combe je napisao/la:Svi pravite neke računice a zaboravljate da mi prvo trebamo pobijediti dvije utakmice. Mi smo dobili 4 za 28 kola a sada bi 2 u 2 kola. Ali jedno budite sigurni ako mi kojim slučajem pobijedimo obje da će mo ostati u ligi. Vi svi gledate Vitez. Jeli neko pogledao tabelu i Drinu, ako kojim slučajem Borac odigra pošteno kao do sada i dobije Drinu, a Slavija kojim slučajem odigra neriješeno protiv Širokog, onda u zadnjem kolu Slavija mora uzeti bod Drini da bi bila sigurna u opstanak, a tim bodom uz naše dvije pobijede bi Drina ispala iz lige jer bi imala isti broj bodova kao i mi ali lošiji međusobni skor. A isto tako da travnik da sva tri boda Vitezu teško će ići, jer kod njih su gubili i veći od Viteza a neko gleda završetak ove naše lige tako da će tu teško biti 3 za Vitez. U tom slučaju ako Mladost nas dobije Vitezu taj bod neznači ništa. Tako da je do kraja bezbroj kombinaciji.
Ali kada sve realno sagledamo mi smo ovu sezonu i zaslužili da ispadnemo, ekipa je bila očajna, sada sigurno u prvoj federalnoj ligi imaju 2-3 ekipe koje su puno jače od nas.
Kada samo pogledamo ko sjedi u našoj loži sve će nam biti jasno, sa onim ljudima mi i nezaslužujemo ni 1 federalnu (Sadan Imamović, Miralem Turbić, Said Kikić da dalje nenabrajam da ti se kosa digne na glavi).
Zato nemojmo kalkulisat bolje nismo ni zaslužili(neko gore reče sudije nas povalile u utakmici protiv Želje, pa mi Želji go iz ofsajda, potom čist penal za Želju i sudija ništa, protiv Travnika čitavo poluvrijeme sa igračem više pa primimo dva komada itd. da dalje nenabrajam. Bilo je grešaka i na našu štetu ali ništa više nego što je suđeno i za nas. Zato nemojte o nekoj teoriji zavjere da nas je neko htio izbacit, bili smo očajni cijelu sezonu i to je to.)
Realno sve napisano, potpisujem. Prvo treba gledati kako dobiti dvije utakmice, tesko skroz. Velez ce biti i sredjeno vjerovatno al Mladost...
I Siroki se ne moze kockat za evropu. Ne znaju hocel dobit Olimpica il ne. Oni moraju ici na pobjedu protiv Slavije, i eventualnom pobjedom Sirokog, zadnje kolo bi moglo odlucivati na tekmi Drina Slavija, AKO Zvijezda pobijedi obje tekme, onda neko od one dvije ispada. Drina nece moci kupiti 3 boda u BL u to budite sigurni. Mogu bodic neki, al i nemaju kvalitet realno da uzmu sva tri. Borac ne smije prodat, kao ni Zvijezdi proslo kolo jer vec su u dugovima i jos da se otkriju mutne radnje..
Jedino kao Travnik ako ne odigraju pametno. Platis par igraca a ne klubu pare da dajes..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.