NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

DANTES
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la DANTES » 20 maj 2015, 12:07

Donnie Darko je napisao/la:Dantesov post je najbolja kopija bparene ikada na ovom forumu. Ikada.
ma čekaj đe ćeš mene sa tom veličinom... crvenim se sad
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 maj 2015, 12:09

To je bio kompliment. Arena je jedan od unikatnijih forumaša ovdje i vrlo teško ga je kopirati, a ti si usavršio zanat :clap:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 maj 2015, 12:29

Ko ima problema s probavom, samo neka procita dantesov post sa prethodne stranice.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 20 maj 2015, 12:32

A i ovaj od tuzlanske fukare isto tako. Navaljao je gluposti za pokriti se jorganom i umrijeti u stidu. Meni ofirno pročitati opet njegov post, mo'š mislit' kako je njemu.
Viva la France, as they say in Rome.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2015, 12:39

Opet poređenja čiji je veći :-S

1. Šta kažeš Shaq i Gasol u prime-u, Gasol u prime-u nije mogao imati niti jednu pobjedu u PO a kamoli šta više. Shaq je druga priča da je htio trenitati i držati liniju i samo malo popraviti slobodna bio bi jedan od najboljih ikad, sa Pennyem u Orlandu nije mogao, kasnije u Lakersima i najveći nesporazum između njega i Bryanta su bile kg gdje se 2003 toliko zapustio da je protiv San Antonia Kobe imao haman veću podršku od Medvedenka. U Miami je osvojio zahvaljujući prije svega mislim raspadu Dallasa i zbog sudija koji su kad zamahnes rukom prema Weadu i onaj zrak kad ga dodirne svirali faul. Time nepotcjenujem Shaqa on je vukao isto za 3 titule mada se gledaju samo mvp finala ali uvjek je finale prije finala bilo na zapadu pa tako 2000 Portland, 2001 San Antonio, 2002 Sacramento....
2. Lebron je veći i snažniji igrač, a Kobe je sam htio da uzima najteže suteve i suteve koje niko neće, osim za poene nije igrao za statistiku, a hladno je mogao imati 8-10 ass. ali triangle je takav da Kobe ima onu asistenciju koja predhodi asistenciji. Hele nejse neko vise je uživao u gledanju Kobe-a neko Jamesa nesumnjivo će James statistički osim u titulama preci Bryanta ali sad sta je ti sto je bolje....po meni se nemogu porediti, npr. Da je James igrao 80-tih nebi ni upola bio ovakav igrač, jer su bili kvalitetni centri u reketu i hand check, ali sbb kbb.... Obojica će biti u top 10 svih vremena sad je pitanje pozicije, percepcije i generacije, normalno pa ja da sam mladji govorio bih da je James bolji...

Btw. A sta Wade, Bosh nisu u prime-u bili još se Bosh onoliko žrtvovao + kvalitetni suteri, namjenski momčad za titulu napravljena... (a opet su M.Miller i R.Allen ili klucne role)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 maj 2015, 12:50

Kobe Bryant je napisao/la:Opet poređenja čiji je veći :-S

1. Šta kažeš Shaq i Gasol u prime-u, Gasol u prime-u nije mogao imati niti jednu pobjedu u PO a kamoli šta više. Shaq je druga priča da je htio trenitati i držati liniju i samo malo popraviti slobodna bio bi jedan od najboljih ikad, sa Pennyem u Orlandu nije mogao, kasnije u Lakersima i najveći nesporazum između njega i Bryanta su bile kg gdje se 2003 toliko zapustio da je protiv San Antonia Kobe imao haman veću podršku od Medvedenka. U Miami je osvojio zahvaljujući prije svega mislim raspadu Dallasa i zbog sudija koji su kad zamahnes rukom prema Weadu i onaj zrak kad ga dodirne svirali faul. Time nepotcjenujem Shaqa on je vukao isto za 3 titule mada se gledaju samo mvp finala ali uvjek je finale prije finala bilo na zapadu pa tako 2000 Portland, 2001 San Antonio, 2002 Sacramento....
2. Lebron je veći i snažniji igrač, a Kobe je sam htio da uzima najteže suteve i suteve koje niko neće, osim za poene nije igrao za statistiku, a hladno je mogao imati 8-10 ass. ali triangle je takav da Kobe ima onu asistenciju koja predhodi asistenciji. Hele nejse neko vise je uživao u gledanju Kobe-a neko Jamesa nesumnjivo će James statistički osim u titulama preci Bryanta ali sad sta je ti sto je bolje....po meni se nemogu porediti, npr. Da je James igrao 80-tih nebi ni upola bio ovakav igrač, jer su bili kvalitetni centri u reketu i hand check, ali sbb kbb.... Obojica će biti u top 10 svih vremena sad je pitanje pozicije, percepcije i generacije, normalno pa ja da sam mladji govorio bih da je James bolji...

Btw. A sta Wade, Bosh nisu u prime-u bili još se Bosh onoliko žrtvovao + kvalitetni suteri, namjenski momčad za titulu napravljena... (a opet su M.Miller i R.Allen ili klucne role)
podsjeti me na indexhr i cuvene predasistencije Luke Modrica :urnebes: i sta se ponavljas :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 maj 2015, 13:05

L-Train je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Opet poređenja čiji je veći :-S

podsjeti me na indexhr i cuvene predasistencije Luke Modrica :urnebes: i sta se ponavljas :mrgreen:
Pa ako vec pratis kosarku , onda valjda treba da znas nesta o trinagl napadu.

A ponavljam se zato sto ako napises post sa cinjenicama , niko nece u diskusiju od ovih djecaka Lebron fanova nego sam se uhvate za denteov post dobro i on je preuvelicao , ali onda oni iza njega samo trolaju

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 maj 2015, 13:07

Ma smijesno je i porediti Kobea i LeBrona. LeBron ce se na kraju karijere porediti sa najvecim, a ne sa nekim koji nije ni medju deset najboljih ikada.
Ja se iskljucujem iz glupe rasprave.

Btw. Gdje je tema Jordan-James-Bryant? Nije Kobe imao ni glasa. :urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 maj 2015, 13:18

@kobe-na moju zajebanciju ti se pitas da li ja nesto znam o triangle napadu,eto ne znam :kralj:

kako vam vise ne dopizdi ova rasprava svega mi :problem:

@greivis-opstala je samo jednu noc i obrisana je,nazalost Jezerasi su bili na spavanju s obzirom da im je ekipa odvano na pecanju pa Kobe je bio uskracen za glasove vjernih fanova :mrgreen:

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la NeverGiveUp » 20 maj 2015, 13:22

DANTES je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Cuj Curry i Irving isti po kvalliteti xd

Cuj Kobe veci igrac od Jamesa, jeste samo kada se gleda broj titula ali to nije olicenje jacine igraca vec stanja ekipe. James cim je otisao iz grada koji ne osvaja titule uzeo je dvije u 4 finala. U svakom finalu u karijeri je bio prvi igrac ekipe za razliku od Kobea koji je imap Shaqa i Gasola u primeu..

Uostalom kakva je to titula gdje ti Shaq tri puta bude MVP u tri godine, prvi igrac.Ode ti ti padnes, on osvoji titulu sa Wadeom.

Zaljenje neko na konkurenciju Clevelandu na istoku, kakva je to konkurencija bila Lakersima u tri finala ta? Sigurno daleko slabija od onog Dallasa i Spursa protiv kojih je James igrao finale..
ko je lejkersima bio konkurencija? hm Džejms! koga su počistili ono lijevom rukom....
le bron je godinama u finalima bio sisa... usere svaki bitan meč, svaki bitan šut maši... a znAš šta kažu za Kobija? fauliraj ga kad je tijesno... prije će promašiti bacanje nego trojku... taj mentalitet je čudo.. rođeni šampion... gledao sam njegove role, mrzio lejkerse i ostajao bez daha... šek je šek, ali kobi je kobi... pominješ da je kobi imao pomoći.. ovaj, da Džejms je igrao sam... ups nije... zbrisao je u majami da uči od Vejda, ali se bojao pa je kmečao da mu dođe i Boš,ne, ne nije dovoljno dajte nam Alena(alen dođe i u 6 utakmici već viđeni titulu Sparsa zajedno sa Bošom nekako vrati u Majami)
i ode nas junak nazad kući... ali ne ne bojte se, tu je već Kajri, super talentovani klinac koji već postaje superStar, opet malo je to nekako nije sigurno... jer znate najjači tim lige Majami su porazili jedan Novicki(pod temperaturom), poluinvalid stojaković, i ostali rekreativci... a kasnije boga mi i PIO iz San Antonija.. to se ne smije desiti opet... dajte mu Lova, ma dajte mu i Smita.... što je sigurno sigurno... mada opet ko zna...

Tacno u metu kolega.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 maj 2015, 13:23

L-Train je napisao/la: @greivis-opstala je samo jednu noc i obrisana je,nazalost Jezerasi su bili na spavanju s obzirom da im je ekipa odvano na pecanju pa Kobe je bio uskracen za glasove vjernih fanova :mrgreen:
Bilo je Jordan-18, LeBron-10, Kobe-0 zadnji put kad sam pogledao. A trebali su ostaviti temu, da se prica ne siri na ostale. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 20 maj 2015, 13:28

I sta kazes, Irving jaci od Currya.. a taman smo jedno vrijeme uzivali u tvom odsustvu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 maj 2015, 13:35

Donnie Darko je napisao/la:To je bio kompliment. Arena je jedan od unikatnijih forumaša ovdje i vrlo teško ga je kopirati, a ti si usavršio zanat :clap:
inače šta je sa njim? nema ga na forum... e a o unikatima, po meni je BBB najveći, kao i Tuzlak87(kakva je on inspiracija)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2015, 13:54

Razlika izmedju mojih i vasih postova je sto samo mislim da je Joran pa James pa Kobe. Ne hejtam Kobea u vasem stilu, neki postovi bas odisu ono hejtom prema Jamesu. Znaci covjeku se nema sta reci pa mu se napakuju neke gluposti.

Jedno je traziti da ides u Lakerse, drugo je doci u ekipu koja krece od nule kao sto je Cleveland, eto kada to shvatite da je Kobe imao i boljeg ucitelja u Lakersima i bolje GM koji je znao sastaviti ekipe za titule biti ce vam jasno koliki je Jamesov uspjeh u karijeri i ovaj broj finala koja je odigrao.

Neda mi se jednostavno vise postavljati Jamesove zadnje dvije minute utakmica po procentu i procenat Kobea i ostalih, mislim da James ima najbolji procenat. A prozvan je LeChokeom, Kobe ima procentualno daleko losiju statistiku od Jamesa u zadnje dvije minute utakmice

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 20 maj 2015, 14:30

tuzlak1987 je napisao/la:Razlika izmedju mojih i vasih postova je sto samo mislim da je Joran pa James pa Kobe. Ne hejtam Kobea u vasem stilu, neki postovi bas odisu ono hejtom prema Jamesu. Znaci covjeku se nema sta reci pa mu se napakuju neke gluposti.

Jedno je traziti da ides u Lakerse, drugo je doci u ekipu koja krece od nule kao sto je Cleveland, eto kada to shvatite da je Kobe imao i boljeg ucitelja u Lakersima i bolje GM koji je znao sastaviti ekipe za titule biti ce vam jasno koliki je Jamesov uspjeh u karijeri i ovaj broj finala koja je odigrao.

Neda mi se jednostavno vise postavljati Jamesove zadnje dvije minute utakmica po procentu i procenat Kobea i ostalih, mislim da James ima najbolji procenat. A prozvan je LeChokeom, Kobe ima procentualno daleko losiju statistiku od Jamesa u zadnje dvije minute utakmice
Haj sve ok. Nek bude da si sve u pravu. Nešto me kopka kod ove priče oko GM-a i ekipe. Ok, Klivlend smeće od grada i franšize, nije mogao ništa. Pošteno. Dolazi u Vrućinu, ima sve. Najavljuje 6-7 naslova. Ima najboljeg mogućeg GM-a. Ekipu po sebi krojenu, okružen odličnim igračima kako na vanjskim pozicijima, tako i u reketu. Ima, pored sebe, još dvojicu budućih HoF igrača i šta radi?!? Ima skor 2-4 u finalima sa takvom ekipom?!? Šta tad nije valjalo, sve osim Lebrona naravno.. Hau jes nou.
Kobi bi sa onom ekipom Majamija imao 4/4 hladno.

Prozvan je Lechokerom s razlogom. A razlog je taj što se godinama skrivao i gubio magično u posljednjim trenucima utakmice kad se ista lomi. I mani me se procenata i statistike, gledam utakmice, nisam lenbias.
Viva la France, as they say in Rome.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 20 maj 2015, 14:43

Inace Darko se vraca kosarci za 2 god ce dominirat u NBA :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 maj 2015, 14:51

tuzlak1987 je napisao/la:Razlika izmedju mojih i vasih postova je sto samo mislim da je Joran pa James pa Kobe. Ne hejtam Kobea u vasem stilu, neki postovi bas odisu ono hejtom prema Jamesu. Znaci covjeku se nema sta reci pa mu se napakuju neke gluposti.

Prozvan je LeChokom jer je x puta nestajao u 4om u vaznim tekmama, direktno bjezo od odgovornosti plus se nije mogao pohvaliti da je bas i bio clutch kad je trebao biti (vise nije nego sto jeste ), medjutim demantovo je tu pricu prije oko 2 godine, kad je posto vise clutch nego sto je bio odnosno dosta manje je choko.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 maj 2015, 14:51

oh wait.Jedino sto se Jamesu moze pripisati u te cetiri godine je finale protiv Dallasa,tu nema spora i meni je tad svasta prolazilo kroz glavu po pitanju Jamesa ali eto sad Kobe bi imao 4/4 sa ovakom ekipom,joj sto ne mogu tih prica :facepalm: prve godine da nije bilo LeBrona ne bi se ni uslo u veliko finale,Wade je na momente bio potpuno izgubljen u play offu jednako kao sto je i LeBron bio izgubljen u finalu.Druga godina LeBron prekucava,Miami se prosetao do titule,treca godina cuveno finale protiv Spursa,na kraju svi se sjecaju Rayovog suta(sasvim zasluzeno naravno),ali niko se ne sjeca da je LeBron pogodio trojku 20-ak sekundi prije kraja koja je odrzala nadu Miamia u 6 utakmicu,u 7 LeBron ponovo prekucao plus pogodjen sut 27 sekundi prije kraja koji je manje vise stavio Spurse van dometa.Zadnje finale Spursi jaci nego ikad,ne sjecam se da je u zadnjih 10 godina neka ekipa igrala onako dominatnu kosarku,LeBron je vukao koliko je god mogao u toj seriji,ali Wade i Bosh ga niti u jednoj utakmici nisu ispratili.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 maj 2015, 14:54

ljudi koji nazivaju lebrona chokerom zadnjih nekoliko godina su isti tip ljudi koji nazivaju kobea najboljim SG u tom periodu

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 maj 2015, 16:18

koji je Doni od tih ljudi?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []