Reko je da nece Djedovic igrat,ali to mi bilo glupo pisat konto ogradjuje se kao da on nije jedini sto nece igrat,kad ono i tu ima dima,sto se tice Juke ovako po prici,i kako kazu njegovi bliznji 70% nece igrat.zgembo89 je napisao/la:za Nihada ne znam pojavila se inf iz ministarstva da je se odrekao našeg drzavljanstva pa mu sad ganjaju po skracenoj proceduri ako mogodne da dobije..mirzatele je napisao/la:Naravno da ce igrati, kao i Nihad.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ovo je izgleda neki lavirint. Prije sedam dana juka je bio smojim drugom na vikendici i rekao da ce on igrat al nece Tele i Djedovic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
al nas juka hoda po svetinji u zadnje vrijeme ko da pise ljetopis 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nastavlja tamo gdje je Zuko stao.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Samo da **** Avazu lagano , što kuha djaba 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
I sta hoce li veliki patriota igrati za svoju repku ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
da je imao vecu minutazu bio bi prva, a vjerovatno i kandidat za rukija godina (to kazu ugledni americki novinari)...svi znaju da je daleko talentovaniji od Noela,ali ovaj je igrao preko 30 minuta i zato ima bolju statistiku
vec sljedece sezone ce stvari leci na svoj mjesto...juka, wiggins i parker su tri igraca s najvecim potencijalom lanjskog drafta
juka, reci tim iz Denvera da ti stave kvacicu na dres sljed.sezone...NurkiĆ
i naravno da se odazoves, igras za narod, pusti birokrate
vec sljedece sezone ce stvari leci na svoj mjesto...juka, wiggins i parker su tri igraca s najvecim potencijalom lanjskog drafta
juka, reci tim iz Denvera da ti stave kvacicu na dres sljed.sezone...NurkiĆ
i naravno da se odazoves, igras za narod, pusti birokrate
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
i on kao mozda najveci potencijal ako bi bio zdrav...ali ga vec muce i ledja i stopalo koje je operisao.
Re: Odg: RE: Re: Jusuf Nurkić
Nece ide na operaciju ķoljena.kimbo je napisao/la:I sta hoce li veliki patriota igrati za svoju repku ?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Meni nije jasna jedna stvar, kad je otišao sa priprema reprezentacije prošle godine, imao je problem sa koljenom i što to odmah nije riješio operacijom, nego je odigrao sezonu iz snova u Denveru, gdje se nijednom nije požalio na bol u koljenu i sad kad treba na EP, opet ga boli koljeno i mora na operaciju

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Jusuf Nurkić
Ne moze se on operisati kad on hoce,vec kad enes kaze.Željooooo je napisao/la:Meni nije jasna jedna stvar, kad je otišao sa priprema reprezentacije prošle godine, imao je problem sa koljenom i što to odmah nije riješio operacijom, nego je odigrao sezonu iz snova u Denveru, gdje se nijednom nije požalio na bol u koljenu i sad kad treba na EP, opet ga boli koljeno i mora na operaciju![]()
**** se Jusufe
Pa jedino ako njih dvojica misle da smo svi mi ovdje vesla sisali. Pa sine dragi jedino ako vas dvojica pod operacijom mislite na vadjenje vode iz koljena.
Ibizevic je napisao/la:**** se Jusufe
Ocekivano, nazalost....Dok je u kandzama onog teroriste bolje nam se nece pisati...
jel moguce da nam se ovo servira
ee moj Jusufe,jbo li te Enes u paksu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa da mi je naci levata koji ce ovo popusiti 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.