KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Pašalić
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Pašalić » 19 apr 2010, 08:45

neno#4 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Neno javi se , šta je sa ovim optužbama jeli moguće da je istina ovo što Bukva priča , očito cilja na Feliksa,Rakočevića..... i ne znam na još koga . Daj malo pojasni situaciju jer znam da ti znaš što je bilo .
ono sto je sigurno i sto ja znam sto posto da tekma nije prodana...jednostavno odron smo i gotovo...za vise sutra jer sad je kasno....ili na PP ces da dobijes.....
Slažem se 100 % da utakmica nije prodana. Jednostavno smo preloši da bismo dobili Zrinjski u gostima, pa i protiv Čapljine je bilo "gusto". Jbt pa ne možeš očekivati da nekog dobiješ u gostima kad od prosječne ekipe Širokog (koji su bez sumnje najjači ove godine) gubiš 30 razlike. Gurati ovako do kraja pa šta god bude (a ne može bit ništa dobro- nadam se da se varam), a tek onda Bukvica nek rastjeruje koga hoće, neće pogriješiti koga god otjera, samo može pogriješiti ako nekoga ostavi. Samo što Bukva treba razmisliti i o svom povlačenju poslije ove **** od sezone, bar zaradi svog obraza (ako ga ima ). :twisted: :evil:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 apr 2010, 09:27

Pašalić je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Neno javi se , šta je sa ovim optužbama jeli moguće da je istina ovo što Bukva priča , očito cilja na Feliksa,Rakočevića..... i ne znam na još koga . Daj malo pojasni situaciju jer znam da ti znaš što je bilo .
ono sto je sigurno i sto ja znam sto posto da tekma nije prodana...jednostavno odron smo i gotovo...za vise sutra jer sad je kasno....ili na PP ces da dobijes.....
Slažem se 100 % da utakmica nije prodana. Jednostavno smo preloši da bismo dobili Zrinjski u gostima, pa i protiv Čapljine je bilo "gusto". Jbt pa ne možeš očekivati da nekog dobiješ u gostima kad od prosječne ekipe Širokog (koji su bez sumnje najjači ove godine) gubiš 30 razlike. Gurati ovako do kraja pa šta god bude (a ne može bit ništa dobro- nadam se da se varam), a tek onda Bukvica nek rastjeruje koga hoće, neće pogriješiti koga god otjera, samo može pogriješiti ako nekoga ostavi. Samo što Bukva treba razmisliti i o svom povlačenju poslije ove **** od sezone, bar zaradi svog obraza (ako ga ima ). :twisted: :evil:
kakvi li su tek onda ostali...kakva l inam je onda ova liga u pm!? :roll: :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Rango123
Kontakt:

Post Postao/la Rango123 » 19 apr 2010, 10:52

Pa i Sutjeska je dobila Zrinjskog! :o
A Felix mi je odvratan igrac, glumi zvijezdu. Npr. Kada je dolazila Bosna u Focu da igra, on je trcao pokraj tribina i ucutkivao bi citavu dvoranu nakon sto bi pogodio tricu, sto ja ne znam da je koji gostujuci igrac radio u ovoj ligi ... A gledao sam i preko tv, Parezanin objasnjava kako ce da ide napad za Bosnu a Felix bleji negdje u stranu, ne **** ga ni 5 posto, ma isfoliran do kraja!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 19 apr 2010, 11:18

kakvi li su tek onda ostali...kakva l inam je onda ova liga u pm!? :roll: :roll:[/quote]

Jednu stvar prijatelju moraš priznati a to je da je u regionu gledano Široki ipak prosječna ekipa.Kao što je Bosna daleko i od tog prosjeka.
Ja samo znam da iako su do sada od mene imali veliki kredit u subotu sam donio odluku da sve dok ne otpuste smeće od igrača iz kluba moje dupe neće se žuljati u Zetri i gledati blamaže kakve su nam u ovoj sezoni pripremili "naši" igrači. Neka uvedu juniore do kraja sezone i ja ću biti tu da pružim podršku onim igračima koji će se boriti za svaku loptu i ginuti na terenu pa makar gubili i sa 30 razlike!

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 19 apr 2010, 13:11

baggio je napisao/la:kakvi li su tek onda ostali...kakva l inam je onda ova liga u pm!? :roll: :roll:
Jednu stvar prijatelju moraš priznati a to je da je u regionu gledano Široki ipak prosječna ekipa.Kao što je Bosna daleko i od tog prosjeka.
Ja samo znam da iako su do sada od mene imali veliki kredit u subotu sam donio odluku da sve dok ne otpuste smeće od igrača iz kluba moje dupe neće se žuljati u Zetri i gledati blamaže kakve su nam u ovoj sezoni pripremili "naši" igrači. Neka uvedu juniore do kraja sezone i ja ću biti tu da pružim podršku onim igračima koji će se boriti za svaku loptu i ginuti na terenu pa makar gubili i sa 30 razlike![/quote]
Tako sam i mislio (prosjek u regionu), a Kevin se odmah popalio. Pa jeste li završili u sredini tabele NLB lige ili ne. Ili hoćeš da vam mjerilo budu Čapljina, Zenica iliti Zrinjski ili Hercegovac. Nažalost, nama su izgleda oni i postali mjerilo. :cry:

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 19 apr 2010, 15:43

Joj pogledajte ovu sliku u pozadini Parežanina i ekipe iz Mostara iz zadnjeg priloga o KK Bosna. Kakva ironija: "Kladite se na sigurno". Majko mila, počeo i ovaj SS.ba da nas za.ebava. :| Nisam mogao da se ne nasmijem, bar ono kiselo.

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 19 apr 2010, 16:28

Pašalić je napisao/la:Joj pogledajte ovu sliku u pozadini Parežanina i ekipe iz Mostara iz zadnjeg priloga o KK Bosna. Kakva ironija: "Kladite se na sigurno". Majko mila, počeo i ovaj SS.ba da nas za.ebava. :| Nisam mogao da se ne nasmijem, bar ono kiselo.
Bilo bi smiješno da nije žalosno!
Kako vidim od otkaza ništa! Dejo priziva publiku u Zetru.Šta nudi zauzvrat? Sat ipo žilavljenja i mučenja sa samozvanim zvijezdama čija je uigranost trebala biti prednost nad Igokeom kad već nemogu dobiti Širokog .Te iste zvijezde osim poneke skromne akcije nisu za proteklih sedam kola pokazale ništa a kamoli da su opravdali plaću koju bi trebali dobiti i za koju će uredno tužiti klub ako je ne dobiju.
Zato mi ne pada na pamet da gubim još jedno veče i kilometre živaca gledajući to paćenje lopte od strane naših košarkaša.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 19 apr 2010, 20:32

ma treba bosnu da bude stid,pa situacije je bila gora al se makar igralo, a ne gubilo od zrinjskog,bolje bi bilo da puste ove kadete njihove koji su drzavni prvaci u juniorskoj konkurenciji,gledo sam ih par puta i ima momaka sjajnih,bosna odavno nije imala ovakvu generaciju(94)jes da su rijetki ponikli u bosni al su ih navrijeme doveli.Bolje da oni izgube 30 razlike i da se bora nego da gledamo ove koje boli **** za sve....realno
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 19 apr 2010, 22:38

Klub u kojem ima petorka reprezentativaca ,,Naj slabiji u skoku ,,Naj bolji u izgubljenim loptama ,,namucili Zvezdu Partizan Olimpiju iZadar a u nasem prvenstvu imaju vise primljenih nego postignutih poena ... Kratko receno nezainteresovani za nasu ligu 6..
Jedino pravo rjesenje da ih BUKVA stavi u autobus i da zajedno ODPUTUJU ....
JER to nisu profesionalci to su preplacene funjare ..
Zrinjski je njih pobjedio i nece vise nikoga ..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 apr 2010, 23:30

realno, da evo sada bosna ubaci svu svoju djecu u prvi tim dogodine da se igra liga 13 ili kako se vec bude zvala, na mojmilu bi se onda vjerovatno igralo, bilo bi 100 - 200 ljudi...pustite mi tu pricu da bosnina djeca igraju bilo bi raje, volilo bi se..ko voli bosnu, on ce da je gleda i kada igra williams i kada igra nihad djedovic.....nazalost to je realnost....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 19 apr 2010, 23:33

KOLIKA CE BITI KVOTA NA POBJEDU BOSNE SUTRA?

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 apr 2010, 23:38

Parežanin: Imamo snage pobijediti Široki

U derbiju 8. kola košarkaške Lige 6 Bosna će u utorak ugostiti vodeći Široki.
Nakon poraza od Zrinjskog u Mostaru, košarkaši Bosne su se našli u situaciji da drugo mjesto mogu osigurati tek ako ostvare do kraja sve tri pobjede.

Težak zadatak za studente pogotovo jer im već u ovom kolu u goste dolazi Široki.

Široki je najbolja momčad u ligi, a svoju kvalitetu su dokazali i u regionalnom takmičenju. Svjesni smo da nas očekuje izrazito teška utakmica, ali do kraja moramo upisati sve pobjede i vjerujem da imamo snage za to,
rekao je trener Bosne Parežanin.

Utakmica između Bosne i Širokog igra se u utorak u Zetri s početkom u 18,00 sati.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 19 apr 2010, 23:43

UTAKMICA JE U 17oo....
E DEJO ,DEJO opet ce te te funjare razocarati ,,,samo uzmi prosjek koseva koje daju , a vidi poene i prosjek Sirokog i sve je jasno ... ali sta je tu je ko je pravi simpatizer on ce biti i sutra ...

homer
Kontakt:

Post Postao/la homer » 19 apr 2010, 23:50

ako netko zna nek stavi sutra link na kojem mozemo pogledat tekmu :D :D
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 19 apr 2010, 23:51

Bit će na bht 1 prijenos, ako vas dobijemo sutra, može te vrlo lako biti 4. na kraju...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 apr 2010, 23:54

Pa, eto, paradoks drzave je i u tome sto meni BHT1 bez dig. ne radi u sobi (u biti samo mi FTV radi kako treba od BiH kanala ccc), a drzavni je javni rtv servis. Jebga. Tako da, sve su prilike da ce i meni trebati stream kao i stoput dosad, nevjerojatno...
Uglavnom, eto, nek bude dobra utakmica, nadam se pobjedi, mislim da smo i bez Masona bolji, no eto, nekako mi sve nerealno ocekivati da toliko puta zaredom dobijemo ekipu Bosne, moraju se bar jednom zainatiti pa odigrati kako treba, no, o tom potom sutra.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 19 apr 2010, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 19 apr 2010, 23:58

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, eto, paradoks drzave je i u tome sto meni BHT1 bez dig. ne radi u sobi (u biti samo mi FTV radi kako treba od BiH kanala ccc), a drzavni je javni rtv servis. Jebga. Tako da, sve su prilike da ce i meni trebati stream...
Uglavnom, eto, nek bude dobra utakmica, nadam se pobjedi, mislim da smo i bez Masona bolji, no eto, nekako mi sve nerealno ocekivati da toliko puta zaredom dobijemo ekipu Bosne, moraju se bar jednom zainatiti pa odigrati kako treba, no, o tom potom sutra.
ma i meni nešto govori da ne možemo ih više gore dobivati, iako trenutno nikad bolja situacija nije bila da ih dobijemo...bit ce gusto do kraja, imam nekakav loš osjećaj...nadam se da se varam ;)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 apr 2010, 08:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, eto, paradoks drzave je i u tome sto meni BHT1 bez dig. ne radi u sobi (u biti samo mi FTV radi kako treba od BiH kanala ccc), a drzavni je javni rtv servis. Jebga. Tako da, sve su prilike da ce i meni trebati stream kao i stoput dosad, nevjerojatno...
Bez obzira na to ima da plaćaš pretplatu ili na sud šta ima veze što nemožeš uhvatit signal :D :D :D 8-)
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 20 apr 2010, 09:13

Ne bi je ti placao ni da ti u dnevnom boravku igraju...to je ta genetika...pardon "kultura".
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 apr 2010, 10:33

opet deranje veceras... kako stvari stoje imacemo jos duela sa sirokim jer oni ce biti prvi mi 4. ako i to uspijemo kako smo krenuli... trudicu se da ne pratim vecerasnju utakmicu i da ne saznajem rezultat u skorije vrijeme jer dosta mi je vise negativnih stvari...
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.