Pa to se ti trebas zapitati,zasto vas ljudi zako dozivljavaju.Rajaz je napisao/la:Eh pošto vidim da si stručnjak za termin kompleksi, de mi reci jesu li kompleksi i konstatno prozivanje simpatizera Barce na temi REAL MADRIDA u kontekstu cigana, sakupljača željeza itd itd, kako objašnjavaš taj fenomen ?
Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pozivajući se na logiku @sveca to je zato što ste iskompleksiranimadridist je napisao/la:Pa to se ti trebas zapitati,zasto vas ljudi zako dozivljavaju.Rajaz je napisao/la:Eh pošto vidim da si stručnjak za termin kompleksi, de mi reci jesu li kompleksi i konstatno prozivanje simpatizera Barce na temi REAL MADRIDA u kontekstu cigana, sakupljača željeza itd itd, kako objašnjavaš taj fenomen ?
La liga 3/12
Kup kralja 2/12
Liga prvaka 2/12
7/36 (19,4%)
Trophies since Messi joined the first team:
Barcelona: 22
Real Madrid: 9
.. možda i nije daleko od toga ha, šta ti misliš ?

Rajaz je napisao/la:Eh pošto vidim da si stručnjak za termin kompleksi, de mi reci jesu li kompleksi i konstatno prozivanje simpatizera Barce na temi REAL MADRIDA u kontekstu cigana, sakupljača željeza itd itd, kako objašnjavaš taj fenomen ?
Eto sam si sebi odgovorioRajaz je napisao/la:Evo još jedna kompleksačka
Ridiculous fact of the day: Sergi Roberto now have three domestic league winners medals, as much as Zidane had in his entire career!

kakav bolid, strašno

naprijed rejal
navijaci reala iskompleksirani a oni od sinoc privatizovali temu real madrida i ispisali pet puta vise stranica o realu nego o barci. navijace reala pucaju kompleksi, kakav trenutak da se to kaze.

Ovo se desi kad neko ne zna za pojam ironije pa ovako citira na slijepo bez da uključi i zrno kognitivnih sposobnosti pa ispadne neznalicaSveti je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Eh pošto vidim da si stručnjak za termin kompleksi, de mi reci jesu li kompleksi i konstatno prozivanje simpatizera Barce na temi REAL MADRIDA u kontekstu cigana, sakupljača željeza itd itd, kako objašnjavaš taj fenomen ?Eto sam si sebi odgovorioRajaz je napisao/la:Evo još jedna kompleksačka
Ridiculous fact of the day: Sergi Roberto now have three domestic league winners medals, as much as Zidane had in his entire career!![]()
kakav bolid, strašno![]()
![]()

Pogledaj malo ko je prvi spomenuo komplekse pa onda stavljaj smajliće tipaAhonen je napisao/la:navijaci reala iskompleksirani a oni od sinoc privatizovali temu real madrida i ispisali pet puta vise stranica o realu nego o barci. navijace reala pucaju kompleksi, kakav trenutak da se to kaze.![]()
![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo da poželim sve najgore osobi koja je prvi put iskoristila riječ kompleks na ovom forumu. Uništio ga je za sva vremena.
Inace ti si zbog poznavanja kognitivnih sposobnosti okrunjen kantom forumaRajaz je napisao/la:Ovo se desi kad neko ne zna za pojam ironije pa ovako citira na slijepo bez da uključi i zrno kognitivnih sposobnosti pa ispadne neznalicaSveti je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Eh pošto vidim da si stručnjak za termin kompleksi, de mi reci jesu li kompleksi i konstatno prozivanje simpatizera Barce na temi REAL MADRIDA u kontekstu cigana, sakupljača željeza itd itd, kako objašnjavaš taj fenomen ?Eto sam si sebi odgovorioRajaz je napisao/la:Evo još jedna kompleksačka
Ridiculous fact of the day: Sergi Roberto now have three domestic league winners medals, as much as Zidane had in his entire career!![]()
kakav bolid, strašno![]()
![]()
![]()

Unistio te @sveti ,klekni.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Camoranesi was part of Italy's winning squad at the World Cup.Rajaz je napisao/la:Evo još jedna kompleksačka
Ridiculous fact of the day: Sergi Roberto now have three domestic league winners medals, as much as Zidane had in his entire career!
Messi no hehe
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
da vas malo educiram besplatno
prvo, šta je kompleks ?
npr. kad je puno zgrada na jednom mjestu, može i hotela ili čak bazena, teniskih terena itd
ali ne pricamo mi o toj vrsti kompleksa
u psihologiji više vrsta kompleksa i njihovih manifestacija....najčešće se pominju kompleksi više vrijednosti i kompleksi niže vrijednosti
primjera radi:
kompleksi više vrijednosti je kada je čovjek pomalo narcisoidan, egosista, egocentrik... čovjek koji žudi da drugom ("manjm, slabijem, siromasnjiem, ruznijem, inferiornijem") pokaze svoju nadmoc... ova pojava je jako in! ...ukratko odlika navijaca Barce
kompleksi niže vrijednosti - je kad osećaj niže vrijednosti ovladava duševnim zivotom covjeka. On se ispoljava kroz osjecaje nezadovoljstva, nedovoljnosti, nepotpunosti i konstantnog trazenja u kojem se covjek nalazi... ovi su slucajevi najcesca pojava kod djece, ali i kod odraslih ljudi koji slabije kontrolisu svoju senziblnost... a narocita je pojava kod bolesnih ljudi....ukratko odlika navijaca Reala
u redu je, ne trebate mi se zahvaljivati
prvo, šta je kompleks ?
npr. kad je puno zgrada na jednom mjestu, može i hotela ili čak bazena, teniskih terena itd
ali ne pricamo mi o toj vrsti kompleksa

u psihologiji više vrsta kompleksa i njihovih manifestacija....najčešće se pominju kompleksi više vrijednosti i kompleksi niže vrijednosti
primjera radi:
kompleksi više vrijednosti je kada je čovjek pomalo narcisoidan, egosista, egocentrik... čovjek koji žudi da drugom ("manjm, slabijem, siromasnjiem, ruznijem, inferiornijem") pokaze svoju nadmoc... ova pojava je jako in! ...ukratko odlika navijaca Barce

kompleksi niže vrijednosti - je kad osećaj niže vrijednosti ovladava duševnim zivotom covjeka. On se ispoljava kroz osjecaje nezadovoljstva, nedovoljnosti, nepotpunosti i konstantnog trazenja u kojem se covjek nalazi... ovi su slucajevi najcesca pojava kod djece, ali i kod odraslih ljudi koji slabije kontrolisu svoju senziblnost... a narocita je pojava kod bolesnih ljudi....ukratko odlika navijaca Reala

u redu je, ne trebate mi se zahvaljivati

Pa yebo te ti opisa @madridistulet3 je napisao/la:da vas malo educiram besplatno
prvo, šta je kompleks ?
kompleksi niže vrijednosti - je kad osećaj niže vrijednosti ovladava duševnim zivotom covjeka. On se ispoljava kroz osjecaje nezadovoljstva, nedovoljnosti, nepotpunosti i konstantnog trazenja u kojem se covjek nalazi... ovi su slucajevi najcesca pojava kod djece, ali i kod odraslih ljudi koji slabije kontrolisu svoju senziblnost... a narocita je pojava kod bolesnih ljudi....ukratko odlika navijaca Reala![]()

ja to nisam ni rekao ni napisao, a ni pomislio
just for record, nek se zna

just for record, nek se zna
Re: Odg: RE: Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Auh. Win.Rajaz je napisao/la:Pa yebo te ti opisa @madridistulet3 je napisao/la:da vas malo educiram besplatno
prvo, šta je kompleks ?
kompleksi niže vrijednosti - je kad osećaj niže vrijednosti ovladava duševnim zivotom covjeka. On se ispoljava kroz osjecaje nezadovoljstva, nedovoljnosti, nepotpunosti i konstantnog trazenja u kojem se covjek nalazi... ovi su slucajevi najcesca pojava kod djece, ali i kod odraslih ljudi koji slabije kontrolisu svoju senziblnost... a narocita je pojava kod bolesnih ljudi....ukratko odlika navijaca Reala![]()

Makaš jesil ono ti promijenio nick nakon što si okrunjen kantom foruma? vidim pričate o nekim kompleksima, pa et, samo da spomenem onako usput 

naprijed rejal
- SteveHeighway
- Kontakt:
Haj što je kanta foruma,nego je dokazana neznalica.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
ko mu kaze 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- SteveHeighway
- Kontakt:
U poređenju sa tobom ja ti dođem kao fuzija Mourinha i Ancelottia,da ne govorim za 90 % ovog foruma kojeg čine obični nemači pojma i pokušaji znalaca. Naravno,ne bih da ih imenujem da im džaba nabijam komplekse,oni ce se sami pronaci u tome,to gospoda poput mene ne radi. 

When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Samo opušteno ljudi, šta vam je. 
Pozz za Portilla. Jesi uzeo onih 50KM ili je to bilo za LP?

Pozz za Portilla. Jesi uzeo onih 50KM ili je to bilo za LP?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JamesJoyce
- Kontakt:
Za LP, ako uzmete, dakako.messilla je napisao/la:Pozz za Portilla. Jesi uzeo onih 50KM ili je to bilo za LP?
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Yebeš ga, mogao si i za ligu fine pare u džep staviti. Očekujem podršku na Barcinoj i LP temi.JamesJoyce je napisao/la:Za LP, ako uzmete, dakako.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: Odg: RE: Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Bitches please,to ako je itko opisan to je bparena.mandraX je napisao/la:Auh. Win.Rajaz je napisao/la:Pa yebo te ti opisa @madridistulet3 je napisao/la:da vas malo educiram besplatno
prvo, šta je kompleks ?
![]()
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.