Ne družim se sa ljudima koji smrde na duhanmessilla je napisao/la:Donnielov jaran.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ne družim se sa ljudima koji smrde na duhanmessilla je napisao/la:Donnielov jaran.
I onda kolegi makašu bude krivo kad vas neko naziva sakupljačima željezaFudbaleri Barcelone pjevali uvredljive pjesme o Real Madridu
[youtube][/youtube]Sveti je napisao/la:I onda kolegi makašu bude krivo kad vas neko naziva sakupljačima željezaFudbaleri Barcelone pjevali uvredljive pjesme o Real Madridu
Spomenuo sam igrače, i na njih sam mislio. Izvinjenje u svakom slučajumandraX je napisao/la:Pripazi malo na rijecnik @sveti, nazivas navijace Barce takvim imenima, tj nas ovdje.
Nazivaš ''nas'' zato što si kompleksaš, valjda je to jasno kroz ova 2 danaSveti je napisao/la:I onda kolegi makašu bude krivo kad vas neko naziva sakupljačima željezaFudbaleri Barcelone pjevali uvredljive pjesme o Real Madridu
Sveti je napisao/la:Zivot mi je kratak ako mi se sveo samo na tri posta na vasem pdfu
Sveti je napisao/la:sakup..kmh kmh, cig... kmh
tačno vam odgovaraju ti epiteti. Igrači koji više mrze real nego što vole barcelonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.