Ja se čudim kako to nisam utrefio dok sam šet'oBaDa12 je napisao/la:Pala dva-tri komadića na balkon.Dex je napisao/la: Gdje led nađeJa sad šeto po ovoj oluji, perfekcija
Valjda će biti pristojno vrijeme da se može prošetati na utakmicu rahat.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja se čudim kako to nisam utrefio dok sam šet'oBaDa12 je napisao/la:Pala dva-tri komadića na balkon.Dex je napisao/la: Gdje led nađeJa sad šeto po ovoj oluji, perfekcija
Košarka, Spars. Idem da odmorim mozak.Dex je napisao/la:Ja se čudim kako to nisam utrefio dok sam šet'oBaDa12 je napisao/la:Pala dva-tri komadića na balkon.Dex je napisao/la: Gdje led nađeJa sad šeto po ovoj oluji, perfekcija
.Kakva to utakmica ima ?
Haman da si me malo i uvrijedio, ali nemam vremena o tome sad razmišljati. Evo privodim kraju ovo nešto što me koči do miliona.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kad zaradiš prvi milion jel'BaDa12 je napisao/la:![]()
Ja sam od onih koji "odlaze da bi se vratili".![]()
![]()
Vidiš da pričamo, moramo se malo i šaliti, ha ja, ne može samo ozbiljaBaDa12 je napisao/la:A, sa tobom čovjek ne može više normalno pričati, ne znam što ti odgovorih...![]()
Misliš gledat oznojene momke u onim potkošulja dresovimaBaDa12 je napisao/la: Košarka, Spars. Idem da odmorim mozak.![]()
Nemoj i ti ko Rio.Dex je napisao/la:Misliš gledat oznojene momke u onim potkošulja dresovimaBaDa12 je napisao/la: Košarka, Spars. Idem da odmorim mozak.![]()
BaDa12 je napisao/la: Nemoj i ti ko Rio.![]()
Ne, mislim uživati u svom sportu kao i svaki vikend, kao svih zadnjih više od 15 godina.
De ti meni reci što mi gore post nije fino citiran?Dex je napisao/la:BaDa12 je napisao/la: Nemoj i ti ko Rio.![]()
Ne, mislim uživati u svom sportu kao i svaki vikend, kao svih zadnjih više od 15 godina.![]()
Od svih mene s Riom, pa đe s njim
Bug u kodu foruma probably, ništa ozbiljnoBaDa12 je napisao/la:[
De ti meni reci što mi gore post nije fino citiran?Nešto je haman aplikacija u kvaru.
Sam će ti Rio reći. Čini mi se da me pogrešno shvata.
Odoh, ne počinju bez mene.
Pegi10 je napisao/la:Momci trebam pomoc (moze i Bada ako zna)![]()
Kako je najlakse i po mogucnosti najjeftinije spojiti usb na auto-radio
U pitanju je ovaj radio
Hvala unaprijed
Dex je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/gavric-4 ... /150519075
Poniranje BH društva u još veću provaliju ograničenosti
dok 56 posto građana misli da se homoseksualnost treba liječiti
Lost in translationBaDa12 je napisao/la: Sam će ti Rio reći. Čini mi se da me pogrešno shvata.![]()
Taj treći je otišo sprat iznad sebe, i nikad se nije vratio.Mislim da emisiju na Discoveryu o njemu trenutno snimajuHead je napisao/la:Gdje su rishaaa, ajax, consligere
Donekle opravdano.Donnie Darko je napisao/la:Kladim se kada bi pitali ljude ovdje da li žele crnce za komsiju ili kolegu, da bi ogroman procenat ljudi dao negativan odgovor.