Neko od ova 4moustapha je napisao/la:A da nije gradski derbi!DrustveniParazit je napisao/la:Jel' ima neko podatke čije je najbrojnije gostovanje (poslije rata) i koliko ljudi?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neko od ova 4moustapha je napisao/la:A da nije gradski derbi!DrustveniParazit je napisao/la:Jel' ima neko podatke čije je najbrojnije gostovanje (poslije rata) i koliko ljudi?
DrustveniParazit je napisao/la:@Bosko ja vidim samo sliku dva, Travnik rođendan i Zenica.
Pa gdje ce raja iz Viteza gledat tekmu ?simon je napisao/la:Prema našim informacijama put Viteza se sprema više od 3.000 navijača Sarajeva. Najvatrenije pristalice Bordo tima iz cijele Bosne i Hercegovine najavljuju invaziju na Vitez.
Znam da iz Olova se sprema bar 10-tak momaka. Mogu tek misliti iz ovih okolnih gradova, i vecih... Bit ce tri milje minimum aBdsimon je napisao/la:Prema našim informacijama put Viteza se sprema više od 3.000 navijača Sarajeva. Najvatrenije pristalice Bordo tima iz cijele Bosne i Hercegovine najavljuju invaziju na Vitez.
Prica se da ce avioni tukisa snimati i kad padne go da ce iscrtavati nas grb na nebu iznad stadionauNbx je napisao/la:Treba dron poslat u Vitez da snime istoimeni grad vascijeli u bordo obojen!
ja bih isao, gdje se treba javiti, prijaviti ?Evolution87 je napisao/la:bice organizovano busevima.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ide li ko u Vitez na utakmicu? planiram i ja ici, ali nikad nisam isao u gostovanje, od prosle godine sam preselio u Sarajevo, pa tako dolazim samo na domace utakmice
JbgDrustveniParazit je napisao/la:Ni ova nije završena a več najavljuju prekucavanje sljedeće sezonePa kad ćete naučiti da prestanete s tim, svake godine se opečemo.
Upravo to.belosevic28 je napisao/la:Optimizam da, ali price o setanju, prekucavanju...to jook ! Amidzu nam je prije svega doveo odan i marljiv rad ljudi iz vrha Kluba, pa onda sve ostalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.