evo ga i 7. gol strasan volejhilmo je napisao/la:Do sad 6.MortemHz je napisao/la:Koliko je Velez ispusio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
edit: 7:1
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
evo ga i 7. gol strasan volejhilmo je napisao/la:Do sad 6.MortemHz je napisao/la:Koliko je Velez ispusio?
Ali ovaj put ima problema sa povredom, doduše ne znam da li je oporavljen sada. Da ne bude zabune, volio bi da dođe ali samo ako je sposoban odmah pružiti igre kakve se od njega očekuju. Odličan igrač koji voli Sarajevo bio bi pravi dobitak za ovu ekipu.simon je napisao/la:Ovo se apsolutno slazem, a sto se Saida tice tu se apsolutno ne slazemDrustveniParazit je napisao/la:Niti sam za dovođenje Tomića niti sam za dovođenje Saida, ni jedan ni drugi nisu u formi i je*eš to ako ćemo ih čekati kao i Benku, Mešu, Ahmu ima i drugih kvalitetnih igrača koji se prate i koji će se pokušati dovesti.
Al' bolje bi bilo da se trenutno pustimo priče o transferima i da se okrenemo Vitezu i da sezonu privedemo kraja pa će onda biti vremena za pojačanja. Ima li iko ikakvih informacija za gostovanje u Vitezu? Jel' ostajemo na 1500 ili imamo šansu za još? Čisto sumnajm da bi Vitez odbio onakvo nešto kao protiv Zvijezde, da im mi pošaljemo nekoliko zaštitara a da nam dadnu i dio druge tribine, glupi bi bili ako to odbiju imali bi pravu zaradu. Mada ima tu i do murije a njihovi nas baš 'vole' ako se neko sjeća prošle godine na Piroti dvije zaredom s njima, na prvoj pun đavo baklji i topovskih se unijelo a onda nas na drugoj istresli momački, baš ono bili fini prema nama.![]()
Sretno omladincima i da nas dostojno predstave.on kada je dosao kod nas bio je u jako losoj formi i covjek je takav dominirao na terenu igrao se sa protivnickim igracima. Kada ti je on na terenu znas da ce ostaviti srce na teren a i da je puno bolji i od Stojceva a i od Alispahica.
Prije 2-3 mjeseca je poceo sa treninzima a na ljeto ce moci u puni trenazni program.DrustveniParazit je napisao/la: Ali ovaj put ima problema sa povredom, doduše ne znam da li je oporavljen sada. Da ne bude zabune, volio bi da dođe ali samo ako je sposoban odmah pružiti igre kakve se od njega očekuju. Odličan igrač koji voli Sarajevo bio bi pravi dobitak za ovu ekipu.
Slazem se. Imamo Mesu, koji ce aBd kad bude potpuno fit i kad prodje pripreme sa ekipom pokazati koliko vrijedi.THEC je napisao/la:On se oporavio koliko znam ali ne igra radi one kazne od UEFE no veliko je pitanje sta Said moze sad ponuditi, i ja prvi bih ga volio vidjeti ali je vrlo moguce da su one dvije teske povrede ostavile traga na njemu i da on mozda vise nece biti ni sjena nekadasnjeg igraca, njega dovesti je veliko kockanje
da ali kako ga dovesti na 'probu' jos uvijek je vezan ugovorom za Dinamo, jedina opcija ej da raskine sa njima pa da ga mi onda isprobamo drugacije ne mozeMortemHz je napisao/la:A vidi..uvijek moze doci na treninge Sarajeva da trenira pa da ljudi vide a postoje i kontrolne utakmice recimo..
Da vidimo gdje smo u odnosu na ostale u regijiMortemHz je napisao/la:Jedva cekam da vidim nase mlade nade na djelu
Akademci su sada na djelu da vidimo jesu li zaslužili da budu u akademiji.bordoboy2014 je napisao/la:Da vidimo gdje smo u odnosu na ostale u regijiMortemHz je napisao/la:Jedva cekam da vidim nase mlade nade na djelu
Od 16 dječaka koji su otišli na turnir, imamo dvojicu rođenih 2001.godine, sedmoricu rođenih 2000.godine, a ostali su 1999.godište.pitic je napisao/la:Akademci su sada na djelu da vidimo jesu li zaslužili da budu u akademiji.bordoboy2014 je napisao/la:Da vidimo gdje smo u odnosu na ostale u regijiMortemHz je napisao/la:Jedva cekam da vidim nase mlade nade na djelu
bas tako jer nece prekomandovati citavu ekipu u prvi tim nego samo 2-3 najkvalitetnijaBosniacum Lilium je napisao/la:Medju utakmica izmedju mladih nema nekih kolektivnih pokazatelja. Nama je bitno da imamo kvalitetne pojedince u mladim ekipama
Vrlo jednostavno.THEC je napisao/la:bas tako jer nece prekomandovati citavu ekipu u prvi tim nego samo 2-3 najkvalitetnijaBosniacum Lilium je napisao/la:Medju utakmica izmedju mladih nema nekih kolektivnih pokazatelja. Nama je bitno da imamo kvalitetne pojedince u mladim ekipama
Da. Samo što trebaš pobjeđivati da momci steknu pobjednički mentalitet. Iz luzerskih ekipa teško ćeš dobiti pobjednika.franklampard8 je napisao/la:Vrlo jednostavno.THEC je napisao/la:bas tako jer nece prekomandovati citavu ekipu u prvi tim nego samo 2-3 najkvalitetnijaBosniacum Lilium je napisao/la:Medju utakmica izmedju mladih nema nekih kolektivnih pokazatelja. Nama je bitno da imamo kvalitetne pojedince u mladim ekipama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.