FC Barcelona (Gefufna i prijatelji :kava)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona (opšte diskusije)

Post Postao/la messilla » 19 maj 2015, 20:04

Reci mu @salty. Ni ja ne mogu nikako **** od igraca tipa Luis Cigo. :puke:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Sveti
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona (opšte diskusije)

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 20:07

SaltCityAttack je napisao/la:
Sveti je napisao/la:sakup..kmh kmh, cig... kmh

tačno vam odgovaraju ti epiteti. Igrači koji više mrze real nego što vole barcelonu :rol:

A sto trebaju biti kao Figo i da se ulizuje Realu i oostane oreko noci novi idol navijaca Reala ?
Da budem iskren, ne kontam kakve veze ima tvoj post sa mojim opaskama, ali sportski rivalitet se razlikuje od seljackih uvreda. Seljacke uvrede su na tribinama od pamtivijeka ali rijetko i medju profesionalnim igracima. Igraci barcelone su ocigledno zadojeni mrznjom koja je jaca od njihovog profesionalizma, i to pokazuju kompleksima kao i mnogi navijaci ovde na forumu, koji umjesto da uzivaju u zasluzenoj tituli, bave se realom i njegovim navijacima :kafa:
naprijed rejal

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 maj 2015, 20:15

Jašta su :crazy:
Xavi, Iniesta, Messi, Suarez, Pique, Busquets, Neymar i ostala družina hobita su zadojeni mržnjom prema Realu, jer je Eto'o nekad pljuvao po njima.

bjež ba Svetac, ne trolaj ovu casnu temu

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 maj 2015, 20:25

Neka trola ba, pusti ga. :P
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 maj 2015, 20:36

Svetac je latentni katalonac

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 20:50

Ocigledno ne citate vijesti :kafa:
naprijed rejal

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 maj 2015, 20:57

Sveti je napisao/la:Ocigledno ne citate vijesti :kafa:
Pošto vidim da si načitan, de mi reci koji ono nadimak za Messija imaju Krišćjano i društvo u svlačionicama Bernabea ?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 20:58

Nadji mi snimak, gdje se jasno cuje da ga tako zovu i povjerovat cu. Mani se tih reklakazala gluposti makashe/u :kafa:

EDIT:
Kao ovde recimo

[youtube][/youtube]

:kafa:

Ljudi slave titulu i vrijeđaju madrid :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
naprijed rejal

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 maj 2015, 21:18

Naravno, ovo je sve već viđeno 2009. od vremena Eto'oa, kad se mi možemo ovdje krvit oko njih ko to tek njima može zabranit ?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 21:20

Rajaz je napisao/la:Naravno, ovo je sve već viđeno 2009. od vremena Eto'oa, kad se mi možemo ovdje krvit oko njih ko to tek njima može zabranit ?
Zar sam rekao da im neko može zabraniti? Samo kažem da je ovo dno dna, i da su ti ljudi više zadojeni mržnjom prema madridu nego ljubavi prema timu u kojem igraju. Sama činjenica da na slavlju titule vrijeđaju tim reala dovoljno govori za sebe.

A kleli ste se u njih, gospoda :kafa:
naprijed rejal

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 maj 2015, 21:24

Sveti je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Naravno, ovo je sve već viđeno 2009. od vremena Eto'oa, kad se mi možemo ovdje krvit oko njih ko to tek njima može zabranit ?
Zar sam rekao da im neko može zabraniti? Samo kažem da je ovo dno dna, i da su ti ljudi više zadojeni mržnjom prema madridu nego ljubavi prema timu u kojem igraju. Sama činjenica da na slavlju titule vrijeđaju tim reala dovoljno govori za sebe.

To govori da su i oni sami navijači Barcelone, daleko veći nego mi ovdje. Ne znam što se sad čudiš kad vas je Eto isprozivao prije 6 godina pred punim Nou Campom.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 maj 2015, 21:37

pa kad citavu sezonu se najavljuje mocni real dominacija,ovo ono ,poslije svake serije pobjeda barce se iz madrida odma ko naruceni prave procesi citave godine ,znaci kad god je barca imala dobre rezultate iz naftalina dodje neka odluka suda iz madrida .pokusavalo se destabilizovat klub citave sezone al dzaba titula je tu a mozda i titule . kad se sjetim pepea kako je provciro kad je real dobio kako su likovali sad je doslo sve to na naplatu i imaju pravo pjevati sta hoce i likovati ,to najvise boli navijace reala
cuj vise mrze real nego sto vole barcu heej hljebe mili ,izjava :damn:

pjesme su bile i pjesme ce se uvijek pjevati o najvecim rivalima pa makar i vrijedjali ih, kad ce likovati nego sad ha ya i trebaju zasluzili su
ti napravio od jedne pjesme ko da je nezz sta i to mozda dvojica pjevaju i ne cuje se kako treba naspram onog champeone ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 maj 2015, 21:45

Sveti je napisao/la:

ma nidje veze, dede mi

ljudi proslavili titulu, otpjevali koju pjesmu, usput nabili na spolovilo Real Madrid i to je sva prica....woow, big deal
ha ja, trebali su nabiti na qrac Almeriju ili Deportivo iz cista mira ;) oni su nam najveci rivali...ali tada ne bi imali šta pisakarati i moralisati, jer bi vas bolio q za to

bezveze se od muhe pravi slon

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 21:57

Gospoda jelda :rol:
naprijed rejal

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 maj 2015, 22:08

Sveti je napisao/la:Gospoda jelda :rol:
Sve je to španska ciganija, doduše oni iz Madrida su nešto veći budući da im se nakupilo frustracija ovih zadnjih godina a i imali su odličnog mentora u Mourinhu.
Ja bi se više brinuo o ''svom'' igraču koji ne slavi golove saigrača ili koji slavi pichichi kada mu klub ispuši u utrci za titulu, došlo je do toga da ga jedan Pepe mora smirivati.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 22:38

ja se vala ne brinem, yebiga takav je, voli da slavi svoje golove, ko može to da mu zabrani? a ne znam da je nekome naškodio što je proslavio taj gol. Ali razumijem zašto skrećeš s teme :kafa:

I mislim da je paradoxalno da ti kažeš da se brinem o svom igraču, ti koji evo nekoliko dana pišeš na temi reala o ronaldu i navijačima :kafa:
naprijed rejal

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 maj 2015, 22:57

Sveti je napisao/la:ja se vala ne brinem, yebiga takav je, voli da slavi svoje golove, ko može to da mu zabrani? a ne znam da je nekome naškodio što je proslavio taj gol. Ali razumijem zašto skrećeš s teme :kafa:

I mislim da je paradoxalno da ti kažeš da se brinem o svom igraču, ti koji evo nekoliko dana pišeš na temi reala o ronaldu i navijačima :kafa:
Misliš važnije su mu individualne nagrade od timskih ? Slažem se, to pokazuje iz dana u dan. On je dobio šta je tražio čitavu sezonu isto kao i Messi.
Sad zamisli kol'ko mene zaboli qurac to što su ih isprozivali u svlačionici :rol:
I naravno, moraš naučiti značenje riječi paradoks da bi je mogao upotrebljavati.
Slobodno hrakni kopitara jer ovo njegovo ponašanje nije normalno, u najmanju ruku :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 23:25

Zaboli tebe realno qrac za barcelonom, ti živiš da mrziš real, kao i tvoja "gospoda" iz ekipe :rol:

Zayebi jaraniko vađenje na značenje imenica kad god bivaš utišan, lakše ti je da opet promijeniš nick :rol: :rol:
naprijed rejal

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2015, 23:34

"Vrijeđaj kad nemaš drugog argumenta, ionako si izgubio diskusiju"- makaš :kafa:
naprijed rejal

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 19 maj 2015, 23:36

E moj sveti,neodgojeno je to i primitivno još shvata forum previše lično pa pokusava u svakoj diskusiji biti u pravu iako je obicna neznalica
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.