Sto sam zavolio ove tuzlakeProbisvjet je napisao/la:Cestitam na osvajanju PL!
P.S. Ordagic,Hebibovic,Subic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto sam zavolio ove tuzlakeProbisvjet je napisao/la:Cestitam na osvajanju PL!
Daj nemoj biti dijete.Za dobru lovu igra ce on u Bosni V.MortemHz je napisao/la:Nece Crnov da igra vise u BiH,odbio je jako dobar ugovor sa Zrinjskim
Sve si rekao sa ovimEvander je napisao/la:Delac, Cimirot, Radovac, Duljevic i Benko. Jedini koji imaju kvalitet igrati u Sarajevu kakvo zelimo da bude.
Nadam se da ce Alispahic povratiti formu i dokazati klasu.
Ostali svi, tanko jako tanko ako zelimo bilo kakav iskorak da napravimo.
Danas neće a mi igramo sa Napretkom iz Kruševca u 18h.pitic je napisao/la:Ljudi počeo je ovaj turnir što organizuje Savo M. pa haj provjerite kada će prenositi našu djecu na Sport klubu pa postavite satnicu tekmi.
Ja stvarno neznam koja nam je ekipa otišla evo Slobodu protiv Dinama prenose pa onda Velež protiv C Zvezde u 13 h. Haj ko zna koji smo sastav poslali neka postavi i koliko sam skontao poluvrijeme traje po 30 minuta. Skim smo u grupi?hilmo je napisao/la:Danas neće a mi igramo sa Napretkom iz Kruševca u 18h.pitic je napisao/la:Ljudi počeo je ovaj turnir što organizuje Savo M. pa haj provjerite kada će prenositi našu djecu na Sport klubu pa postavite satnicu tekmi.
Mene interesuje koja selekcija naših je otišla? Jel ona iz PL ili kantonalne lige?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.