O tome je nedavno pisao jedan forumaš, da Bijeljini nije u interesu imati dva primjerligaša, tako da je veoma moguć takav ishod na kraju.FaraonTM je napisao/la: A možda i Mladost hoće da ispadne
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: RE: Re: FK Željezničar
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
KHAJ PRICE
Pogrešno si me shvatio, moguće je tako nešto, moguće je da Gradu nije u interesu da ima dva kluba u PL i moguće je da taj klub bude Mladost.
Inače, sve ove priče i teorije zavjere su mi bezveze, ne kažem da su nemoguće, nego ne vidim potrebu da se toliko piše o tome na ovoj temi.
Inače, sve ove priče i teorije zavjere su mi bezveze, ne kažem da su nemoguće, nego ne vidim potrebu da se toliko piše o tome na ovoj temi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
jedan od klubova gura SDS a drugi SNSD. i oba žele da ostanu u ligi, to nemojte sumnjati.
Welcome to BiHsamogrbavica je napisao/la:Dosli smo do toga da kod nas klubovi hoce da ispadaju iz lige. Mladost dzaba pobjedila Viteza u 90min, ali hoce da ispadnu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samogrbavica
- Kontakt:
Pa nije niko lud da cijelu sezonu trosi pare, placa igrace, a da hoce da ispadne iz lige, ili jos gore da ih njihov grad izbaci isto kao da su u savezu FGR sa gorice. Logicno je da kao svugdje u svijetu moguce da se neke utakmice dogovore, nastimaju, ali mi bas pretjerujemo. Nema potrebe uopce da se pokrecu neke price oko tih namjestanja kad 90% od toga nema nista.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 20 maj 2015, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Iduce sezone ce lakse biti ostati u PL nego biti prvak 1 lige FBiHDANDY je napisao/la: A mozda su u Vitezu odlucili fa ispadnu ove sezone bit ce im se puno lakse vratiti sljedeci sezonu nego svaku narednu.S obzirom da ide skracenje lige a samim tim i poostavanje kriterija.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Znaci za europa ligu i drugo pretkolo je bitno da falkirik uzme kup u skotskoj i sta jos ? Jer smo dva ispod crte..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
da craiova bude ispred astre u Rumuniji, al tu ima jos jedan problem jer na prvostepenoj craiova nije dobila licencu pa su se zaliliMinjore je napisao/la:Znaci za europa ligu i drugo pretkolo je bitno da falkirik uzme kup u skotskoj i sta jos ? Jer smo dva ispod crte..
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Znaci mi cekamo 30.05. da vidimo hoce li Astra kiksati sa Dinamom Bukurest, a Craiova mora dobiti Cluj kod kuce.MrRiccoli je napisao/la:da craiova bude ispred astre u Rumuniji, al tu ima jos jedan problem jer na prvostepenoj craiova nije dobila licencu pa su se zaliliMinjore je napisao/la:Znaci za europa ligu i drugo pretkolo je bitno da falkirik uzme kup u skotskoj i sta jos ? Jer smo dva ispod crte..
Isti dan igra Falkirk finale kupa sa Inverneesom koji je inace prvoligas za razliku od Falkirka.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
ispravka ima jos nesto... dobro bi bilo i da levski izgubi kup tako da to su tri opcije od kojih treba da se poklope dvijeMrRiccoli je napisao/la:da craiova bude ispred astre u Rumuniji, al tu ima jos jedan problem jer na prvostepenoj craiova nije dobila licencu pa su se zaliliMinjore je napisao/la:Znaci za europa ligu i drugo pretkolo je bitno da falkirik uzme kup u skotskoj i sta jos ? Jer smo dva ispod crte..
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Halo mani te se titule to je gotova stvar.Nego za evropu moze li se kako ostavit ovi igraci ako legnu repa od dzeke pa sponzori pa bice tu i love od evrope pa ja bi te sve pare ulozio i ostavio bajica i Memiju doveo jos 2 igraca ali bas dobra nikakve povratnike nego odma u prvih 11 i imali bi ekipu mrak naravno sa Odom na klupi.Dosta stednje ustedilo se 2 godine nema pehara dakle idemo od iduce sezone gazimo vrjeme je.Ova godina nam je uspjesnija nego sto smo mislili.
A sa kim Levski i Falkirk igraju kup?MrRiccoli je napisao/la:ispravka ima jos nesto... dobro bi bilo i da levski izgubi kup tako da to su tri opcije od kojih treba da se poklope dvijeMrRiccoli je napisao/la:da craiova bude ispred astre u Rumuniji, al tu ima jos jedan problem jer na prvostepenoj craiova nije dobila licencu pa su se zaliliMinjore je napisao/la:Znaci za europa ligu i drugo pretkolo je bitno da falkirik uzme kup u skotskoj i sta jos ? Jer smo dva ispod crte..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
da craiova bude ispred astre u Rumuniji, al tu ima jos jedan problem jer na prvostepenoj craiova nije dobila licencu pa su se zalili[/quote]
ispravka ima jos nesto... dobro bi bilo i da levski izgubi kup tako da to su tri opcije od kojih treba da se poklope dvije[/quote]
A sa kim Levski i Falkirk igraju kup?[/quote]
levski igra protiv cherno more, a falkrik protiv invernesa
ispravka ima jos nesto... dobro bi bilo i da levski izgubi kup tako da to su tri opcije od kojih treba da se poklope dvije[/quote]
A sa kim Levski i Falkirk igraju kup?[/quote]
levski igra protiv cherno more, a falkrik protiv invernesa
Teško ali vidjet ćemo...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma moguće je al eto metalurg nas je puno koštao da smo prošli bili bi sigurno nosioci plus 140.000 eura koje smo izgubili i mogućih 220.000 eura koliko je treće pretkolo ove godineFaraonTM je napisao/la:Teško ali vidjet ćemo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za ovo što vi kontate, bi trebalo Sarajevo pobijediti Vitez, a mi da ne pobijedimo Čelik
doduše... 
Ma znam al' eto kad smo kurate srećeMrRiccoli je napisao/la:Ma moguće je al eto metalurg nas je puno koštao da smo prošli bili bi sigurno nosioci plus 140.000 eura koje smo izgubili i mogućih 220.000 eura koliko je treće pretkolo ove godineFaraonTM je napisao/la:Teško ali vidjet ćemo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Allosio, DoktorXabaras, EBSCO, Futbol, LukavacBHF i 68 gostiju.