Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
aha sigurno su keita i ture bitniji od mesija, ćavija, pikea, buskeca, inijeste, valdeza, pujola i drugih....tuzlak1987 je napisao/la:Sta sam ga imao gledati, kada ti 10-15 igraca dodje iz tvoje skole i osvoji tri titule u nizu normalno da je bolji od Barce koja je pljunula novac za Suareza i Neymara ili Uniteda sa Ronaldom..SteveHeighway je napisao/la:Ti si doduse gledao taj ajax 73 pa znas sta pricas
Bas me zanima gdje bi bili pobjednici LP od zadnjih 10-15 godina da nisu kupovali uspjeh, Ajax je osvojio svoje 4 titule sa vecinski svojim kadrom i to su najbolje GENERACIJE.
Kako retardirano ovo ispade. Cuj Zenit i PSV prvi šešir.jose je napisao/la:Prvi šešir za sljedeću sezonu: Barcelona, Bayern, Chelsea, Juventus, Paris Saint-Germain, Benfica, Zenit, PSV.
Znam,ali što onda ne spomeneš i ostale kvazitalente poput Jeffrena,nego se navodi Valdes kao da je neki odlucujuci faktor u tim trofejima u razdoblju dominacije Barce,pa i Pedro ali njega necu da komentarisem,on se dobro uhljebio baš.messilla je napisao/la:Nije uopće naglasak na tome.
Pedro je bio jedan od ključnih igrača u osvajanju Lige Prvaka 2011. godine.SteveHeighway je napisao/la:Znam,ali što onda ne spomeneš i ostale kvazitalente poput Jeffrena,nego se navodi Valdes kao da je neki odlucujuci faktor u tim trofejima u razdoblju dominacije Barce,pa i Pedro ali njega necu da komentarisem,on se dobro uhljebio baš.messilla je napisao/la:Nije uopće naglasak na tome.
Pedro zabijao golove u mnogim Clasicima i finalima (finale LP protiv Uniteda, dvostruki strijelac u finalu Kupa kralja protiv Bilbaoa)...ne možeš njega nikako trpati u isti koš sa Jeffrenom, Bojanom, bracom Dos Santos, Tellom, Cuencom i ostalim nekadašnjim talentimaSteveHeighway je napisao/la:Znam,ali što onda ne spomeneš i ostale kvazitalente poput Jeffrena,nego se navodi Valdes kao da je neki odlucujuci faktor u tim trofejima u razdoblju dominacije Barce,pa i Pedro ali njega necu da komentarisem,on se dobro uhljebio baš.messilla je napisao/la:Nije uopće naglasak na tome.
Smiješan način žrijebanja za prvi šešir.jose je napisao/la:Prvi šešir za sljedeću sezonu: Barcelona, Bayern, Chelsea, Juventus, Paris Saint-Germain, Benfica, Zenit, PSV.
let3 je napisao/la:Cakir sudi finale
muamerc je napisao/la:Ovim potezom ce napraviti 4 grupe smrti i grupe pogurance za ove slabije. Koliko je pametno vidjet cemo; naravno favoritima i ovim jakim to nece stetiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.