AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la NeverGiveUp » 19 maj 2015, 12:25

Cuj Song i pojacanje u istoj recenici na ovakav vezni red xD.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 maj 2015, 13:09

rope11 je napisao/la:Ja se jos uvijek nadam da ce prodati klub i da cemo imati love za pojacanja, NECU ni da razmisljam o suprotnom. I tacka. :zzz:

mozemo se mi smijati ovom talijanskom milanu, ali mi smo i ovako ionako na korak tome da stvarno to napravimo, samo nas fali jos par igraca (tacnije 3 igraca koja se mogu za saku kikirikija dovesti, ma ubila se situacija za berlu :beba: ).
ostaje jedino lopez, al' 'ta ce on, nema on pojma, treba kakvog talijana uhljebit :zzz:

abate palleta ? antoneli
montolivo valdifiori
cerci bertolaci saravi
destro

yebali ga talijani u su*ak :twisted: :twisted:
Pa @rope umjesto "upitnika" jednostavno Grande Il Capitano Bonera :opaopa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 maj 2015, 14:43

Evo gledam i ja, jos Poli umjesto Valdifiorija i Bertolaci u zamjenu za Nianga i eto ga. Zero cost... :salut: :salut: :salut:

dzabe lupam glavom, ako ne prodaju klub bit ce upravo ovako, jos galiani tvrdi da ce ovo ljeto pare za pojacanje ici iz pedofilovog dzepa... ma jao, evo skakat cemo od srece nakon te informacije. :facepalm:
il' tip kaze da ce nastojati napraviti "more italian" milan ... pa pi.cka vam materina, zar moze jos "more italian" od ovog trenutnog? :facepalm: da makar valjaju ili da postoje makar 2 dobra talijana koja se mogu dovesti (slovima DVA), pa haj, mozda bi i ja podrzao taj projekt, al' N-E-M-A. Nema nema nema nema.

boze ako te ima, daj da samo konacno prodaju klub, ne mogu viseee :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

#Honda has been fined €2,000 for diving against Sassuolo. #Paletta and El Shharawy received warnings.
nisam vidio taj famozni dive, ima li koja dobra dusa da mi kaze oko koje bi to minute trebalo biti? :rol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 maj 2015, 15:21

Minuta je bila 72. :D Jedan od gorih simuliranja koje sam ikad vidio

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 maj 2015, 15:49

Jbt vi kao da ne citate sta se pise. Kazu da de Jong gotovo pa sigurno odlazi, i sta onda? Ja kazem, u tom slucaju Song ce biti jeftin i moze posluziti, a pojedinci opet kako treba kreativac. Ponovo procitajte sta sam napisao, da se kupi jeftiniji DM kako bismo vise para izdvojili na kvalitetnog ofanzivnog veznog. Par DM koji su se povezivali kao moguca pojacanja za Milan su skupa, kao npr. Ilaramendi, tako da... amin da mi mozemo fakat 100mil potrositi slijedece sezone, onda ni ja ne bih Songa, vec doveo 5 top igraca i bio rahat. Vidjecemo jos...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 19 maj 2015, 16:45

Dobar je Song ove sezone u West Hamu tako da sa 27 godina ne bi bio los plus ofanizvno je znao dosta dobro odigrati dok je bio u Arsenalu :D

p.s. nadam se da na tog Songa mislite
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 19 maj 2015, 17:05

Batva je napisao/la:Jbt vi kao da ne citate sta se pise. Kazu da de Jong gotovo pa sigurno odlazi, i sta onda? Ja kazem, u tom slucaju Song ce biti jeftin i moze posluziti, a pojedinci opet kako treba kreativac. Ponovo procitajte sta sam napisao, da se kupi jeftiniji DM kako bismo vise para izdvojili na kvalitetnog ofanzivnog veznog. Par DM koji su se povezivali kao moguca pojacanja za Milan su skupa, kao npr. Ilaramendi, tako da... amin da mi mozemo fakat 100mil potrositi slijedece sezone, onda ni ja ne bih Songa, vec doveo 5 top igraca i bio rahat. Vidjecemo jos...
+1
Ako ode De Jong (a otici ce) i odlaskom Esiena i Muntarija svakako nam treba i DMF a Song nije lose rjesenje. Kao sto kazes, bolje vise novca (ako ga bude) potrošiti na kreativce i stopere.
Il Club più titolato al mondo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 maj 2015, 17:05

Champion1 je napisao/la:Dobar je Song ove sezone u West Hamu tako da sa 27 godina ne bi bio los plus ofanizvno je znao dosta dobro odigrati dok je bio u Arsenalu :D

p.s. nadam se da na tog Songa mislite

Da, Alex Song :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 19 maj 2015, 17:15

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ancelot ... anu/162506

Vraća se Milan staze stare slave. Poželio sam dobre utakmice sa Rossonerima ! Sretno :)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 maj 2015, 17:33

HeavensWonder je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ancelot ... anu/162506

Vraća se Milan staze stare slave. Poželio sam dobre utakmice sa Rossonerima ! Sretno :)
Milanezi, ima li istine u ovome? Kako Carla i danas gledam kao trenera Milana, sad kad sam na naslovnoj vidjela vijest, pravo sam se obradovala. Sretno.

Mada, Pippo mi je drag, nisam vas ovdje pratila, pa ne znam kakvo mišljenje vlada o njemu. Ali, meni je sve drago iz one stare prave generacije Milana. Nadam se da se vraćaju na pravi put. :salut:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 maj 2015, 17:44

Ovo zasad je sve rekla kazala, neki tvrde da su kandidati za trenera Anćeloti, Emeri i Conte, drugi da je to Lippi ili Montela, ali u globalu je prerano pričati o tome jer niko živ ne može ni pretpostaviti šta će se dešavati preko ljeta.
Dosta zavisi od toga i da li će prodati dionice kluba, ako se to finalizira onda se mogu očekivati dobar trener i par dobrih pojačanja, a ako ostane ovako kako jest, neka nam je bog na pomoći jer onaj konj neće potrošiti više od 10 miliona, a za taj novac danas jedva da možeš dovesti jednog pristojnog igrača.

A kakav je Pippo, dovoljno je samo da pogledaš koji je Milan na tabeli i odogovor će doći sam od sebe. :rol:
Volim ga i ja brate, jedan mi je od najdražih igrača ikada, ali kao trener - katastrofa. I nije to samo zbog toga što je neznalica (što je donekle bilo očekivano jer je čovjek zelen sjeo na klupu), već zbog nekih ostalih stvari radi kojih me je stvarno razočarao i kojih se nisam nadao od njega. :oops:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 maj 2015, 17:49

msm da bi svi sretni bili da nam se Carlo vrati, jos da mu daju nesto za pojacaje bilo bi idealno, ali ima ona carlo stvarno tesko osvaja ta nacionalna prvenstva, jes da je i sa milanom uspio ali brate jedva, sa psg-om u francuskoj je isto jedva uspio, jedini njegov ogromni plus je to euro takmicenje gdje je odlican, ali da se razumijemo ja sam svakako za njegov dolazak porediti njega i pipa, ustvari ne smijem ih ni staviti u istu recenic kada je trenerski posao u pitanju ;)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 maj 2015, 17:55

Da se mene pita ja bi Tasotija otjerao a Pipa za pomoćnika Ancelottiju :cool:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 maj 2015, 18:02

Nemojte Pipa tako vam boga vise nigdje gurati, ja samo cekam kad ce taj covjek izdahnut na onoj klupi od nervoze i huje. Pa samo uporedi proslogodisnje slike i ove, covjek je jedno najmanje 5 godina ostario. :mrgreen:

Sto se pomocnog tice, to neka trener dovede po svojoj zelji, ali volio bih kao treceg savjetnika Stama ili Gattusa da lupa po guzici ove nase manekencice sa frizuricama i obrvama, pa to vise ne smije krenuti ni u jaci start, odmah cmizdrenje i negodovanje... :zzz:

FORZA MILAN !

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 maj 2015, 18:06

Izvinjavam se što sam ovdje pisala, a ne na općim diskusijama, ali sam nekad davno ovdje znala ostaviti komentar, pa mi je tema još među živima.
rope11 je napisao/la:A kakav je Pippo, dovoljno je samo da pogledaš koji je Milan na tabeli i odogovor će doći sam od sebe. :rol:
Volim ga i ja brate, jedan mi je od najdražih igrača ikada, ali kao trener - katastrofa. I nije to samo zbog toga što je neznalica (što je donekle bilo očekivano jer je čovjek zelen sjeo na klupu), već zbog nekih ostalih stvari radi kojih me je stvarno razočarao i kojih se nisam nadao od njega. :oops:
Ma, znam to sve. :mrgreen: Pratim ja još uvijek Milan, to mi je jedan od dražih klubova od tih "vanjskih", ako ne već na drugom mjestu. :) U pravu si, zelen je sjeo. Samo se nadam da će i on i Seedorf dobiti novu priliku (ili novu ulogu) opet u klubu i da nisu prerano potrošeni. Od onih sam što vole držati legende na okupu. :)

Sve u svemu, nadam se povratku Carla na klupu. Još uvijek ga vidim kao čovjeka u crnom sakou sa crveno-crnim amblemom na lijevoj strani.
:wave:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 maj 2015, 18:48

Uhh kad bi se Carlo vratio ja bi bio presretan, meni licno najdrazi trener :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 19 maj 2015, 18:51

Carlo ako dodje to bi automatski trebalo znaciti da ce doci i par odlicnih igraca, jer cisto sumnjam da bi takav trener zajebavao se sa ovim amaterima..
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 maj 2015, 19:00

Ma garant patka ovo za Carla...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 maj 2015, 19:07

Nema veze, vidis da su ostale teme zamrle, samo se ovdje pise. :mrgreen:

Bojim se da ce Pippo dobiti takvu nogu u guzicu da se vise nece vracati ovdje bar 10 godina, necu mu uzeti za zlo neznanje i neiskustvo, ali nevjerovatno koliko nam je zivaca pojeo svojom tvrdoglavoscu i nekim samo sebi znanim odlukama.
Seedorf s druge strane se iz inata nece vratiti sto apsolutno podrzavam (i navijam da im uzme sto vise para nakon tuzbe), prekine covjek karijeru iako je imao zelju jos igrati, izgura solidno tu jednu polusezonu da bi ga na kraju hinjski otjerali i to ni manje ni vise nego preko sms poruke, samo zbog toga jer se usudio reci istinu koju niko drugi nije imao muda spomenuti. Fuj. :puke:

Ali eto, trebalo bi da se vrati Maldini i jos par osoba na neke funkcije, al' sam i oko toga skeptican, pogotovo dok je celavi jos uvijek ovdje.

ja bih se nekako najradije distancirao od svega, ali ne mogu yebemu, vazda naletim na neke vijesti oko pedofila i njegovog laprdjenja pa pobjesnim. samo se nadam da ce prodati klub, eto toliko. i necu ni razmisljam da ce se nesto drugo desiti, be positive lalalalala. :zviz:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 maj 2015, 19:17

Ancelotti je ispricna prica, ja boh najradije da Emerya dovedu, imao je odlicnu karijeru ono sto radi s prosjecnom Sevillom koje je ove godine oslabljena na pragu je osvajanja Uefa kupa, pod uslovom da mu dovedu igrace koje bude trazio od uprave....

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []