Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 15:29

Izmedju 10 i 15 miliona funti. Plafon.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 maj 2015, 15:31

Ma kakvi, 10 miliona eura ako uspiju izvuc nek se udaraju nogom u guzicu. On je vec u godinama, lagano grabi ka 4-oj deceniji zivota, losa forma, slaba statistika. Sve je protiv njega.

Jedan Tevez je placen 12 miliona koji je klasa za Dzeku da se ne lazemo.
1946

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 19 maj 2015, 16:04

Head je napisao/la:Ma kakvi, 10 miliona eura ako uspiju izvuc nek se udaraju nogom u guzicu. On je vec u godinama, lagano grabi ka 4-oj deceniji zivota, losa forma, slaba statistika. Sve je protiv njega.

Edin da igra koliko Tevez i da mu daju ko i Tevezu vjerujem da bi Edin zabio duplo vise golova nego li mali firaun , a da ne pricamo jos kad bi Edin puco penale kao sto to Tevez radi u Juventusu , a o skok igri i igranju sa dvije noge da ne spominjem koliko je Dzeko bolji nego li Tevez , nidze veze tvoj post vjeruj mi malo realnosti ne bi bilo na odmet !

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 maj 2015, 16:07

E jbg sad, Dzeko bolji od Teveza. :crazy:
1946

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 19 maj 2015, 16:13

Jbga Head za mene jest a vjerujem i za masu drugih koji razmisljaju ko i ja , da se ne lazemo stvarno ....

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 19 maj 2015, 16:15

Daj Boze uvijek kazem , ali vrlo vrlo tesko da ikada budemo igraca imali kao sto je Edin Dzeko ....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 16:16

Tevez je za dvije klase bolji napadac. Zato i nosi na svojim ledjima tim koji ce igrat finale LP, a Dzeko na klupi u Cityu koji je izbacen u osmini finala bez ispaljenog metka.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 19 maj 2015, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 maj 2015, 16:16

Za mene je Said Husejinovic najbolji igrac ali to ne znaci u realnom svijetu nista.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2015, 16:17

Fordinjo je napisao/la:Jbga Head za mene jest a vjerujem i za masu drugih koji razmisljaju ko i ja , da se ne lazemo stvarno ....
Naravno da jeste. Načekaćemo se mi da se pojavi novi Edin Džeko u našem fudbalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 16:19

Virtu4l je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:Jbga Head za mene jest a vjerujem i za masu drugih koji razmisljaju ko i ja , da se ne lazemo stvarno ....
Naravno da jeste. Načekaćemo se mi da se pojavi novi Edin Džeko u našem fudbalu.
Naravno da cemo se nacekat, ali to ne znaci da je bolji od Carlosa Teveza. Pogledaj im karijere, pogledaj kako igraju. Sve je jasno. Znas sta je Tevez radio u vezi Uniteda i ne mogu ga nikako, ali covjek je igracina.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 19 maj 2015, 16:22

Slazem se,Tevez nista posebno,njegova kvaliteta se vidjela u cityu gdje je grijao klupu agueru i balotelliu pa i edinu. Ko je donosio titule cityu,da nije mozda tevez? Ili je to ipak bio nas Edin.
Najbolji nas poslijeratni igrac,tesko cemo ikad boljeg imati. Pogotovo mi je drago sto je uspio jer je gradsko dijete i odgojen je. To jel igro za zelju ili sarajevo ne dotice me.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2015, 16:26

Cartman je napisao/la:Naravno da cemo se nacekat, ali to ne znaci da je bolji od Carlosa Teveza. Pogledaj im karijere, pogledaj kako igraju. Sve je jasno. Znas sta je Tevez radio u vezi Uniteda i ne mogu ga nikako, ali covjek je igracina.
Pogledam Džekin prime i uporedim ga sa Tevezovim - dođem do zaključka da je Džeko za koplje iznad Teveza.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 16:32

SteveHeighway je napisao/la:Slazem se,Tevez nista posebno,njegova kvaliteta se vidjela u cityu gdje je grijao klupu agueru i balotelliu pa i edinu. Ko je donosio titule cityu,da nije mozda tevez? Ili je to ipak bio nas Edin.
Najbolji nas poslijeratni igrac,tesko cemo ikad boljeg imati. Pogotovo mi je drago sto je uspio jer je gradsko dijete i odgojen je. To jel igro za zelju ili sarajevo ne dotice me.
Kome je grijao klupu momcino? Mozda Agueru na momente, Dzeki i Balonji NIKAD. Znacaj Teveza pokazuje ona situacija kad je odyebao Mancinia i otisao u Argentinu, ali ga je ovaj opet morao vratit i preklinjao ga da igra. Zbog toga su i osvojili titulu te sezone, kada je se on vratio. Ne zbog Dzekinog jednog gola. Tevez je nosio City na svojim ledjima nekoliko sezona. Dzekin rekord za City je 16 golova u jednoj sezoni, Tevez je imao i 23 i 20, za slabija izdanja.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 maj 2015, 16:33

Jedina razlika između Teveza i Džeke je ta što Tevez ne trpi da sijedi na klupi. Edin je morao ranije iz Cityja otići. Nikad ga nisu poštovali kako dolikuje, postigne 4 gola na jednoj tekmi i u sljedećoj na klupi i tako 3-4 zaredom, donese im 2 titule i uvijek na klupi. A više je uradio od Aguera za City, i od svih drugih napadača u Cityju.
Tevez nije ništa bolji od Džeke, treba biti realan ali isto tako ne treba ni naše igrače omaložavati...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 19 maj 2015, 16:35

Od Aguera nije vise uradio,to treba biti realan i priznati i nije njegova klasa,ali od Teveza jeste bolji i vise je doprineo trofejim nego on.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 maj 2015, 16:37

Zato jedan igra finale lige prvaka a drugi nije zabiljezio minute zadnja 2 mjeseca.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 16:37

Unofficialpage je napisao/la:Jedina razlika između Teveza i Džeke je ta što Tevez ne trpi da sijedi na klupi. Edin je morao ranije iz Cityja otići. Nikad ga nisu poštovali kako dolikuje, postigne 4 gola na jednoj tekmi i u sljedećoj na klupi i tako 3-4 zaredom, donese im 2 titule i uvijek na klupi. A više je uradio od Aguera za City, i od svih drugih napadača u Cityju.
Tevez nije ništa bolji od Džeke, treba biti realan ali isto tako ne treba ni naše igrače omaložavati...
E yebiga sad jarane.

Evo da vam ovako kazem: Napravite anketu ko je bolji, Tevez ili Dzeko na nekom stranom forumu, i Dzeko nece dobit ni 20% glasova.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 maj 2015, 16:38

Tevez je bolji napadac od Dzeke, tu nema price.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 maj 2015, 16:44

Fordinjo je napisao/la:
Head je napisao/la:Ma kakvi, 10 miliona eura ako uspiju izvuc nek se udaraju nogom u guzicu. On je vec u godinama, lagano grabi ka 4-oj deceniji zivota, losa forma, slaba statistika. Sve je protiv njega.

Edin da igra koliko Tevez i da mu daju ko i Tevezu vjerujem da bi Edin zabio duplo vise golova nego li mali firaun , a da ne pricamo jos kad bi Edin puco penale kao sto to Tevez radi u Juventusu , a o skok igri i igranju sa dvije noge da ne spominjem koliko je Dzeko bolji nego li Tevez , nidze veze tvoj post vjeruj mi malo realnosti ne bi bilo na odmet !

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2015, 17:00

Opet ću napomenuti, Edin je igrač koji je pravio razliku kad je bilo najpotrebnije, u Wolfsburgu, Cityju ili reprezentaciji. Bez njega niko od navedenih ne bi uradio ono što je uradio.

Dakle, Džekin prime u Wolfsburgu ili Cityju je mnogo bolji i korisniji od Tevezovog gdje god da je igrao.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, meecko i 18 gostiju.