Wahahaha evo ga opet poceo baljezgariti nam.Galliani je istakao kako Rossoneri žele da se vrate u vrh italijanskog i evropskog fudbala.
"Napravićemo velike transfere ovog ljeta. Kada ste veliki klub, nije teško da krenete ispočetka. Pravi primjer je Juventus. Najvažnije je da imamo želju da se vratimo u vrh", rekao je Galliani.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Galliani mulja u svom stilu.
Emery prije Ancelotija,to je moja zelja.
Emery prije Ancelotija,to je moja zelja.
I ja bih prije Emerya nego Ancelotia, za Contea ne vjerujem da će napustiti repku.
Pesimista sam što se tiče prodaje kluba, smirile se priče kao da ih je Berlu sve odyebao od Milana. Jadna nam majka ako on od sebe bude izdvajao za "pojačanja".
Pesimista sam što se tiče prodaje kluba, smirile se priče kao da ih je Berlu sve odyebao od Milana. Jadna nam majka ako on od sebe bude izdvajao za "pojačanja".
Forza Milan!
Galliani on the road again

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Još samo čekam onu famoznu rečenicu "naše najveće pojačanje iduće sezone će biti povratak montoliva, šaravija i šilje".
Majke mi, svako ljeto uvijek isto, UVIJEK.
navodno ona kineska grupa nudi 350 m za 30% dionica i 150 miliona budžeta
nije bitno ni ko je ni šta je, samo prodajte.
navodno ona kineska grupa nudi 350 m za 30% dionica i 150 miliona budžeta
nije bitno ni ko je ni šta je, samo prodajte.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kako cemo im jbat sve odreda ako nas zavuku i za sljedecu sezonu
Pocelo je

Pocelo je

Song pojacanje kolk' i Essien, gubimo jedinog igraca da valja, De Jonga....
Ovo je za plakat, agonija postaje sve evidentnija i smjesnija kako se blizi mercato. Milanu treba pod hitno ozbiljan trener a ne Pippo,Seedorf i sl. koji su zeleni.
Trener je preciji od svih igrackih pojacanja, jer squadra nije toliko igracki slaba koliko rezultatski i po (ne) igri.
Ovo je za plakat, agonija postaje sve evidentnija i smjesnija kako se blizi mercato. Milanu treba pod hitno ozbiljan trener a ne Pippo,Seedorf i sl. koji su zeleni.
Trener je preciji od svih igrackih pojacanja, jer squadra nije toliko igracki slaba koliko rezultatski i po (ne) igri.
Moze Ilkaj molim lijepo, ima dobre obrve.
Pa ako cemo iskreno, meni je De Jong dosta ofalio ove sezone, pogotovo u drugom dijelu. Mislim ok, on je karakteristicno pozrtvovan i nabrijan, odradi korektno svoj posao, ali to je otprilike sve sto on pruza zadnjih mjeseci.
Ja samo molim boga da se klub proda i dovedu makar 3-4 igraca uz dobrog trenera, nije pobogu da puno trazimo i da imamo nerealne ambicije, priznaj sebi konacno da vise ne mozes voditi klub kao prije i ostavi to ljudima koji mogu i zele.
Nazad Darmian, sredina Kondogbia i mozda Illara, naprijed usrani Imobile (nisam za njega, al' ajde kad su vec zapeli za njega), tu su naprijed vec Jack/Menez/Cerci/Saravi i bog me ne ubio ako se sa ovakvom ekipom ne moze u top 3, pogotovo jer osim Juventusa ni nema neko ko posebno odskace. Lazio one season wonder, Roma u silaznoj putanji, Napoli preuzima Miha kojeg ne smatram jakim trenerom i eto ti sansa da se uz dobar budzet i pametnu kupovinu ekspresno vratis u Evropu, a oni se i dalje neckaju oko prodaje i spominju kako ce sva pojacanja "ici iz Berlinog dzepa". Koji yebeni kreteni.
Kao sto sam vec nekad ranije pricao, ponovo se zakuhalo oko zemljista za stadion tako da je sama gradnja prolongirana za nekad... poslije.
i usput receno, yebo im bertolaci mater kroz mater, evo haman jos jedan otpadak, valjda nam fali takvih.
Pa ako cemo iskreno, meni je De Jong dosta ofalio ove sezone, pogotovo u drugom dijelu. Mislim ok, on je karakteristicno pozrtvovan i nabrijan, odradi korektno svoj posao, ali to je otprilike sve sto on pruza zadnjih mjeseci.
Ja samo molim boga da se klub proda i dovedu makar 3-4 igraca uz dobrog trenera, nije pobogu da puno trazimo i da imamo nerealne ambicije, priznaj sebi konacno da vise ne mozes voditi klub kao prije i ostavi to ljudima koji mogu i zele.
Nazad Darmian, sredina Kondogbia i mozda Illara, naprijed usrani Imobile (nisam za njega, al' ajde kad su vec zapeli za njega), tu su naprijed vec Jack/Menez/Cerci/Saravi i bog me ne ubio ako se sa ovakvom ekipom ne moze u top 3, pogotovo jer osim Juventusa ni nema neko ko posebno odskace. Lazio one season wonder, Roma u silaznoj putanji, Napoli preuzima Miha kojeg ne smatram jakim trenerom i eto ti sansa da se uz dobar budzet i pametnu kupovinu ekspresno vratis u Evropu, a oni se i dalje neckaju oko prodaje i spominju kako ce sva pojacanja "ici iz Berlinog dzepa". Koji yebeni kreteni.
Kao sto sam vec nekad ranije pricao, ponovo se zakuhalo oko zemljista za stadion tako da je sama gradnja prolongirana za nekad... poslije.
i usput receno, yebo im bertolaci mater kroz mater, evo haman jos jedan otpadak, valjda nam fali takvih.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam za vas, ali ovo mlacenje prazne slame u krug na vrh glave se popelo tj. pricanje iste price u krug... o pojacanjima i trenerima ne treba ni razmisljati (samim tim vjerovati u bilo sta napisano u novinama,portalima itd) dok crno na bijelo ne vidimo da je prodan dio dionica (posto ocigledno Berlu hoce da ostane vecinski vlasnik sto je po meni lose tj mac sa dvije ostrice)...Isto tako ne bi se trebali iznenaditi ako sve ostane po starom tj da "prodaja" iznenada propadne... dovoljno puta su nas ovi nasamarili pa ne vjerujem im nista.. prije bi reko da smo blize ovom italijanskom "projektu" nego da ce neko otkupiti dio dionica... volio bih da sam optimistican kao neki, ali iskustva su nas naucila da se vec par godina trese gora a rodi se mis..
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Iz nekog razloga bi radije da se Carlo ne vrati. Ne volim reprize u sportu, obicno se ne zavrse kako ocekujemo bilo da je.rijec o igracima ili trenerima. Vrlo rado bih vidio Kloppa na klupi al on ce izgleda u Real.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Jel' ovo Gundogan u sredini?UrbyEmanuelson je napisao/la:Kako cemo im jbat sve odreda ako nas zavuku i za sljedecu sezonu![]()
Pocelo je![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- _forzamilan_
- Kontakt:
+1Champion1 je napisao/la:Ne znam za vas, ali ovo mlacenje prazne slame u krug na vrh glave se popelo tj. pricanje iste price u krug... o pojacanjima i trenerima ne treba ni razmisljati (samim tim vjerovati u bilo sta napisano u novinama,portalima itd) dok crno na bijelo ne vidimo da je prodan dio dionica (posto ocigledno Berlu hoce da ostane vecinski vlasnik sto je po meni lose tj mac sa dvije ostrice)...Isto tako ne bi se trebali iznenaditi ako sve ostane po starom tj da "prodaja" iznenada propadne... dovoljno puta su nas ovi nasamarili pa ne vjerujem im nista.. prije bi reko da smo blize ovom italijanskom "projektu" nego da ce neko otkupiti dio dionica... volio bih da sam optimistican kao neki, ali iskustva su nas naucila da se vec par godina trese gora a rodi se mis..
Majke mi ko da sam ja pisao.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Samo Jurgen Klop i niko više.samo on moze dignuti Milan i vratit gdje pripada..kakav Anchelotiji ,pa gdje god bio imo je dobru ekipu sa onom ekipom što je bio u milana,moro je i uzet više trofeja
ovaj emery,lipi nisu loši..ali prije svega volio bi da dođe Klop nego bilo ko drugi
ovaj emery,lipi nisu loši..ali prije svega volio bi da dođe Klop nego bilo ko drugi
Samo jedno ime( naravno ako dodje do kupovine):
Unai Emery

Unai Emery

FORZA MILAN!
I ja sam prvo za Emerija, ali ako Sevilja upadne u LS (a hoce nakon finala), koliko covjek mora biti lud da digne ruke od svega i dodje u Milan?
Spominjao se i Conte, al' on bi navodno mogao uporedo voditi reprezentaciju i nas, valjda je to kao dozvoljeno prema pravilima, al' okaci ovo macku o rep
Carlo ispade jos najrealnija opcija od svih jacih trenera na kraju (iako mediji pisu suprotno), ali njemu prevashodno moras dovesti par igraca tako da, ako ne nadju novac kojim bi to finansirali, pisi propalo. Ma yebo ti to, volio bih ja vrlo rado i karlitosa vidjeti ovdje, prosetao bi se on do top 3 lagano.
Danas zadnji rok da berla odgovori tajlandjaninu, ali haman nista ni od ovoga nece biti jer ga je pedofil izradio, lik je navodno bijesan... bas me zanima, da li se na njega odnosila ona berlina recenica da nece da prodaje dionice onima koji "koriste klub samo da dodju do popularnosti"?
Tad ga podrzavam, ako ces ti preuzimati klub iz svojih skrivenih namjera i poslije ne ulagati, onda hvala ali ne hvala.
Isto tako je par novina potvrdilo da ce Milan imati jak merkato i oko 60-70 miliona budzeta, alii veze nemam gdje ce naci taj novac. Nesto slicno je i Galiani pricao, a moram priznati da nisam nikad cuo da prica na takav nacin, sto ostavlja sumnju da ovaj put ipak ne laze.
Spominjao se i Conte, al' on bi navodno mogao uporedo voditi reprezentaciju i nas, valjda je to kao dozvoljeno prema pravilima, al' okaci ovo macku o rep
Danas zadnji rok da berla odgovori tajlandjaninu, ali haman nista ni od ovoga nece biti jer ga je pedofil izradio, lik je navodno bijesan... bas me zanima, da li se na njega odnosila ona berlina recenica da nece da prodaje dionice onima koji "koriste klub samo da dodju do popularnosti"?
Isto tako je par novina potvrdilo da ce Milan imati jak merkato i oko 60-70 miliona budzeta, alii veze nemam gdje ce naci taj novac. Nesto slicno je i Galiani pricao, a moram priznati da nisam nikad cuo da prica na takav nacin, sto ostavlja sumnju da ovaj put ipak ne laze.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Spominje se da hoćemo nekog Sista iz Midtyllanda. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma ja samo Valdifioria čekam 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Samo se vi nadajte, Bonera neće otići još dugo, ne znam koja je fora ali njega mnogo gotive tamo. Riješit će se oni škarta ali on će opet da ostane i masira nam živce.
Više i ne čitam šta novinari pišu, svaki dan samo nešto izmišljaju. Ne vjerujem ni u jedan trač, kada bude nešto sigurno onda ću da vjerujem. Sve ovo što pišu za trenere i igrače su izmišljotine, pišu gluposti i objavljuju, samo nas prave budalama.
Mislim da ni Berlu još ne zna šta će da bude sa kluba i ko će da bude trener, kako će onda novinarčići da znaju. Ja ne očekujem ništa, ostat će Berlu i dalje, nakupit će ponovo nekoliko amatera, dovesti nekog levata za trenera i imat ćemo goru sezonu od ove.
Više i ne čitam šta novinari pišu, svaki dan samo nešto izmišljaju. Ne vjerujem ni u jedan trač, kada bude nešto sigurno onda ću da vjerujem. Sve ovo što pišu za trenere i igrače su izmišljotine, pišu gluposti i objavljuju, samo nas prave budalama.
Mislim da ni Berlu još ne zna šta će da bude sa kluba i ko će da bude trener, kako će onda novinarčići da znaju. Ja ne očekujem ništa, ostat će Berlu i dalje, nakupit će ponovo nekoliko amatera, dovesti nekog levata za trenera i imat ćemo goru sezonu od ove.
Forza Milan!
Mislim da ce prije Bonera dobiti novu ulogu po zavrsetku karijere, nego Maldini. A o transferima zavrsavam pricu dok ne vidim u cijim smo rukama od naredne sezone. Kojeg god kvalitetnog trenera dovedu, znaju da ce morati uloziti pare u pojacanja, jer tako to rade vrhunski treneri.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.