce se i njima ljuljat stolica u slucaju da nas Mladost dobije imat ce isti broj bodova.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 17 maj 2015, 14:40

NIJE GOTOVO IMA NADE !!
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 maj 2015, 21:44

Darežlji je VELEŽ ove sezone. Koliko plaćate? :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 maj 2015, 21:47

NADA JE DAVNO UMRLA kombinacija je jednostavna da nemoze biti jednostavnija mi trebamo dobiti dvije utakmice a vitez i mladost izgubiti obje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 maj 2015, 22:35

astra1922 je napisao/la:NADA JE DAVNO UMRLA kombinacija je jednostavna da nemoze biti jednostavnija mi trebamo dobiti dvije utakmice a vitez i mladost izgubiti obje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
sloboda-mladost
vitez-sarajevo
zvijezda-velez

travnik-vitez
mladost-zvijezda

u direktnom duelu mozete odluciti...kako umrla nada...
mi cemo mladost nabusiti ko vola u kupusu..
sarajevo ce uz stotine hordi prepisat vitez...
SVE JE DO VAS::MORATE UZET 6 BODOVA...
travnik vitez...malo klimavo...ali more 1 ;)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 maj 2015, 23:41

solinas je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:NADA JE DAVNO UMRLA kombinacija je jednostavna da nemoze biti jednostavnija mi trebamo dobiti dvije utakmice a vitez i mladost izgubiti obje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
sloboda-mladost
vitez-sarajevo
zvijezda-velez

travnik-vitez
mladost-zvijezda

u direktnom duelu mozete odluciti...kako umrla nada...
mi cemo mladost nabusiti ko vola u kupusu..
sarajevo ce uz stotine hordi prepisat vitez...
SVE JE DO VAS::MORATE UZET 6 BODOVA...
travnik vitez...malo klimavo...ali more 1 ;)
Zaboravio si Slaviju, ako Olimpik uspije izboriti dobar rezultat u srijedu, Siroki mora dobiti Slaviju, jer ce mu Evropa biti upitna ;)
ludiloo je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
Pa ne bi trebo jer ce se i njima ljuljat stolica u slucaju da nas Mladost dobije imat ce isti broj bodova.
Ako Sloboda pobjedi Mladost Travnik je siguran.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 maj 2015, 11:07

ludiloo je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
Ali, u slučaju istog broja bodova ispada Mladost jer Travnik ima bolji međusobni skor

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 maj 2015, 13:22

Ljudi moji, mi smo Drinu na guzove dobili. Od viteza popusili tricu. U dvije utakmice sa travnikom izvukli jedan bod. Nismo slobodu pobijedili kao ni celika (kod kuce). Zar mi stvarno mozemo ocekivati 6 bodova u dvije utakmice?

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 18 maj 2015, 13:48

deba jarani idemo oderat veleza 4-0 5-0 vidicemo pa kofer sa pokemonom unutra odnijet u travnik... da oni dobiju a Mladost cemo dernut 3-0 tamo ba nato smo....

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 maj 2015, 13:51

theboss_RD07 je napisao/la:Ljudi moji, mi smo Drinu na guzove dobili. Od viteza popusili tricu. U dvije utakmice sa travnikom izvukli jedan bod. Nismo slobodu pobijedili kao ni celika (kod kuce). Zar mi stvarno mozemo ocekivati 6 bodova u dvije utakmice?
realno nemamo mi kvaliteta da pobijedimo,ali eto možda da Velež bukvalno dođe na izlet i u nekoj ludoj utakmici pobijedimo Mladost,naravno još se tu mnogo stvari treba poklopiti.Realno, ruku na srce ove godine smo stvarno i izgledali kao jedan od najlošijih timova u PL..A ako već ispadamo, nadam se da neće doći do potpunog rasula,pa možda u neko dogledno vrijeme da se konsolidujemo i ponovo pokušamo vratiti..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.