Kome su susnuli dres,pa ne objavljuju rezultate
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628

#musvdg
- pravnik1981
- Kontakt:
Bez obzira na igru i rezultate idemo jako do kraja, slijedi zadnje gostovanje u Gradačcu.
Cijena 25 KM, prijave u Klubu navijača do četvrtka 21.5. u 17:00 sati.
kako mogu retardirani likovi bit nmg skontat nikako...nama je svako gostovanje 100+ kilometara (osim Listice) i svako smo odradili a njima 3 gostovanja u Hercegovini i opet ih ne odrade...mozete nam ga popu.sit samo

Cijena 25 KM, prijave u Klubu navijača do četvrtka 21.5. u 17:00 sati.
kako mogu retardirani likovi bit nmg skontat nikako...nama je svako gostovanje 100+ kilometara (osim Listice) i svako smo odradili a njima 3 gostovanja u Hercegovini i opet ih ne odrade...mozete nam ga popu.sit samo
Tuzlak04 je napisao/la:200 domaćih simpatizera Veleža.Uduševljen samCernica je napisao/la:Brato evo kazu da su bili i danas sano bez obilježjaBaader je napisao/la:U 25 godina postojanja navijačke grupe Fukare, i dalje su na impresivnih 12 ljudi ukupno u istoriji na gostovanju Veležu?
Najs.![]()
![]()
Nova furka sjednes među protivnicke gledaoce i navijas u sebi![]()
grob te yebo odo se propucat u koljeno sta sam docekao nakon razbijanja glava torcidašima i pišanjima po grobarima na lenjinovom šetalištu prije 30 godina da ovo čitam
!!!
I
12 vas je došlo u Mostar Veležu.
U cijeloj istoriji.
Otkako se igra fudbal.
Otkako postoje navijačke grupe.
12.
Dajte ba ljudi ,jeste li svi djeca
Diskutujete na temu gdje se nezna ko je gori
i jedni i drugi bruka i sramota ,mada sam misljenja da rezultati diktiraju posjetu i zainteresovanost inace.S obzirom da oba kluba tavore duze vrijeme nije ni cudo sto su nam tribine prazne.
Odlican primjer imate iz sezona kad se igrao drugoligaski fudbal, i jedni i drugi su rusili rekorde .Dok god smo u ovakvom stanju zaboravite na te furke ,nego molite Boga da se rezultati poprave ali drasticno,nista prosjek to je smrt za navijace ,vise ce ih biti cak i kad se za opstanak boris nego kad si vjecita sredina.
Diskutujete na temu gdje se nezna ko je gori
Odlican primjer imate iz sezona kad se igrao drugoligaski fudbal, i jedni i drugi su rusili rekorde .Dok god smo u ovakvom stanju zaboravite na te furke ,nego molite Boga da se rezultati poprave ali drasticno,nista prosjek to je smrt za navijace ,vise ce ih biti cak i kad se za opstanak boris nego kad si vjecita sredina.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Nemojte molim vas da se prepucavate preko ove teme. I tebi @tuzlak hvala što si izbris'o post, pusti, eto pp, pa udarite do mile volje. Svaka čast svakome, nije vrijedno.
Ono što kaže rodjeni, rezultati su jedino mjerilo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
A rezultata na zalost nema...zizu1991 je napisao/la:Nemojte molim vas da se prepucavate preko ove teme. I tebi @tuzlak hvala što si izbris'o post, pusti, eto pp, pa udarite do mile volje. Svaka čast svakome, nije vrijedno.
I sve su prilike da ih kos nece biti zadugo.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
@emil02in svi smo dobro sye.bani ovim sto se desava,fakat nas brukaju do bola.Neznam samo da li kod nas postoji rijec ili osjecaj -ODGOVORNOST.Ocigledno je samo Feja imao potrebu da ispostuje sve nas i covjek je dao ostavku kad je vidio da ne ide.Ali se evo ispostavlja da je taj potez bio nepotreban,jer se nista nije promjenilo,cak sta vise kliznuli smo i nize.Nadam se da ce letiti vece glave jer riba smrdi od glave a ne od repa.Mada za pritisak treba masa ,mi je nazalost trenutno nemamo al hajmo se nadati da odgovorni imaju trun savjesti i da odstupe,jer svojim radom iritaraju mnoge rodjene kojima je Velez na srcu
MI ZELIMO VELEZ KAKVOG SMO IMALI 80 GODINA PRIJE VAS ,NAS NICIJI PRIVATNI INTERESI NE INTERESUJU
MI ZELIMO VELEZ KAKVOG SMO IMALI 80 GODINA PRIJE VAS ,NAS NICIJI PRIVATNI INTERESI NE INTERESUJU
@rodjenisa nas najveci problem je sto ljudi u upravi nikome ne polazu racune,niti imaju odgovornost prema nekome.Sami sebi pisu ciljeve,i sami sebe hvale.A kad zapne onda pomagajte RAja.
Velez je uvijek bio veliki jer je imao velike i sposobne ljude u upravi,imao dobre trenere koji su znali i od prosjecnog igraca izvuci maksimum,Velez je imao i vrhunske fudbalere i navijace.A STA IMA VELEZ SAD?
Velez je uvijek bio veliki jer je imao velike i sposobne ljude u upravi,imao dobre trenere koji su znali i od prosjecnog igraca izvuci maksimum,Velez je imao i vrhunske fudbalere i navijace.A STA IMA VELEZ SAD?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ovo boldirano je kljuc svega.Tacno se ponasaju kao da im je Velez privatna prcija i rade sta hoce i kako hoce.Moram priznati da smo i mi navijaci na neki nacin odgovorni za takvu situaciju,jer da nas ima na stadionu i da zagrmimo malo bi se drugacije ponasali.Ali ovako nece oni sami nista promjeniti,oni nama suplju valjaju i bojim se da ce takvo stanje ostati dugo,osim ako se nesto revolucionarno ne desi.emil02in je napisao/la:@rodjenisa nas najveci problem je sto ljudi u upravi nikome ne polazu racune,niti imaju odgovornost prema nekome.Sami sebi pisu ciljeve,i sami sebe hvale.A kad zapne onda pomagajte RAja.
Jedino vece cudo od svega ovoga je pasivnost Mostaraca
Davno smo o tome pričali. Da nema supervizora. I ako ima, to su ljudi kojima ne polažu račune, jer i oni imaju nešto od tih radnji. Postavljeni su poslušnici i to je to. Na takvom modulu nam je zasnovana čitava država, i to je zapravo ogledalo stanja u istoj.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Brate dodao bih na ovaj komentar da sad Velez nema nista i da u istom radi jedna manja skupina ljudi-homosapijensa koja ne znaju od nosa do usta i da gledaju samo svoj interes u novcu.emil02in je napisao/la:@rodjenisa nas najveci problem je sto ljudi u upravi nikome ne polazu racune,niti imaju odgovornost prema nekome.Sami sebi pisu ciljeve,i sami sebe hvale.A kad zapne onda pomagajte RAja.
Nikakve vizije i strategije oni nemaju nego se sve radi adhok. Napomenuo bih da uopste nisam optimista u pogledu sljedece utakmice protiv Zvijezde-/koja je definitivno otpisana iz premijer lige/, a siguran sam da ce iduceg vikenda zapeti ko bikovi zajedno sa Fejom da nas pobjede kako bi se sutra hvalili da su nadigrali veliki Velez.
Ako se kojim slucajem nedaj bože, dese oba poraza Veleza u zadnja dva kola /i protiv Borca/, onda treba dobro nadegenečit sve redom iz uprave, Velagica i Muharemovica, a nakon toga na Skupstini legalno vratiti ljude poput Dzubura ili njemu slicnih, pa ako treba i Ibru Rahimica ili Acu dovest za trenera kako bi od ljeta-iduce sezone krenuli u jednom pozitivnom ambijentu.
Ne bi da me dozivljavate ko crnog gavrana, ali braco ovo mi sve lici na dobro poznate scenarije u stilu "ko yebe Veleza, neka ga u Federalnoj".
Nemojte dozvoliti da nam se to dogode takve stvari i ocekujem punu mobilizaciju Rodjenih iz Mostara,istinskih prijatelja Veleza pa ako treba eto i nas iz Sarajeva da se razracunamo sa pojedinim šupcima.
Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Pa jesu li Tanović i co već bili jednom otišli iz Veleža, kada je Nikšić zaprijetio da će ON i sponzori otići iz VELEŽA ako se Tanović ne vrati na mjesto direktora? Ko ima spreman u ovom trenu krize da vodi VELEŽ? Daj neka imena. Budite malo realni. Niko se ne želi hvatati VELEŽA jer je to teško breme i zahtijeva rad 0-24 h. Pa nudilo se i Džuburu ali nije htio. Ja se prvi ne bih prihvatio VELEŽA, što ne mora značiti da ga ne volim. Iskren sam...salmy je napisao/la:Brate dodao bih na ovaj komentar da sad Velez nema nista i da u istom radi jedna manja skupina ljudi-homosapijensa koja ne znaju od nosa do usta i da gledaju samo svoj interes u novcu.emil02in je napisao/la:@rodjenisa nas najveci problem je sto ljudi u upravi nikome ne polazu racune,niti imaju odgovornost prema nekome.Sami sebi pisu ciljeve,i sami sebe hvale.A kad zapne onda pomagajte RAja.
Nikakve vizije i strategije oni nemaju nego se sve radi adhok. Napomenuo bih da uopste nisam optimista u pogledu sljedece utakmice protiv Zvijezde-/koja je definitivno otpisana iz premijer lige/, a siguran sam da ce iduceg vikenda zapeti ko bikovi zajedno sa Fejom da nas pobjede kako bi se sutra hvalili da su nadigrali veliki Velez.
Ako se kojim slucajem nedaj bože, dese oba poraza Veleza u zadnja dva kola /i protiv Borca/, onda treba dobro nadegenečit sve redom iz uprave, Velagica i Muharemovica, a nakon toga na Skupstini legalno vratiti ljude poput Dzubura ili njemu slicnih, pa ako treba i Ibru Rahimica ili Acu dovest za trenera kako bi od ljeta-iduce sezone krenuli u jednom pozitivnom ambijentu.
Ne bi da me dozivljavate ko crnog gavrana, ali braco ovo mi sve lici na dobro poznate scenarije u stilu "ko yebe Veleza, neka ga u Federalnoj".
Nemojte dozvoliti da nam se to dogode takve stvari i ocekujem punu mobilizaciju Rodjenih iz Mostara,istinskih prijatelja Veleza pa ako treba eto i nas iz Sarajeva da se razracunamo sa pojedinim šupcima.
Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
Znači samo zbog Niksica i sponzora koji ce otici ako ode i uprava, ja trebam gledati ovakav Velež. Pa znači da i on dopušta da se loše vodi klub. Mrš svi iz svetinje i Niksic sa njimaAlemC85 je napisao/la:Pa jesu li Tanović i co već bili jednom otišli iz Veleža, kada je Nikšić zaprijetio da će ON i sponzori otići iz VELEŽA ako se Tanović ne vrati na mjesto direktora? Ko ima spreman u ovom trenu krize da vodi VELEŽ? Daj neka imena. Budite malo realni. Niko se ne želi hvatati VELEŽA jer je to teško breme i zahtijeva rad 0-24 h. Pa nudilo se i Džuburu ali nije htio. Ja se prvi ne bih prihvatio VELEŽA, što ne mora značiti da ga ne volim. Iskren sam...salmy je napisao/la:Brate dodao bih na ovaj komentar da sad Velez nema nista i da u istom radi jedna manja skupina ljudi-homosapijensa koja ne znaju od nosa do usta i da gledaju samo svoj interes u novcu.emil02in je napisao/la:@rodjenisa nas najveci problem je sto ljudi u upravi nikome ne polazu racune,niti imaju odgovornost prema nekome.Sami sebi pisu ciljeve,i sami sebe hvale.A kad zapne onda pomagajte RAja.
Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Pa jesu li Tanović i co već bili jednom otišli iz Veleža, kada je Nikšić zaprijetio da će ON i sponzori otići iz VELEŽA ako se Tanović ne vrati na mjesto direktora? Ko ima spreman u ovom trenu krize da vodi VELEŽ? Daj neka imena. Budite malo realni. Niko se ne želi hvatati VELEŽA jer je to teško breme i zahtijeva rad 0-24 h. Pa nudilo se i Džuburu ali nije htio. Ja se prvi ne bih prihvatio VELEŽA, što ne mora značiti da ga ne volim. Iskren sam...[/quote]
Znači samo zbog Niksica i sponzora koji ce otici ako ode i uprava, ja trebam gledati ovakav Velež. Pa znači da i on dopušta da se loše vodi klub. Mrš svi iz svetinje i Niksic sa njima[/quote]
Ako Niksic digne sidro otice i spoznori. Onda cemo trebati raditi sve iznova i to ce uzeti vremena. To nam je ravno ispadanju iz lige naredne sezone. Nemogu se otjerati spoznori i naci novi preko noci. Ako hocemo bezbolnu smijenu uprave kluba onda moramo naci ljude koji ce samo preuzeti poziciji danasnje uprave. Ja nisam zadovoljan upravom kluba ali nebi volio odstraniti Nermina Niksica. Taj covjek ipak obezbjedjuje kakvu takvu ekonomsku sigurnost. To rizikovati, u ovom trenutku bez jakih zamjena je za mene ravno samoubistvu.
Znači samo zbog Niksica i sponzora koji ce otici ako ode i uprava, ja trebam gledati ovakav Velež. Pa znači da i on dopušta da se loše vodi klub. Mrš svi iz svetinje i Niksic sa njima[/quote]
Ako Niksic digne sidro otice i spoznori. Onda cemo trebati raditi sve iznova i to ce uzeti vremena. To nam je ravno ispadanju iz lige naredne sezone. Nemogu se otjerati spoznori i naci novi preko noci. Ako hocemo bezbolnu smijenu uprave kluba onda moramo naci ljude koji ce samo preuzeti poziciji danasnje uprave. Ja nisam zadovoljan upravom kluba ali nebi volio odstraniti Nermina Niksica. Taj covjek ipak obezbjedjuje kakvu takvu ekonomsku sigurnost. To rizikovati, u ovom trenutku bez jakih zamjena je za mene ravno samoubistvu.
Prkosni i Ponosni od 1922
Čuj Zvijezda zapet ko bikovi
Dokle god ima nade Zvijezda će ići na sve ili nista.Sto bi bilo čudno ako Velež izgubi,pa ekipe iz vrha su vise sretno nosile bod ili bodove iz Gradačca,već sto su nesto pokazale.Uostalom,čudno bi bilo da Velez igra pod ručnom.Zapravo,zaboravlja se sezona kada su Modriča i Zvijezda u koaliciji izbacile Orasje da bi Velež opstao.To u Vrapčićima i dan danas vrapci pjevaju.A znaju to Rođeni koji su sa tekme u Modriči svratili u Gradačac u znak zahvalnosti.Nebitno,bolji nek pobijedi.Nisam za stimanje i sretne okolnosti.Igrom neka se zaluzi pobjeda.
Okano ,no sikiriki, ogromna vecina rodjenih gotivi Zvjezdu.Nikada mi necemo zaboraviti nase istinske sportske prijatelje i ja vam prvi zelim opstanak ove sezone a ako nedaj boze ispadnete onda expresan povratak u elituvatreni je napisao/la:Čuj Zvijezda zapet ko bikovi![]()
![]()
Dokle god ima nade Zvijezda će ići na sve ili nista.Sto bi bilo čudno ako Velež izgubi,pa ekipe iz vrha su vise sretno nosile bod ili bodove iz Gradačca,već sto su nesto pokazale.Uostalom,čudno bi bilo da Velez igra pod ručnom.Zapravo,zaboravlja se sezona kada su Modriča i Zvijezda u koaliciji izbacile Orasje da bi Velež opstao.To u Vrapčićima i dan danas vrapci pjevaju.A znaju to Rođeni koji su sa tekme u Modriči svratili u Gradačac u znak zahvalnosti.Nebitno,bolji nek pobijedi.Nisam za stimanje i sretne okolnosti.Igrom neka se zaluzi pobjeda.
Re: FK Velež : Omladinski pogon
Danas u 13h nasi kadeti igraju prvu utakmicu turnira ex Yu velikana protiv Beogradske Zvezde .Utakmica ce biti u direktnom tv prenosu na SK 1
Sretno mladi rodjeni
Sretno mladi rodjeni
Crvena Zvezda - Velež na turniru što organizuje Savo M. prijenos na Sport klubu 1 u 13 sati 
SRETAN BROJ - 1725
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Da, u-16. Jedva cekam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.