FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 19 apr 2010, 11:31

tatamata je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: ne moze se igrac dovesti van prelaznog roka ako nije slobodan ostao u toku prelanzog roka ( raskid ugora ili prestanak ugovora) .
Pa jesu li s njim raskinuli ugovor ili sta vec?Ako nista bar ga rezervisati za prelazni rok,jer je igrac mlad ima samo 20 godina.
nisu raskinuli ugovor koliko ja zna, pod ugovorm je, zbog tuce sa jovanovicem i nekim trenerom kad su mu izbili dva zuba otisao je i rekao da nece vise igrati, a uz to duguju mu i pare pa ce traziti raskid ugovora. Medjutim svako ne moze doci u borac jer prema pravilima da bi se mogao registrovati morao bi biti slobodan u prelaznom roku , mimo prelaznog roka ne moze nista .
a kaparisati, pa ne znam bas, ne svijda se on meni kao igrac ako je tamo pravio probleme i kdo nas bi, vidis da je sa svima bio u konfliktu
TREĆI PUT ČASTIMO !

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 19 apr 2010, 11:40

borcev_navijac je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: ne moze se igrac dovesti van prelaznog roka ako nije slobodan ostao u toku prelanzog roka ( raskid ugora ili prestanak ugovora) .
Pa jesu li s njim raskinuli ugovor ili sta vec?Ako nista bar ga rezervisati za prelazni rok,jer je igrac mlad ima samo 20 godina.
nisu raskinuli ugovor koliko ja zna, pod ugovorm je, zbog tuce sa jovanovicem i nekim trenerom kad su mu izbili dva zuba otisao je i rekao da nece vise igrati, a uz to duguju mu i pare pa ce traziti raskid ugovora. Medjutim svako ne moze doci u borac jer prema pravilima da bi se mogao registrovati morao bi biti slobodan u prelaznom roku , mimo prelaznog roka ne moze nista .
a kaparisati, pa ne znam bas, ne svijda se on meni kao igrac ako je tamo pravio probleme i kdo nas bi, vidis da je sa svima bio u konfliktu

Vidljive posljedice

- Igrali smo na treningu i u jednom trenutku nisam dodao loptu Vlastimiru. Psovao mi je gruzijsku majku, i to nekoliko puta. Prišao sam mu, a on me udario glavom. Pao sam u nesvijest. Kada sam došao svijesti, krenuo sam prema njemu, a onda su me uhvatili suigrači. U tom trenutku je prišao Božović i udario me pesnicom. Tada su mi slomljena dva zuba - kazao nam je.

Gruzijac je poslije toga napustio trening i pomoć potražio u bolnici u Lukavici. Međutim, iako su mu doktori savjetovali, tamo nije proveo noć.

- Bilo me je strah. Počeli su mi prijetiti, i onda sam otišao kod svog menadžera. Napustio sam Slaviju. Neću više igrati za taj klub, koji mi je svakako dužan, pa ću ih tužiti da bih dobio raskid ugovora. Sada ću sačekati da se otvori aerodrom, kako bih se vratio kući u Gruziju - govori Kutalija, koji je član Slavije i jedan od najboljih igrača više od dvije godine.

Ne vraćam se

Premlaćivanje je prijavio policiji.

- Prijavio sam i Jovanovića i Božovića. Obojicu ću da tužim. Zbog bezbjednosti sam morao napustiti Lukavicu. Tamo se više ne mislim vraćati. Žao mi je što je ovako završilo, jer mi je bilo lijepo u Slaviji - rekao je Kutalia.

Jovanović: Nisam više mogao trpjeti provokacije

Vlastimir Jovanović ovim je riječima prokomentirao incident na treningu Slavije:

- Postao je nesnošljiv u svojim provokacijama. Ne tako davno imao je verbalni duel sa Darkom Spalevićem, a najsvježiji primjer je prije nekoliko dana, kada se fizički obračunao i sa Đorđem Tadićem.

Nije prestao da provocira i mene, nisam više mogao trpjeti i jednostavno sam morao odreagovati. Naravno, kada se ovako nešto desi, nije za pohvale, ali osjetim podršku igrača da se na njegove konstantne provokacije ovo moralo dogoditi, samo je pitanje gdje i s kim - rekao nam je Jovanović u telefonskom razgovoru.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 19 apr 2010, 11:58

Par Zvijezdinih zadnih predstava ulijeva nadu da bi se Borac itekako mogao nosati s njima

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 19 apr 2010, 12:22

? & $ & $

? % & у 90. " на """ у $ 23. ? " ? " у $ " је ? & $ $ " & за освајање ?. $ & $ " $ $ $ је $ ? у " са ? за освајање првог '. & " " " & у $ на " јер је јесенас на ' терену $ 2:0. Са $ ? на """ ? су " ' ¥ ? ""-&" " у ? $ на & $ " " $ & $ & - " " јер " " " &.

- - ' & ?, ? " " по & ' у $ $ " " & " ? $ $. ? ' $ ' ту $. ", " " " $ ", ? то се ¥ & $. ", $ % - се $ $, $ & првенства " % $ ?, у " је 21 $ - " је ? ? у $ " % &.

На прес-" ? " $ у & ¥ тренер & Зоран " је " $ је његов " ? $ пораз.

- ? је ово ? ", " " " & " ? у % ", с " " $. $ & је у " 21 $ " " " %. " " $ $ " $ & " $. Све " $ нас, ? " $ " ?. То су ' ?, о ' ' - & је " " је $ $ " " $ " на """.

На " " $ ? " " $ $ трофеја, ? $ " " је &:

- ? " " $ ' $ трофеј.

¥ су ¥ у $ $ & $ ", а ' " тренера " " " " о & " за ", - о " ". - у $ на ? $ $ гостује $ $.

(? &)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 19 apr 2010, 12:24

": " $ ' у " за ?

' $ ' " $ за освајање ? у " ? " " ' на """ ". " не ' за трофеј у ", - " пехар у &.

Ово је " $ ? ? $ " ? $ у & ¥. Он је $ $ ? % & ? $ у ове $.

- $ ' $ тренера " ' " & ? ? & % " ? све $ & ' тога " је ? јасно. Он је ? на своје " $ ": "? ' " $ ", $ " ' $." То $ " & ' посао ? на """ – & је ".

" " "црвено-?" је $ $ је & у Сарајеву " ? " " $ ": " &, " / " & ".

- Са " " " у & " ' $ ' " & трофеја. $ пехар " " у ?, а ? ' $ се " са ' " ? него % је ". У ? & - " своје право ? – & је ".

Свјестан је $ & $ је на """ ? " $.

- ' $ - " % у разговору са " ? $ $ " су " у $ " ? & за врх ?. $ ' $ $ " $ & " ' $ - се " ? у ? – " је ".

(? &)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 19 apr 2010, 12:27

Teodosic Milos je napisao/la:
Schlager je napisao/la:U kvalifikacijama za Ligu Sampiona bi nam najviše odgovarala Crvena Zvezda koja ima jako loš tim a Lukić ne bi mogao kupovati evropske sudije kao što kupuje srbijanske,tako da bi to bile dvije ravnopravne utakmice,pogotovo ako se pojačamo u veznom redu i na golu.

Mada će i Zvezda i Borac teško postati prvaci.

Partizan već ne bi volio,prošli bismo nešto slično kao Zrinjski,zato daleko im lijepa kuća od nas....
hahahahaha......pa dobro bili bi ravnopravi sa Zvezdom.....pa neke 2.minute :D ...... a mozda i bi kad bi pojacali vezni red kao sto ti kazes.....ali sa jednim Gutijem ili Xavijem.....jedino tako bi uspjeli koji pass odigrati ;)
Nije valjda da si zaboravio 88.godinu kad smo vas poderali usred Beograda na Titovom stadionu?Tako da nemoj da se qrčiš. :mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 apr 2010, 12:30

Teodosic Milos je napisao/la:
Schlager je napisao/la:U kvalifikacijama za Ligu Sampiona bi nam najviše odgovarala Crvena Zvezda koja ima jako loš tim a Lukić ne bi mogao kupovati evropske sudije kao što kupuje srbijanske,tako da bi to bile dvije ravnopravne utakmice,pogotovo ako se pojačamo u veznom redu i na golu.

Mada će i Zvezda i Borac teško postati prvaci.

Partizan već ne bi volio,prošli bismo nešto slično kao Zrinjski,zato daleko im lijepa kuća od nas....
hahahahaha......pa dobro bili bi ravnopravi sa Zvezdom.....pa neke 2.minute :D ...... a mozda i bi kad bi pojacali vezni red kao sto ti kazes.....ali sa jednim Gutijem ili Xavijem.....jedino tako bi uspjeli koji pass odigrati ;)
Ti još živiš u 1991 i nisi svjestan da je Zvezda sad u rangu prosječnog njemačkog drugoligaša,a da su za nju nepremostive prepreke apoel,tromso,aris i ostali klubovi iz treće evropske lige...

Ako ih može pobjediti Metalac iz Gornjeg Milanovca,zašto ne bi i mi mogli bar ravnopravno igrati?

Zvezda mi je jako drag klub i od srca joj želim da stane na svoje noge,ne mora više biti prvak Evrope,ali da bar bude medju 32 ekipe i igra LŠ,ali trenutno je situacija takva da ima ispodprosječne igrače i čak i u Srbiji teško pobjedjuje utakmice koje Uprava ne "pokrije",a o Evropi je smiješno i pričati,tu će ispasti u pretkolima kao i ovih prethodnih godina,jer tamo nema ništa na guzove....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 apr 2010, 12:33

То $ " & ' посао ? на """ – & је ".
Može li ovom čovjeku neko zabraniti da daje izjave i prestane brukati naš klub?

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 19 apr 2010, 12:34

Schlager je napisao/la:
Uzeo si mi recenicu iz usta.
Treci put castimo

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 19 apr 2010, 12:35

Schlager je napisao/la:
Može Lemi samo ako oće 8-)

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 19 apr 2010, 12:38

A Zvezda je remizirala sa Borcem sad za vikend...evo po novinama ih vec hvata panika...sad je sve u rukama Partizana opet...slazem se da bi mnogo lakse bilo sa Zvezdom...bar ne bih svirali penale :)
A za ove evropske ima tu mnogo kombinacija....ali neka igramo sa stilom sa Aston Villom ;)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 19 apr 2010, 12:41

Sipovac je retard! Ajde sto mi navijaci pravimo kalkulacije i nadamo se, ali on bi trebao nesto kvalitetno da uradi da se uzmu trofeji. Zapravo, bolje da nista nije radio i mi bismo vec osvojili titulu. :mrgreen:

On mi je prvi na listi za odstrel! :mrgreen:
HAJ FAJV

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 19 apr 2010, 12:43

У &, $ опасно ? " за ? " :mrgreen: :lol:

' $ " " & " направе $... " $ $ ? / у ? 8-)
"" ПУТ ""

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 19 apr 2010, 12:46

Simpatizer je napisao/la:Sipovac je retard! Ajde sto mi navijaci pravimo kalkulacije i nadamo se, ali on bi trebao nesto kvalitetno da uradi da se uzmu trofeji. Zapravo, bolje da nista nije radio i mi bismo vec osvojili titulu. :mrgreen:

On mi je prvi na listi za odstrel! :mrgreen:
tako je mistere green :D

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 19 apr 2010, 12:46

kakva bi samo atrakcija bili da udjemo u grupnu fazu nekog evropskog takmicenja :D ali jedini u drzavi :D

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 19 apr 2010, 12:48

pajkan85 je napisao/la:kakva bi samo atrakcija bili da udjemo u grupnu fazu nekog evropskog takmicenja :D ali jedini u drzavi :D
na koju državu misliš konkretno? :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2010, 12:50

Ako budete igrali k'o u subotu, onda bolje nemojte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 19 apr 2010, 12:50

pa ovoj drzavi cija nam titula ne treba ;)

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 apr 2010, 12:51

pajkan85 je napisao/la:pa ovoj drzavi cija nam titula ne treba ;)

Neće Bosna plakati za tobom ako odeš :!:

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 19 apr 2010, 12:52

pajkan85 je napisao/la:pa ovoj drzavi cija nam titula ne treba ;)
dobro i to je naša država svi su naši samo jaši što bi neko reko......

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.