Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sam je priznao da ima stah od kamere i da se zaledi sav pred njom.AlanSmith14 je napisao/la:Gledam ovu emisiju na BHT o premijer ligi sa Dženom i Odovićem ... brate ovaj naš Dženo ili ima yebeno veliku tremu pred kamerama ili mu je stvarno loš vokabular.... Kako se zove, Hajd¨da kažem , Znači xd
Al' sve dok su tu rezultati i dok je titula izvjesna, ovakve stvari su simpatične. xd
Iskreno, mene je stid da nas onakav neko predstavljaAlanSmith14 je napisao/la:Gledam ovu emisiju na BHT o premijer ligi sa Dženom i Odovićem ... brate ovaj naš Dženo ili ima yebeno veliku tremu pred kamerama ili mu je stvarno loš vokabular.... Kako se zove, Hajd¨da kažem , Znači xd
Al' sve dok su tu rezultati i dok je titula izvjesna, ovakve stvari su simpatične. xd
Imaju oni biblija koliko hoces i bez nasPitar6785 je napisao/la:Popisam se na FIFU I UEFU I NOGOMETNI SAVEZ KOLEKTIVNO.
Bibliju okica i barica dat borcu za subica. Ja bi uzo tomica free agent je .i ljevog i desnog beka. To bi bilo dovoljno uz alispahica saida benku dulju samira nadam se da delac ostane kod nas jos jednu bar godinu. TO BI BILO TO ZA EVROPU I SEZONU 2015/2016
Ko garantuje da ce Sloboda da padne..jel ti..Probisvjet je napisao/la:Cestitam na osvajanju PL!
Mi smo svoj cilj ispunili.mma_hz je napisao/la:Ko garantuje da ce Sloboda da padne..jel ti..Probisvjet je napisao/la:Cestitam na osvajanju PL!![]()
GameFKS je napisao/la:Ne serite. Kad se dižu parole " Po terenu vam trče četnici " to ne vrijeđa ljudsko dostojanstvo, kad u sred smrdljivog sela se ističu fašitički simboli to je ništa, skandiranja neću ni da spominjem to je učestalo. Zato **** možete da nas cokite u vršak rumenka i dobro da ga oglabate. **** li vam brat oca bolesnog, i glupog nadasve.
Sto sam zavolio ove tuzlakeProbisvjet je napisao/la:Cestitam na osvajanju PL!