FK Slavija
Re: FK Slavija
Bakovic je po meni igracina jeste da polako ulazi u starije doba ali ovo su najbolje godine za napadaca 29-31.Njega sama pratio dok je igrao u OFK Beogradu do 2006. i bio je vrhunski igrac.Kasnije se izgubio otisao u Kinu tamo takodje trpao nesta slicno kao i Spalevic i onda se vratio u Evropu gde je malo igrao.Cuo sam da je pred ovu sezonu bio pred potpisom sa nekim turskim superligasom ali nije potpisao i dosao u Slaviju gde se nije naigrao a znamo i zasto jer prednost moraju imati neki drugi likovi.Pigi je ako se nevaram Radovanovic,nadam se da sam u pravu.Pa taj covek olimpiski bazen ne bi uspeo pogoditi nista nema ni snagu ni brzinu ni pas ni sut i nije mi jasno ko njega gura u ekipu.Gledao sam ga uzivo protiv Sirog i citav mu stadion zvizdi kao da je protivnicki igrac,ne znam zasto.Eto sada i Kutalia ode koji je meni bio najbolji igrac Slavije.Prosle sezone je tu bio takodje jedan ekstra igrac kojeg sam gledao 2 puta Muscalu kojeg je neki mesar na treningu povalio i nikada vise nije zaigrao,sada je negde u Azerbejdzanu.Takodje uprava Slavije je katastrofalno pogreslia pustanjem Paunovica i Danojevica koji su odlicni igraci i koji su joj mogli pomoci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Don Corleone
- Kontakt:
kao vaši se nisu tukli ...Jova ga je udario zato što je kreten uvijek bio i zaslužio je. Ne treba nam takvo smeće u ekipi bez obzira na njegove igračke sposobnosti ...ibrakadabra je napisao/la:LAŽU COVEK SAM SEBE PRETUKAO
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE
Jel ovo prozvasmo Radovanovica danas ja i ti.Kakav je gol dao imam osecaj da je na odbijenu natrcao?
Teodosic Milos je napisao/la:a ove ostale(citaj seljake) nabijem na onu stvar.......jer mi riskiramo zivot po bezbroj gostovanja....

tuzlanska Sloboda
Nego Miloše,spremaš li se put Pariza ?Teodosic Milos je napisao/la:vjerujes macak....da sam vamo bio gdje su bili neredi......da su me priveli i evo sada pustili......uglavnom utakmicu nisam gledao.......Fukare izletili iz kombija i onda se sjever zaletio na njih ..... i batine dobre dobili.....pa kasnije i od policije.....to je sto se mene tice.....nadam se da ima prezivjelih kod njihDevil je napisao/la:Jel ovo prozvasmo Radovanovica danas ja i ti.Kakav je gol dao imam osecaj da je na odbijenu natrcao?

"Indija,Pakistan..."
gdje sad igra Dejan Đermanović?? 

Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
u slovenskoj 2.ligi negde tako sam cuo kada sam bio u Lukavici.Nisde77 je napisao/la:gdje sad igra Dejan Đermanović??
edit:NK Krsko.
U Sarajevo seher na grbavicu mislis, jer izgleda samo kod tebe i takvih je Sarajevo malim slovimaibrakadabra je napisao/la:Mozda pređe u sarajevo-A- je napisao/la:Ubjedljivo vam je to najbolji vezni igrac.
Koliko mi je zao sto se takvo nesto desilo uopste,toliko mi je drago :Djer ocekujem da se sada NALJUTI i napusti Slaviju

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
hvala na odgovoru..pratio sam ga kad je dobro igro u "kup uefa" pa me je sada iznenadilo da ga nema više u ekipi SlavijeDevil je napisao/la:u slovenskoj 2.ligi negde tako sam cuo kada sam bio u Lukavici.Nisde77 je napisao/la:gdje sad igra Dejan Đermanović??
edit:NK Krsko.

Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
O Odovicu ida guli krompir molim te nije fudbal za tebe.Slavija ce na kraju biti jedini tim kojem je Modrica uspela iscupati tri boda i to sve zahvaljuci samo tom coveku kojem ja ne bi dao da vodi selekciju pionira na nekom malonogometnom turniru.
Pa do kada ce on ovaj klub koji ima izuzetnog potencijala gusiti sa svojom igrom bez suteva na gol i forsiranje svoga sina u igri ali i ostalih juniora.Mislim da je vreme da podnese ostavku.Pa JEvric koji je 10x bolji trener od njega je podne duplo brze ostavku,pa Erbez iako je imao dobre rezultate podneo je ostavku ali on izgleda i ne pomislja na to.

Ne dajte se momci,suviše ste vi dobra ekipa da biste se borili za opstanak,čujem da je Kulina podnio ostavku,mislim da je to velika šteta za vas jer u današnje vrijeme malo je takvih uprava i entuzijasta koji gledaju kako da što više para donesu u klub....obično je obrnuto,gledaju kako da izvuku i ono malo crkavice što se dobije od gradova,sponzora itd....želim vam sve najbolje.
Šteta za Kulinu što ne voli Borac,da je nama takav čovjek na čelu kluba,bili bismo već tri puta prvaci dosad...
Šteta za Kulinu što ne voli Borac,da je nama takav čovjek na čelu kluba,bili bismo već tri puta prvaci dosad...
-
- Kontakt:
Buditi ponosni na Fk Slavija, ulazite vjerovatno u historiju premier lige BIH! Mislim da cete vi biti jedina ekipa koja je pretrpila poraz od ekipe koja je vec na startu proljetnog dijela otpisana u nizi rang takmicenja, i mislim da to otpisivanje sada prelazi na vas, jer ce sada u Lukavici biti raspodjela bodova a ne u Modrici.... Pakujete li se ??? Druga liga vas ceka 

-
- Kontakt:
Salio sam se, ali kao da sam bio ubjedjen da ce vam se ovaj krah desiti nakon sto sam cuo da su vam suigraci najboljeg igraca pretukli i da je napustio FK Slavija... Ma ostat cete vi u ligi, nema tu dilemeTeodosic Milos je napisao/la:Posto si ti jedan od provokatora.....i koji veze nema o fudbalu.....molio bih te da vise ne komentarises na nasoj temi....imas temu PREMIER LIGA BIH 2009/2010 i tu komentarisi sta,ko,gdjePirke_TM87 je napisao/la:Buditi ponosni na Fk Slavija, ulazite vjerovatno u historiju premier lige BIH! Mislim da cete vi biti jedina ekipa koja je pretrpila poraz od ekipe koja je vec na startu proljetnog dijela otpisana u nizi rang takmicenja, i mislim da to otpisivanje sada prelazi na vas, jer ce sada u Lukavici biti raspodjela bodova a ne u Modrici.... Pakujete li se ??? Druga liga vas ceka

-
- Kontakt:
Ma znam zato sam i rekao da sam se salio, da ne znam kako igrate ostat cete u ligi, samo mi jos nije jasno zasto se sve to izdesavalo i sugran sam da vam nesto smrdi unutar kluba jer ste do jucer konkurentni bili u evropskim takmicenjima a sada kuburite na dnu tabele. Po nekoj igrackoj krizaljci, minimalno sredina tabele, i ono sto sam ja vidio na Grbavici je jedan od jacih otpora koje sam i gledao, cak mozda jaci otpor nego sto je to bila ekipa Borca, ali eto... valjda ce naredne sezone biti bolje...Teodosic Milos je napisao/la:Ma da ti kazem.....da je veoma losa atmosfera u klubu nakon ovoga......jbg ..... Kutalija koliko god da je on stalno srao na treninzima i tako to.....nije trebao biti prebijen.....iako je prevrsio svaku mjeru......dosta ce nam faliti.....ali koga nema bez njega se mora ...........ostajemo 100%.....jer 7 bodova i domaca utakmica je prevelika prednost u odnosu na Dodikovu ekipu
Ma Kutalia koliko god bezobrazan bio on je veoma dobar igrac koji moze igrati i u mnogo jacim ligama nego PL BIH.Slaviju nemam puno prilike da gledam ali prosle sezone on je nosio igru Slavije.Jedino ga malo zeza sebicnost koja je prevelika.Sto se tice ostalog rekao sam davno ja to SLavija ima jednu od jacih liga PL ali nema trenera da sve to poslozi.Da je Erbez ostao sigurno bi nesta uspeo.Smeo bi se po zivot sa nekim kladiti da Odovic ne bi izbacio Aalborga u dve utakmice,naprotiv mislim da bi doziveo pravi brodolom.Ove polusezone mislim da je povreda Arsenijevica dosta uticala na igru Slavije.On je bio pa sigurno kljucni igrac Slavije proslih sezona i momak koiji je bio na pragu potpisa za PArtizan zimus ali dodje da nesretna povreda.Slavija ako misli nesta uraditi pod hitno mora otici ODovic i dovesti nekoga boljeg trenera ili vratiti bar Erbeza na celo.
-
- Kontakt:
onaj benovic vam je ekstra igrac , i ne bi se slozio da odovic forsira defanzivnu igru, sa borcem sve sto je igrao nije bilo defanzivno, mislim da jednostavno vam fali malo i sreceTeodosic Milos je napisao/la:ma naravno,sve sto si rekao tacno je.....sto se tice Kutalije bio je na probi u Zurich-u kada je bio u grupi sa Realom....znaci radi se o veoma talentovanom i perspektivnom igracu koji ima vec dosta nastupa za nacionalni dres Gruzije...a sto se tice Arsenijevica i ostalih....dosta su nas ove sezone i povrede zezale....pa nijednu utakmicu nismo docekali u punom sastavu,ali eto ko zna sta bi bilo i da je bio pun sastav....kada imam jednog sefa strucnog staba....koji igra tako defanzivnu igru da to nije normalno....sa igracima poput Kutalije,Spalevica,Jovanovica,Bakovica,Arsenijevica koji svi gaje ofanzivnu igru....on spusta loptu na zemlju i igra sve defanzivniju igru ..... nemoguce kako los trener ove godine
TREĆI PUT ČASTIMO !
Je li Kulina dao ostavku ili nije?Rodjak mi cuo da se po gradu prica da jeste ali nigde nema napismeno.
@borcev_navijac
On ne forsira ni jednu igru,niti jedne ne zna postaviti.Radovanovica cas salje levo,cas desno,u odbranu ne zna ni on sta hoce,isto tako mu Regoje i Papaz stalno idu u napad i bespotrebno se umaraju.
@borcev_navijac
On ne forsira ni jednu igru,niti jedne ne zna postaviti.Radovanovica cas salje levo,cas desno,u odbranu ne zna ni on sta hoce,isto tako mu Regoje i Papaz stalno idu u napad i bespotrebno se umaraju.
-
- Kontakt:
taj radovanovic , da budem iskren mi i nije neki igrac, on trcito je isitna, al nista konkretno. Benovic je ipak igrac koji mi je zapeo za oko, i po menio, pored jovanovica ponajbolji igrac slavije.Devil je napisao/la:Je li Kulina dao ostavku ili nije?Rodjak mi cuo da se po gradu prica da jeste ali nigde nema napismeno.
@borcev_navijac
A vidi za taktiku, slavija ima ekipu za ofanizvian fudbal, nema ona ekipu da se brani , problem je samo sto tu fali cini mi arsenijevic koji je ipak nosio dobar dio igre, i onda odovic pokusava to da nadomjesti nekim rokadama
TREĆI PUT ČASTIMO !
Pazi rekao sam vec da ne pratim puno citave utakmice Slavije,samo ono pregleda na Tv-u sto ima.Ove sezone sam pogledao na stadionu protiv Zvijezde,Sirokog i Zeljeznicara dok sam na tv-u pogledao protiv Zelje u gostima,Zrinsjki kuci i Slavija hoce da igra isto kao Barcelona,ali to ne uspevaju ni svetske ekipe a ne Slavija.Oni hoce da se bukvalno usetaju u gol.Pa ja njih nisam u poslednje dve godine video da su kuci osutali izvan 16.Secam se samo utakmice u polufinalu kupa prosle sezone kada je onaj cupo mislim Zimonjic dao gol sa 30 metara.Ljudi jednostavno ili ne smeju ili ne znaju da osutaju osim kada su prekidi.borcev_navijac je napisao/la:taj radovanovic , da budem iskren mi i nije neki igrac, on trcito je isitna, al nista konkretno. Benovic je ipak igrac koji mi je zapeo za oko, i po menio, pored jovanovica ponajbolji igrac slavije.Devil je napisao/la:Je li Kulina dao ostavku ili nije?Rodjak mi cuo da se po gradu prica da jeste ali nigde nema napismeno.
@borcev_navijac
A vidi za taktiku, slavija ima ekipu za ofanizvian fudbal, nema ona ekipu da se brani , problem je samo sto tu fali cini mi arsenijevic koji je ipak nosio dobar dio igre, i onda odovic pokusava to da nadomjesti nekim rokadama
-
- Kontakt:
nije bas tako, skoro je regoje dao jednu sa 20 metara, i bilo je tu golova slavijinih van 16Devil je napisao/la:Pazi rekao sam vec da ne pratim puno citave utakmice Slavije,samo ono pregleda na Tv-u sto ima.Ove sezone sam pogledao na stadionu protiv Zvijezde,Sirokog i Zeljeznicara dok sam na tv-u pogledao protiv Zelje u gostima,Zrinsjki kuci i Slavija hoce da igra isto kao Barcelona,ali to ne uspevaju ni svetske ekipe a ne Slavija.Oni hoce da se bukvalno usetaju u gol.Pa ja njih nisam u poslednje dve godine video da su kuci osutali izvan 16.Secam se samo utakmice u polufinalu kupa prosle sezone kada je onaj cupo mislim Zimonjic dao gol sa 30 metara.Ljudi jednostavno ili ne smeju ili ne znaju da osutaju osim kada su prekidi.borcev_navijac je napisao/la:taj radovanovic , da budem iskren mi i nije neki igrac, on trcito je isitna, al nista konkretno. Benovic je ipak igrac koji mi je zapeo za oko, i po menio, pored jovanovica ponajbolji igrac slavije.Devil je napisao/la:Je li Kulina dao ostavku ili nije?Rodjak mi cuo da se po gradu prica da jeste ali nigde nema napismeno.
@borcev_navijac
TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.