FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 maj 2015, 11:42

Benjo_AFC86 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:skupstina je 29tog ovog mjeseca ... A sto se tice Orgadica , ako dodje morat ce taj krv propisati da se izbori za prvih 11 .... :D
Pa Ordagic je tata za pojedine igrace tu. Gledao sam Slobodu vecinu utakmica ove sezone, i za Sarica i ostale koji su igrali tu u vezi je doktor :D Pitaj Gradacacane uostalom na temi, to je jedini igrac kojeg postuju tamo.

I nije iskljucena opcija da Ordaga dolazi, al to je tek 3. Il 4. opcija po redu ako ne prodje ostalo.

Sa 3-4 igraca ova Sloboda se bori za vrh iduce godine.

PS: Jel Zajko na dvije godine ugovor ima??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa nije drug RUDARSKA2 ni mislio da Ordaga ne bi imao mjesta u trenutnom timu Slobode, dapace...
Po meni je on igracina i mislim da mi cuda radio na sredini zajedno sa Zebom, nebitno da li iza njega ili pored njega, bio bi mu od veeeelike pomoci. Jak je Ordaga igrac i mnogo mi se svidja njegova igra :).

RUDARSKA2 je napisao ovo iskljucivo radi konkurencije koja ce biti tu sljedece sezone aBd, za Ordagu a i za sve ostalo koji budu tu ;)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 19 maj 2015, 11:48

Coraco je napisao/la:Kad je došao pisalo se (a i Zeba i Husić su izjavljivali) da je potpisao na 2 godine. Skoro je bio na klixu članak, i spomenu kao da je na pola godine potpisao. Kao da bi volio produžiti saradnju.
Svi koji su dosli na polusezoni su potpisali samo do kraja sezone,ukljucujuci i Husrefa.I svi imaju zelju da ostanu i rekli su da pored ostalih ponuda da Sloboda ima prednost...jer je atmosfera i organizacija oko svega za 10 :njanjanja:

Info od igraca :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 19 maj 2015, 11:49

Ma kakv Ordaga u Slobodi nebuloze zive.Prvo njegova cijena nije ispod 200.000 eura a mislim da Sloboda nema tih para jer je Zvijezdu kostao 100.000. Drugo momak je klasa koja je prevazisla PL. i mislim da on ide u inostranstvo ako ne, ide u Zelju ili Sarajevo.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2015, 11:54

Sta ti je sudbina majkemi ..Zeljo je mogao imat u nama sportskog prijatelja i da zadnje kolo igramo posteno za sebe i ujedno oni imsju kakvu takvu sansu da uzmu titulu u zadnjem kolu..ovako sad znaju da Sloboda ce sa ode na izlet...mislim Sarajevo je svakako favorit u toj utakmici, ali Sloboda igra odlicno ovu polusezonu i uz Sarajevo,Zelju i Celik ima najvise bodova na proljece , a uz to su vec uzeli bod Zelji,bod u Zenici, pa igrali odlicne utakmice nesretno porazeni u Mostaru i Sirokom...Sarajevo sigurno pun stadion protosak ce biti i kod njih svakako jako tesko i za igrat i mogli bi recimo kiksat ..ali ebiga Zeljo takodjer nike bio ravnodusan tako da sigurno ni mi necemo..njima svakako bi tesko palo jer ipak Sarajevo uzima titulu ne radi se o Zrinjskom ili Sirokom...ali opet kazem i da igramo posteno i slucajjno iznenadimo i time bi im lupili samar ali nadam se da necemo igrati na tu kartu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 19 maj 2015, 12:06

Pa niste ni vi Zvijezdi dali utakmicu za opstanka sa ta dva boda i pobjedom protiv veleza i zvijezda bi opstala.Jos ste i provocirali vasi navijaci al nadam se da ce doci vrijeme kad ce trebati ivama.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2015, 12:10

nama je već trebalo ;)

zbog takvih kao ti, žao mi je što Sloboda nije protutnjala kroz Gradačac s dva, tri razlike, a ne odigrala ovako s pola gasa, nismo mi krivi što ste nesposobni zabit' gol, jesmo l' trebali sami sebi zabit'?!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 maj 2015, 12:12

Ordagic uopste nije dominantan kao sto ovdje pisete. Solidan igrac, ali nikakva dominacija. Da ode u Sarajevo mozda bi i na klupi sjedio..Jedno je biti najbolji u ekipi koja je zadnja, drugo je voditi nekog do titule i u Evropu

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 maj 2015, 12:17

batigol777 je napisao/la:Pa niste ni vi Zvijezdi dali utakmicu za opstanka sa ta dva boda i pobjedom protiv veleza i zvijezda bi opstala.Jos ste i provocirali vasi navijaci al nadam se da ce doci vrijeme kad ce trebati ivama.
Ako faraon ne prihvati saradnju sa Husićem ,nama više ništa neće trebati.
Ja volim FK Tuzla City

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 maj 2015, 12:17

tuzlak1987 je napisao/la:Ordagic uopste nije dominantan kao sto ovdje pisete. Solidan igrac, ali nikakva dominacija. Da ode u Sarajevo mozda bi i na klupi sjedio..Jedno je biti najbolji u ekipi koja je zadnja, drugo je voditi nekog do titule i u Evropu
Aha. Ok.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 maj 2015, 12:20

batigol777 je napisao/la:Pa niste ni vi Zvijezdi dali utakmicu za opstanka sa ta dva boda i pobjedom protiv veleza i zvijezda bi opstala.Jos ste i provocirali vasi navijaci al nadam se da ce doci vrijeme kad ce trebati ivama.

jedino ovako jer vi gola niste mogli dat :damn:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 19 maj 2015, 12:31

Ja kazem da mi nismo zasluzili pobjedu i to je ok ali ako se prica o davanju to je vec nesto drugo. A drugo vjerujte da je Ordagic najjaci igrac ponavljam najjaci igrac PL. mali je neviđeni majstor to što nije imao da odigra ni dupli pas ni sa kim u Zvijezdi to je posebna prica.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 maj 2015, 12:34

Brate ti kao prvo ne bi trebao pisati na ovoj temi, a reći za Ordagića da je najjači igrač PL je apsurdno i smiješno zajedno.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 maj 2015, 12:41

Opet ponavljam lakse je se istaci u slabijoj ekipi. Tako se desilo i sa Rustemovicem pa u Sarajevu imas utisak da igra slabije nego u Drini, a to nije tako.
Isto i sa Ordagicem, nije nista sto mi nemamo..Moze napredovati svakako ali nikakav Ronaldinho za nase igrace koji su jedni od boljih ovo proljece

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2015, 13:04

[quote="batigol777"]Pa niste ni vi Zvijezdi dali utakmicu za opstanka sa ta dva boda i pobjedom protiv veleza i zvijezda bi opstala.Jos ste i provocirali vasi navijaci al nadam se da ce doci vrijeme kad ce trebati ivama.[/quotpe]

Kako bi ostali ?..vidim tesko drug ali da ste i vi nsma dali one godine i mi bi ostali ali mi vas nismo kudilu jer ipak ste igrali posteno respekt...tsko da nemas razloga da nama sta prebacujes...bodovno zaostajete i tesko bi vas i pobjeda protiv Slobode spasila..sretno
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 maj 2015, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 19 maj 2015, 13:08

Jaoo kako bi samo dobro bilo da prodje karika...ubi ovo iscekivanja a onda s.v.r.s.a.v.a.nj.e. nad ovim pesimistima vjecitim fol carsijanerima koji se prave pametni. Onda da zagrmi pun Tusanj AZMIR HUSIC!!! U inat ovoj "pametnoj" manjini koja fol zna sve, papci onda nek se pokriju jer ocito ako nemaju licnih interesa onda ih klub ne zanima a ako i dalje budu protiv Azmira onda su protiv zdrave i jake Slobode a takvi nam ne trebaju na tribinama.

Prizekljujem Zeravicu, Skahica, Ordagica, Becelica i kad bi mogao Crnov ili ako nista Popovic iz Celika a u napadu npr. Emira Hadzica. Sa ovom ekipom u top 3 sigurno!

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 19 maj 2015, 13:42

Brate potpisujem ovo za kariku i za Azmira ,SVAKA TI ČAST ! Allah te nagradio :)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 maj 2015, 14:10

sloboda72 je napisao/la:[youtube][/youtube]

"ISTA META ISTO ODSTOJANJE".
Ja volim FK Tuzla City

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2015, 14:39

Care to ti kaonona dvojica na temi Bratstva samo politika Brko a kod nas Imamovic..stani ba malo dao je svaki put kadnsmotraIli nesto..ne moze on tek tako dati 4m ..nace on nacin pustite ba vise politiku okrenite se Slobodi ako je volite
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 maj 2015, 15:10

Eto niste više jedini koji su kažnjeni radi megafona :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: a neki kažnjeni i za razglas :rol: :rol:

FK Željezničar novčana kazna u iznosu 3.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava i megafona od strane vlastitih navijača).

FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača);
SRETAN BROJ - 1725

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2015, 15:18

Treba ovu ligu daJebat osnovat neku svoju kao udruzenje premierligasa..ovo je sramota ne daju ljudima navijat oa treba ti razglas pun sjever i jug na Kosevu, megafon svakako..zato se ja pitam zasto i nama vise nedaju razglas a u prvoj ligi federacije smo ga koristili zato je navijabje bilo drama jer se mogla grupa povest odnosno citava ona tribina
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []