3300 gledatelja ali gostujuća tribina nekih 300-500 gledatelja s tim da je zenicana mnogo bilo na nasoj tribini zaAdiFKS je napisao/la:Koliko prima gledalaca stadion u Vitezu?
sarajevo ne znam da li ce pustati
3300 gledatelja ali gostujuća tribina nekih 300-500 gledatelja s tim da je zenicana mnogo bilo na nasoj tribini zaAdiFKS je napisao/la:Koliko prima gledalaca stadion u Vitezu?
Ma ko ce mi zabraniti da kupim katru, i gledam utakmicu voljenog kluba.kaskader52 je napisao/la:3300 gledatelja ali gostujuća tribina nekih 300-500 gledatelja s tim da je zenicana mnogo bilo na nasoj tribini zaAdiFKS je napisao/la:Koliko prima gledalaca stadion u Vitezu?
ma prijatelju nece ti niko zabraniti Vitez je grad sa najkulturnijom publikom u bih ali uvijek postoji kvota gostujuci navijacaamypitar je napisao/la:Ma ko ce mi zabraniti da kupim katru, i gledam utakmicu voljenog kluba.kaskader52 je napisao/la:3300 gledatelja ali gostujuća tribina nekih 300-500 gledatelja s tim da je zenicana mnogo bilo na nasoj tribini zaAdiFKS je napisao/la:Koliko prima gledalaca stadion u Vitezu?
dobro znas da kvota gostujuci navijaca je ogranicena a sto se tice invazije dobrodosli ovo je otvoren grad za sve a MUP zna svoj posaopitic je napisao/la:Povrede, kartoni![]()
![]()
![]()
Kako će te smjestiti sve navijače FKS pitanje je sada, ali morati će te se dobro potruditi jer invazija ne neminovna. Ovo je idealna prilika da vidimo da li je Vitez spreman da organizuje jednu utakmicu PLBiH sa velikom količinom navijača i da su po organizaciji spremni igrat PLBiH.
nece ti niko ni braniti dodjes bez obiljezja kupis kartu udjes na stadion i navijas za FK SARAJEVO BEZ INCIDENATA I GLUPOSTIamypitar je napisao/la:Ma ko ce mi zabraniti da kupim katru, i gledam utakmicu voljenog kluba.kaskader52 je napisao/la:3300 gledatelja ali gostujuća tribina nekih 300-500 gledatelja s tim da je zenicana mnogo bilo na nasoj tribini zaAdiFKS je napisao/la:Koliko prima gledalaca stadion u Vitezu?
Takva ekipa ce da bude prvak ove zemlje.UltrasNotRed je napisao/la:Vitez uzima 2:0, smijesna ekipa je Sarajevo, truljava.
Vrlo tesko, ako izgubi u Vitezu, vjeruj da ce izgubiti, 100%, ne 2 boda vec sve.TheHornet je napisao/la:Takva ekipa ce da bude prvak ove zemlje.UltrasNotRed je napisao/la:Vitez uzima 2:0, smijesna ekipa je Sarajevo, truljava.![]()
![]()
I meni je cudno pa pitamdr.van nostrand je napisao/la:daj ba, cuj da im ne igra 7-8 igraca koji su et kao "upitni"
meni je onaj vas livaj dosta sobar bek,onda jusfbasic nije los,basara,barisic i smriko to su igraci za koje sam cuo nadam se da ostajete u ligi ali da u subotu gubite utakmicuFanVitez je napisao/la:Nema ih dosta bitnih za ovu utakmicu.. mozda najbitniji je Basara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.