Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
mi smo prosle godine tek uveli HD...dovoljno je receno. Ne treba kriviti novinare koji rade tamo bar ne one koji su tu da zaista rade, nego treba krivit administraciju i uslove koje radnici imaju...
=\_1921_/=
A od naredne bi mogli uvest snijeg 24h dnevno jer nismo izvrsili digitalizaciju
Ma ne šilji se samo kod nas, evo gledam Plzen - Jihlava, gostima tri puta svira nepostojeći ofsajd (Mešanoviću), a domaćin ga zabija iz ofsajda, nije ni pomislio da digne zastavicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako se UEFA umjesa bice kazni za FK Sarajevo, a mogla bi kompletna liga da strada radi ovoga !Navijačka grupa Horde zla našla se na udaru kritika mreže "Fudbal protiv rasizma u Evropi" (FARE) zbog transparenta koji su njihovi pripadnici prošle subote držali na utakmici fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar na sjevernoj tribini stadiona Koševo.
FARE (Football Against Racism in Europe) je mreža pokrenuta s ciljem borbe protiv diskriminacije u evropskom fudbalu. Osnovana je u Beču u februaru 1999. godine nakon sastanka predstavnika navijačkih grupa, udruženja igrača i fudbalskih saveza. U svom radu ima podršku UEFA-e, FIFA-e i Evropske komisije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
mogli bi svi po guzovima dobit

Pravi se ti pametean, UEFA je strogo protiv bilo kojeg vida mrznje i nasilja, a ova organizacija "FARE" je veliki igrac u tom polju.
A mi smo poznat region po primitivizmu i idiotizmu, ovi jedva cekaju da nas kazne.
A mi smo poznat region po primitivizmu i idiotizmu, ovi jedva cekaju da nas kazne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
3 boda zelji
Ne, nego poseban tretman u evropskim takmicenjima za svaki klub iz BiH gdje ce svaka sitnica odlucivati o tome da li ce te UEFA izbaciti iz takmicenja iako pobjedis na terenu ili neOrton je napisao/la:3 boda zelji
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 18 maj 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Neka Njobe i Zula posalju pismo Uefi da se osjecaju ugrozeno zbor transa
FARE ga je u par navrata dobro zacero Dinamu, al meni ide licno na **** sto se za svaku sitnicu bune, debili...Elegant je napisao/la:Pravi se ti pametean, UEFA je strogo protiv bilo kojeg vida mrznje i nasilja, a ova organizacija "FARE" je veliki igrac u tom polju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To im je posao, zbog toga i postoje.
Ali nije to uopšte bitno u cijeloj priči. Primitivizam poput ovoga je modus operandi mnogih navijačkih grupa širom svijeta, ali nema tako puno država u kojima je ovakav primitivizam podržan od strane širih narodnih masa pod plaštom lažne borbe protiv uticaja LGBT kulture na društvo. Kao osoba koja u političkom smislu stoji između desnog centra i desnice i kao tradicionalista mislim da nema potrebe da posebno objašnjavam šta mislim o ovom uticaju, a i rekao sam to u nekoliko navrata ovdje. Problem nastaje kad se primitivci stave u prvi plan ove borbe i vode navodnu borbu protiv LGBT uticaja, a u principu samo demostriraju vlastiti primitivizam i netrpeljivost, a u slučaju pojedinaca i ksenofobiju.
Ali nije to uopšte bitno u cijeloj priči. Primitivizam poput ovoga je modus operandi mnogih navijačkih grupa širom svijeta, ali nema tako puno država u kojima je ovakav primitivizam podržan od strane širih narodnih masa pod plaštom lažne borbe protiv uticaja LGBT kulture na društvo. Kao osoba koja u političkom smislu stoji između desnog centra i desnice i kao tradicionalista mislim da nema potrebe da posebno objašnjavam šta mislim o ovom uticaju, a i rekao sam to u nekoliko navrata ovdje. Problem nastaje kad se primitivci stave u prvi plan ove borbe i vode navodnu borbu protiv LGBT uticaja, a u principu samo demostriraju vlastiti primitivizam i netrpeljivost, a u slučaju pojedinaca i ksenofobiju.
A sta je pisalo na transparentu?Elegant je napisao/la:Ako se UEFA umjesa bice kazni za FK Sarajevo, a mogla bi kompletna liga da strada radi ovoga !Navijačka grupa Horde zla našla se na udaru kritika mreže "Fudbal protiv rasizma u Evropi" (FARE) zbog transparenta koji su njihovi pripadnici prošle subote držali na utakmici fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar na sjevernoj tribini stadiona Koševo.
FARE (Football Against Racism in Europe) je mreža pokrenuta s ciljem borbe protiv diskriminacije u evropskom fudbalu. Osnovana je u Beču u februaru 1999. godine nakon sastanka predstavnika navijačkih grupa, udruženja igrača i fudbalskih saveza. U svom radu ima podršku UEFA-e, FIFA-e i Evropske komisije.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Kratko: povodom praznika vaseg napusite se qrca naseg.
Nego pusti ove,Siljak skokno danas do Viteza i dobio po usima
Jedino ako se kloniro, mogli ste izabrati bolji termin za takvu izmisljotinu covjek citav dan u makijatuOrton je napisao/la:Kratko: povodom praznika vaseg napusite se qrca naseg.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije se nista klonirao.
Pa rekli mu fino ljudi bolje vrabac u ruci nego golub na grani
Kakvi ba vrapci de konkretno reci sta je eto on htio u Vitezu pusti vrapce. **** ga onda je on u Vitezu a ja ga vidim citav dan u makijatu nego jel i Hadzija u Vitezu posto i on sjedi sa njim.Orton je napisao/la:Nije se nista klonirao.
Raspitaj se ko je jedini od tri javna emitera glasao za digitalizaciju, pa onda reci da je RTRS odbio.Elegant je napisao/la:RTV taksa, "kanal na hrvatskom jeziku" (ugrozeni, sto ne razumiju), RTRS odbija digitalizaciju - politika, određena zakonska rjesenja i regulisanja.AnelZ je napisao/la:Oprema nije jedina stvar koja se moze modernizovati.Mancini je napisao/la:O čemu pišete? Dobili su nedavno kompletnu digitalnu opremu u sklopu digitalizacije javnog servisa.
Ima dosta posla i problema a rok za prelazak je nekada u julu.
Al' odmakosmo daleko od teme, ako te šta interesuje oko te tematike slobodno pošalji poruku.
Pile super i siljak trio fantastiko.
Dobio po usima,a sta je htio znas ti bolje nego ja.
Posto je ova sezona zavrsena,vidim rece ovaj tvoj kolega da ste doveli Diattu.
Alal vam vera,dobre sponzore je ajfel uganjao
Pusti se ti sponzora i diate nego reci sta je htio Siljak u Vitezu ?Orton je napisao/la:Pile super i siljak trio fantastiko.
Cvaraka i da pita posto je abortus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.