12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Pa Dzeko je Dzeko bolji je od pola balkanski napadaca da sjedi u hali tri mjeseca eto zasto kakav Dudic ja znam za Hasana Dudica nije valjda taj hehe budimo ozbiljni
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
A Besic nije bolji od Hadzica ili Mujdza od Avdije?Roman je napisao/la:Pa Dzeko je Dzeko bolji je od pola balkanski napadaca da sjedi u hali tri mjeseca eto zasto
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Znaci preostaju nam igraci iz Prebijem te lige.
Igraju redovno, a uz to vecina nema problema oko BIH pasosa.
Igraju redovno, a uz to vecina nema problema oko BIH pasosa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Besic ne igra.
Hadzic igra redovno i mnogi klubovi iz najjaci liga ga vrebaju i zele u svojim redovima,
Mujdza ne igra...doduse Mujdza i moze proci poceo je da igra ali Avdiji treba dati sansu ima bolji prodor, brzi i zna uposliti napadaca a zna i zabiti dok Mujdza nije odigrao dvije tekme u 2015 doduse jeste u posljednje vrijeme ali da to nije varka njihovog kluba da ga prodaju
Hadzic igra redovno i mnogi klubovi iz najjaci liga ga vrebaju i zele u svojim redovima,
Mujdza ne igra...doduse Mujdza i moze proci poceo je da igra ali Avdiji treba dati sansu ima bolji prodor, brzi i zna uposliti napadaca a zna i zabiti dok Mujdza nije odigrao dvije tekme u 2015 doduse jeste u posljednje vrijeme ali da to nije varka njihovog kluba da ga prodaju
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
Slazem se, jes da se par puta spetljao sa loptom dok dribla, lopta ode u aut. Ipak igra cesto i jos mu minutica treba da se proda pa ce jos bolji biti. Ma sigurno je varka, tanak je Mujzda. Napokon neko realno pise.Roman je napisao/la:Besic ne igra.

Necemo traziti dlaku u jajetu i Dzeko se spetlja dok dribla pa ode lopta u aut.
Dobar je Avdija boljeg od njega pa Mujdze nemamo
Dobar je Avdija boljeg od njega pa Mujdze nemamo
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
-
Barca 2015-2016 , vjerovatno najjaci tim u istoriji. Ovakvi igraci da nemaju mjesta u reprezentaciji Bih
.................Bravo
Avdija....Mascherano...Pique....Alba
.......Tino....Hadzic....Iniesta
.......Messi....Suarez...Neymar
Trener: ? nagradno pitanje

.................Bravo
ako ivan martic dobije papire i promjeni drzavljanstvo nece biti vise diskusije .... mujdza ili vrsac
.... jeste da ivan ne igra u zadnje vrijeme ali je mladji i kvalitetni
uostalom i muhamed besic moze da igra na poziciji desnog beka kao sto je par puta pokazao dok je igrao za ferencvaros

uostalom i muhamed besic moze da igra na poziciji desnog beka kao sto je par puta pokazao dok je igrao za ferencvaros
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Je li ovo neka zahebancija? Vecina navijaca ocekuje da budu izbaceni iz sastava i tu vide i nase najvece probleme a ti ih stavljas u prvi tim.Roman je napisao/la:Besic ne igra.
Cuj vrebaju ih. Ali su se ti klubovi pritajili i vrebaju. Mozda ih nekad pokusaju dovesti. Samo to nesto ne ide, stanje se pretvorilo u trajno vrebanje.
Roman sa Romanije ?SjeverniVjetar je napisao/la:Barca 2015-2016 , vjerovatno najjaci tim u istoriji. Ovakvi igraci da nemaju mjesta u reprezentaciji Bih![]()
.................Bravo

Romi troladubrovnik je napisao/la:Je li ovo neka zahebancija? Vecina navijaca ocekuje da budu izbaceni iz sastava i tu vide i nase najvece probleme a ti ih stavljas u prvi tim.Roman je napisao/la:Besic ne igra.
Cuj vrebaju ih. Ali su se ti klubovi pritajili i vrebaju. Mozda ih nekad pokusaju dovesti. Samo to nesto ne ide, stanje se pretvorilo u trajno vrebanje.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Za tebe Sir Roman ne znam zasto se moje ime proziva sta sam vam skrivio samo sam realan kao pod palicom Safeta tako radi i Mesa doduse Mesa je govornik vidjcemo hoceli imati rezultate ili noga odma naravno
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
Roman je napisao/la:Za tebe Sir Roman

Pa pišeš neke stvari koje su na prvi pogled smiješne a na drugi veoma glupe. U skladu sa tim imaš i reputaciju 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sinan SakicSjeverniVjetar je napisao/la:Barca 2015-2016 , vjerovatno najjaci tim u istoriji. Ovakvi igraci da nemaju mjesta u reprezentaciji Bih![]()
.................Bravo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad je okupljanje tačno?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mislim da je u ponedjeljak, prvog juna, jer Meša kaže sinoć da će 8 dana trenirati u Sarajevu, a 4 dana zatvoreno u Zenici.BaDa12 je napisao/la:Kad je okupljanje tačno?
nije Roman, nego Parmigiano.Sheyi je napisao/la:Roman je napisao/la:Za tebe Sir Roman
Forza Livorno, l'amaranto e la nostra bandiera...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Eno sad je i Sir!Roman je napisao/la:Za tebe Sir Roman ne znam zasto se moje ime proziva sta sam vam skrivio samo sam realan kao pod palicom Safeta tako radi i Mesa doduse Mesa je govornik vidjcemo hoceli imati rezultate ili noga odma naravno

Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, Goalgetter, lumani, Proximic i 17 gostiju.