NK Zvijezda Gradačac

theboss_RD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 maj 2015, 15:54

combe80 je napisao/la:deba jarani idemo oderat veleza 4-0 5-0 vidicemo pa kofer sa pokemonom unutra odnijet u travnik... da oni dobiju a Mladost cemo dernut 3-0 tamo ba nato smo....
:lol: :lol: :lol: Nemoj njega ljudi ce nas namjerno poderat onda :lol:
zmaj348 je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Ljudi moji, mi smo Drinu na guzove dobili. Od viteza popusili tricu. U dvije utakmice sa travnikom izvukli jedan bod. Nismo slobodu pobijedili kao ni celika (kod kuce). Zar mi stvarno mozemo ocekivati 6 bodova u dvije utakmice?
realno nemamo mi kvaliteta da pobijedimo,ali eto možda da Velež bukvalno dođe na izlet i u nekoj ludoj utakmici pobijedimo Mladost,naravno još se tu mnogo stvari treba poklopiti.Realno, ruku na srce ove godine smo stvarno i izgledali kao jedan od najlošijih timova u PL..A ako već ispadamo, nadam se da neće doći do potpunog rasula,pa možda u neko dogledno vrijeme da se konsolidujemo i ponovo pokušamo vratiti..
Trener kad je protiv Viteza izjavio da sa onakvom igrom ne zasluzujemo igrat premijer ligu je bio potpuno u pravu, ne znam zasto su ga svi napali.
Zadnjih par godina kad smo se jedva u zadnja 2-3 kola izvlacili to smo i zasluzili, jer su nas iz saveza svim snagama pokusavali izbaciti.
Ali ove godine treba bit realan i reci da smo zasluzili da ispadnemo.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 18 maj 2015, 16:36

Nisi upravu, ako si gledao vecinu utakmica onda se mora priznati da jedan Zeljo koji zeli biti prvak sudija mu pomogne da povali Zvijezdu. Jedno Sarajevo isto tako dodje ovdje Zvijezda propusti prilike oni pobijete. U Vitezu smo odigrali najlosiju utakmicu, a Drina je bila dosla da se brani ali to im nije uspjelo. Pricalo je se Sloboda pustila itd, da je pustila mi bih opstanak izborili bez ikakvih problema sa bodovima od njih. Realno nismo zasluzili kakve su tarabe od ekipa Drina, Mladost, Radnik, Travnik, Vitez iako smo mi nikad losiji opet smo bolji od nabrojanih imamo bolje uslove, nemamo dugova milionskih itd...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 maj 2015, 17:45

Druze mi od 28 utakmica imamo 4 pobjede. Kako to zasluzujemo da igramo premijer ligu?
Onom Covicu treba yebat mater, evo dajem glavu ako on nije prodao pola utakmica Zvijezde u ovoj sezoni.

Pa bolan covjek je za ovu polusezonu dobio 3 crvena kartona, skrivio onaj džiberski gol protiv Slavije i eto skrivio penal u Banja Luci koji nas je kostao boda, a da ne pricam o milion amaterskih gresaka koji su MOGLI zavrsiti u mrezi ali srecom nisu.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 maj 2015, 17:56

theboss_RD07 je napisao/la:Druze mi od 28 utakmica imamo 4 pobjede. Kako to zasluzujemo da igramo premijer ligu?
Onom Covicu treba yebat mater, evo dajem glavu ako on nije prodao pola utakmica Zvijezde u ovoj sezoni.

Pa bolan covjek je za ovu polusezonu dobio 3 crvena kartona, skrivio onaj džiberski gol protiv Slavije i eto skrivio penal u Banja Luci koji nas je kostao boda, a da ne pricam o milion amaterskih gresaka koji su MOGLI zavrsiti u mrezi ali srecom nisu.
nije samo on u pitanju ima tu još igrača koji bi se mogli preispitati(Puljić,Ito itd.) a što se dugova tiče tu bi tek sada mogao da nastane problem,i ako ih nemamo zašto nismo dobili licencu?

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 18 maj 2015, 18:14

zmaj348 je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Druze mi od 28 utakmica imamo 4 pobjede. Kako to zasluzujemo da igramo premijer ligu?

nije samo on u pitanju ima tu još igrača koji bi se mogli preispitati(Puljić,Ito itd.) a što se dugova tiče tu bi tek sada mogao da nastane problem,i ako ih nemamo zašto nismo dobili licencu?
Kako bolan Puljic pa frajer je medju rijetikima koji su igrali, al igrali nije setkali po terenu. Covic je kriv i za izgubljene bodove protiv Viteza jesenac kada je napravio penal pred sam kraj utakmice. Sto se licence tice, istu nismo dobili zbog nekih administrativnih problema koji su ja mislim rijeseni.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 maj 2015, 18:37

Puljić nije bio loš u prvom dijelu sezone ali u drugom su odigrali katastrofalno,ne zna se koji je bio lošiji,pogledaj malo bolje snimke naših primljenih golova..onaj mali Šerbečić da je igrao umjesto ove dvojice sigurno bi nam mjesto na tabeli bilo koju stepenicu više ali eto bilo prošlo..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 18 maj 2015, 21:21

za lincencu treba ja mislim semafor i lefektori
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 maj 2015, 22:04

Nažalost danas iz prve ruke informacije, tj direktne, da je Vitez završio sve. Tj Sarajevo umjesto njih. Iskreno se nadam da to nije istina, al teško..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 maj 2015, 22:07

Benjo_AFC86 je napisao/la:Nažalost danas iz prve ruke informacije, tj direktne, da je Vitez završio sve. Tj Sarajevo umjesto njih. Iskreno se nadam da to nije istina, al teško..
zvijezda ako dobije obje,samo ih travnik moze sjebat...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 18 maj 2015, 22:10

Benjo_AFC86 je napisao/la:Nažalost danas iz prve ruke informacije, tj direktne, da je Vitez završio sve. Tj Sarajevo umjesto njih. Iskreno se nadam da to nije istina, al teško..
Haj ako ti nije problem posalji na pp. Sto se tice licence http://www.klix.ba/sport/nogomet/zvijez ... /150506111

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 maj 2015, 22:16

ma mi nemozemo pobijediti dvije nikako kakav opstanak igracemo prvu ligu i taman nam je ionako smo cobani .zvijezda igra jednu od najvaznijih utakmica za opstanak na banji i dode 300 ljudi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la YNWA » 18 maj 2015, 22:18

Prosli ponedjeljak je Zvijezda zavrsila sve u Banja Luci, pa u subotu bi kec ;-)
A pita se i Obarska nesto u toj racunici.
A kao sto neki dan napisa, svi zaboravljaju Slaviju, a oni mole Boga samo da Siroki ima dobar rezultat poslije prve utakmice kupa jer ih samo to moze spasiti.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 18 maj 2015, 22:20

Cekam da mi Benjo posalje to sto je cuo, al ima jedna caka preko koje bi mi mogli ipak ostat al otom-potom.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 maj 2015, 22:24

ma ljudi ne nadajte se pa kod nas se sad u klubu nadaju da ce travnik odigrati za zvijezdu i pobijediti viteza :facepalm:

a sarajevo ce dobiti vjerovatno viteza a kupiti im u travniku bod.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 18 maj 2015, 22:33

Sarajevu tri bobe u Vitezu,Travnik tri bobe Vitezu,Mladost i Zvijezda ispadaju.Jedino da Sloboda da tri bobe Mladosti i mi ne zapnemo protiv Mladosti pa im planove poremetimo,tj.da ispadnu Zvijezda i Vitez ili Travnik.Koja su to g.vna,sve se radilo od starta protiv nas.Dabogda u Evropi cirkus bio kada na kukavički način kroje tabelu.Al nam se neko osvetio,al muski.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 19 maj 2015, 07:45

Svi pravite neke računice a zaboravljate da mi prvo trebamo pobijediti dvije utakmice. Mi smo dobili 4 za 28 kola a sada bi 2 u 2 kola. Ali jedno budite sigurni ako mi kojim slučajem pobijedimo obje da će mo ostati u ligi. Vi svi gledate Vitez. Jeli neko pogledao tabelu i Drinu, ako kojim slučajem Borac odigra pošteno kao do sada i dobije Drinu, a Slavija kojim slučajem odigra neriješeno protiv Širokog, onda u zadnjem kolu Slavija mora uzeti bod Drini da bi bila sigurna u opstanak, a tim bodom uz naše dvije pobijede bi Drina ispala iz lige jer bi imala isti broj bodova kao i mi ali lošiji međusobni skor. A isto tako da travnik da sva tri boda Vitezu teško će ići, jer kod njih su gubili i veći od Viteza a neko gleda završetak ove naše lige tako da će tu teško biti 3 za Vitez. U tom slučaju ako Mladost nas dobije Vitezu taj bod neznači ništa. Tako da je do kraja bezbroj kombinaciji.
Ali kada sve realno sagledamo mi smo ovu sezonu i zaslužili da ispadnemo, ekipa je bila očajna, sada sigurno u prvoj federalnoj ligi imaju 2-3 ekipe koje su puno jače od nas.
Kada samo pogledamo ko sjedi u našoj loži sve će nam biti jasno, sa onim ljudima mi i nezaslužujemo ni 1 federalnu (Sadan Imamović, Miralem Turbić, Said Kikić da dalje nenabrajam da ti se kosa digne na glavi).
Zato nemojmo kalkulisat bolje nismo ni zaslužili(neko gore reče sudije nas povalile u utakmici protiv Želje, pa mi Želji go iz ofsajda, potom čist penal za Želju i sudija ništa, protiv Travnika čitavo poluvrijeme sa igračem više pa primimo dva komada itd. da dalje nenabrajam. Bilo je grešaka i na našu štetu ali ništa više nego što je suđeno i za nas. Zato nemojte o nekoj teoriji zavjere da nas je neko htio izbacit, bili smo očajni cijelu sezonu i to je to.)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 maj 2015, 09:25

combe je napisao/la:Svi pravite neke računice a zaboravljate da mi prvo trebamo pobijediti dvije utakmice. Mi smo dobili 4 za 28 kola a sada bi 2 u 2 kola. Ali jedno budite sigurni ako mi kojim slučajem pobijedimo obje da će mo ostati u ligi. Vi svi gledate Vitez. Jeli neko pogledao tabelu i Drinu, ako kojim slučajem Borac odigra pošteno kao do sada i dobije Drinu, a Slavija kojim slučajem odigra neriješeno protiv Širokog, onda u zadnjem kolu Slavija mora uzeti bod Drini da bi bila sigurna u opstanak, a tim bodom uz naše dvije pobijede bi Drina ispala iz lige jer bi imala isti broj bodova kao i mi ali lošiji međusobni skor. A isto tako da travnik da sva tri boda Vitezu teško će ići, jer kod njih su gubili i veći od Viteza a neko gleda završetak ove naše lige tako da će tu teško biti 3 za Vitez. U tom slučaju ako Mladost nas dobije Vitezu taj bod neznači ništa. Tako da je do kraja bezbroj kombinaciji.
Ali kada sve realno sagledamo mi smo ovu sezonu i zaslužili da ispadnemo, ekipa je bila očajna, sada sigurno u prvoj federalnoj ligi imaju 2-3 ekipe koje su puno jače od nas.
Kada samo pogledamo ko sjedi u našoj loži sve će nam biti jasno, sa onim ljudima mi i nezaslužujemo ni 1 federalnu (Sadan Imamović, Miralem Turbić, Said Kikić da dalje nenabrajam da ti se kosa digne na glavi).
Zato nemojmo kalkulisat bolje nismo ni zaslužili(neko gore reče sudije nas povalile u utakmici protiv Želje, pa mi Želji go iz ofsajda, potom čist penal za Želju i sudija ništa, protiv Travnika čitavo poluvrijeme sa igračem više pa primimo dva komada itd. da dalje nenabrajam. Bilo je grešaka i na našu štetu ali ništa više nego što je suđeno i za nas. Zato nemojte o nekoj teoriji zavjere da nas je neko htio izbacit, bili smo očajni cijelu sezonu i to je to.)
Realno sve napisano, potpisujem. Prvo treba gledati kako dobiti dvije utakmice, tesko skroz. Velez ce biti i sredjeno vjerovatno al Mladost...

I Siroki se ne moze kockat za evropu. Ne znaju hocel dobit Olimpica il ne. Oni moraju ici na pobjedu protiv Slavije, i eventualnom pobjedom Sirokog, zadnje kolo bi moglo odlucivati na tekmi Drina Slavija, AKO Zvijezda pobijedi obje tekme, onda neko od one dvije ispada. Drina nece moci kupiti 3 boda u BL u to budite sigurni. Mogu bodic neki, al i nemaju kvalitet realno da uzmu sva tri. Borac ne smije prodat, kao ni Zvijezdi proslo kolo jer vec su u dugovima i jos da se otkriju mutne radnje..

Jedino kao Travnik ako ne odigraju pametno. Platis par igraca a ne klubu pare da dajes..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 maj 2015, 12:36

Realno gledajuci sanse za opstanak su svedene na minimum i treba da se desi senzacija,ali u nasoj pl to nije nemoguce godinama se putnici u nizi rang odredjuju u zadnjem kolu,treba Veleza sad pobijedit i da se poklope ostali rezultati za koje postoji realnost.Trebamo se svi nadad da uspijemo u tome jer prevelik je ulog,jesmo losi skroz,ali nekad i losi znali su ostat u lizi.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 19 maj 2015, 13:21

Ja sam uvijek bio u uvijek cu biti Bolje ispasti pošteno nego plaćati ostanak.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 20 maj 2015, 08:00

Eto napustili su nas brazilci,nek im je sretno.
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.