vidiš da je njih gole skinula i sebe ogrnulaTomBrajder je napisao/la:Šatorom se ogrnulajel ona ova Beauty sto ne laže?

preslušao sam ih sve i daleko mi je najbolja Rumunjska, navijam za njih večeras
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
vidiš da je njih gole skinula i sebe ogrnulaTomBrajder je napisao/la:Šatorom se ogrnulajel ona ova Beauty sto ne laže?
Joj ja sam ovaj eurosong jedva cekao prije 4-5 godina da gledam, al mi je to postala glupost nevidjena jer svako komsijama daje bodove, a mislim da u ovoj drzavi nesto najpametnije sto sam vidio za svog zivota je sto vise ne salju takmicare na eurosongzgmiky je napisao/la:vidiš da je njih gole skinula i sebe ogrnulaTomBrajder je napisao/la:Šatorom se ogrnulajel ona ova Beauty sto ne laže?
ma ja sam finih para uzeo na tom eurosongu, 2011 Lena, 2012 Loreen i 2013 Emmelie de Forest, lani sam fulao Conchitu iako je bilo za očekivati da će pobjeditiTomBrajder je napisao/la:Joj ja sam ovaj eurosong jedva cekao prije 4-5 godina da gledam, al mi je to postala glupost nevidjena jer svako komsijama daje bodove, a mislim da u ovoj drzavi nesto najpametnije sto sam vidio za svog zivota je sto vise ne salju takmicare na eurosongzgmiky je napisao/la:vidiš da je njih gole skinula i sebe ogrnulaTomBrajder je napisao/la:Šatorom se ogrnulajel ona ova Beauty sto ne laže?
Idemo dalje.SteveHeighway je napisao/la:Idemo ried-altach jos jedan gol pa da se dalje prati
Sta mislis ove Svedi ili Talijani ja sam konto probati sa Estoncima zbog onog blokazgmiky je napisao/la: ma ja sam finih para uzeo na tom eurosongu, 2011 Lena, 2012 Loreen i 2013 Emmelie de Forest, lani sam fulao Conchitu iako je bilo za očekivati da će pobjediti
Sve tri koje si naveo su ujedno i prva tri favorita na kladionicama, vjerojatno jedna od njih tri uzima, od ostatka dobar plasman bi mogla ostvariti Belgija koja je ostavila bez daha nakon druge probe, navodno imaju fantastičan scenski nastup te Srbija koja bi mogla imati jaku podršku gay populacije u Beču i zbog kapaciteta glasa koji dolazi do izražaja u ovoj pjesmi, govorimo za gotovo siguran prolazak u finale, šta će biti vidjet ćemo, finale još ne igramInterista je napisao/la:Sta mislis ove Svedi ili Talijani ja sam konto probati sa Estoncima zbog onog blokazgmiky je napisao/la: ma ja sam finih para uzeo na tom eurosongu, 2011 Lena, 2012 Loreen i 2013 Emmelie de Forest, lani sam fulao Conchitu iako je bilo za očekivati da će pobjediti
Prije je samo televolting odlucivo i znalo se ko moze a ko ne pobjediti ni sad nije toliko bolje opet ima ta komsijska vezazgmiky je napisao/la:Sve tri koje si naveo su ujedno i prva tri favorita na kladionicama, vjerojatno jedna od njih tri uzima, od ostatka dobar plasman bi mogla ostvariti Belgija koja je ostavila bez daha nakon druge probe, navodno imaju fantastičan scenski nastup te Srbija koja bi mogla imati jaku podršku gay populacije u Beču i zbog kapaciteta glasa koji dolazi do izražaja u ovoj pjesmi, govorimo za gotovo siguran prolazak u finale, šta će biti vidjet ćemo, finale još ne igramInterista je napisao/la:Sta mislis ove Svedi ili Talijani ja sam konto probati sa Estoncima zbog onog blokazgmiky je napisao/la: ma ja sam finih para uzeo na tom eurosongu, 2011 Lena, 2012 Loreen i 2013 Emmelie de Forest, lani sam fulao Conchitu iako je bilo za očekivati da će pobjediti![]()
inače kriteriji su
I ja samo njega cekam za 150 ,al evo sutra nastavljaju.pravnik87 je napisao/la:Ko je ovaj indijac u pm, lik izgubio 2 poena na zemlji u 5 zadnjih gemova na svoj servis, igraj mrtvi andeozzi
2:0Ibro666 je napisao/la:1:0 sivas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.