AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 20 maj 2015, 18:54

Ja koliko sam upratio price zadnjih dana, Abate i Bonera bi trebali produziti ugovore :rol:

Oglasio se tajlandjanin i koliko sam ja shvatio iz njegovog obracanja, mislim da je on taj koji ce nas uzeti, samo sto nas Berla lozi nekim izjavama i mediji koji pisu samo da bi nesto pisali, a istina je nesto sasvim drugo. Ja sam i dalje optimistican oko prodaje, zivi bili pa vidjeli. :beba:

Haman Karlo sve blizi otkazu u Realu, tako da... :zviz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 18:58

rope11 je napisao/la:Ja koliko sam upratio price zadnjih dana, Abate i Bonera bi trebali produziti ugovore :rol:

Oglasio se tajlandjanin i koliko sam ja shvatio iz njegovog obracanja, mislim da je on taj koji ce nas uzeti, samo sto nas Berla lozi nekim izjavama i mediji koji pisu samo da bi nesto pisali, a istina je nesto sasvim drugo. Ja sam i dalje optimistican oko prodaje, zivi bili pa vidjeli. :beba:

Haman Karlo sve blizi otkazu u Realu, tako da... :zviz:
Karlito će sigurno dobiti otkaz na kraju sezone ali ne mora značiti da će se vratiti u Milan iako bi bilo koje trenersko ime tipa (Klopp,Emery,Conte,Ancelotti) koje bi došlo u Milan vjerovatno značilo i da će biti pojačanja, pošto kao što smo sami rekli nijedan dobar trener neće voditi škart koji bi Ćelavci htjeli dovesti u Milan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 maj 2015, 19:01

slika
Ovaj čovjek je rođen za to da vrati Milan na staze stare slave, nakon što Silvio i njegov privjesak odstupe iz kluba. :salut:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 19:03

I šta rekoše, tek će se nekad u junu znati jesmo li kupljeni ili ne?

Al' nas drže na leru :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 maj 2015, 19:42

A yebi ga, covjek vec promjenio par klubova, sam rekao da bi volio da se vrati u Milan tako da je ovo idealna prilika za to, pogotovo ako budemo imali love od novih suvlasnika (a trebalo bi da bude).
To sto neko spominje da je imao lose rezultate u ligi, istina, ali treba shvatiti da ovo vise nije isti kvalitet lige i da bi se doticni danas sa par pojacanja bukvalno prosetao kroz takmicenje, da ne pricam da mu je poznavanje talijanskog stila fudbala VELIKA prednost u odnosi na Emerija.

Da se razumijemo, meni je Emeri definitivno zelja broj jedan, al' kako vec spomenuh gore, jako je malo razloga da sada predje u Milan, pa skoro da ni ne postoje (ovdje mozemo jedino igrati na kartu velikog imena i nista vise).
Mah, ovo je sad u sustini daj sta das, kamo srece da nam dodje bilo koji od ovih pomenutih imena... :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 maj 2015, 20:21

Ljudi, do izbora nam dolazi jedno zvucno pojacanje 8-)
Il Club più titolato al mondo!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 20 maj 2015, 20:28

Ja opet mislim suprotno, ne bi Karlu bilo tako lako voditi Milan. I nešto ne vjerujem u njegov povratak jer on ne želi da sluša naređenja od ćelavih budala. Malo bi prošlo pa bi Berlu počeo da određuje formaciju i ko će igrati.
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 maj 2015, 20:35

Zato bi najbolje bilo kad bi prodali vecinski paket dionica. Ovako, koga god da postave na klupu senilni starci ce se petljat kao sto su i naucili.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 maj 2015, 23:51

Di Stefano (Sky): "Milan are preparing for a total revolution. from 10 to 12 players are ready to leave the club."
"From all the players with expiring contracts only Abate will extend, perhaps Abbiati too."
"It remains to see whether Inzaghi will be sacked or will terminate his contract with Milan, after June 7 we will know more."
"Muntari still has a running contract with Milan but is now out of the club's plans." :njanjanja:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 maj 2015, 23:54

Mitra Matri :rol:

E majko moja koji debili, bacis onolike novce da bi doticni donosio trofeje drugima i jos usput blokiras transfer Eriksena koji se mogao dovesti za iste pare. E lasalamet. :facepalm:

joj opet onaj pedofil prica o talijanskom milanu :salut: pa bog ga ne ubio, vec imamo (najmanje) 7 prvotimaca, koga on vise hoce u ku*ac pasji?

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 maj 2015, 01:37

A nama Destro pojačanje :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 21 maj 2015, 01:55

rope11 je napisao/la:A yebi ga, covjek vec promjenio par klubova, sam rekao da bi volio da se vrati u Milan tako da je ovo idealna prilika za to, pogotovo ako budemo imali love od novih suvlasnika (a trebalo bi da bude).
To sto neko spominje da je imao lose rezultate u ligi, istina, ali treba shvatiti da ovo vise nije isti kvalitet lige i da bi se doticni danas sa par pojacanja bukvalno prosetao kroz takmicenje, da ne pricam da mu je poznavanje talijanskog stila fudbala VELIKA prednost u odnosi na Emerija.

Da se razumijemo, meni je Emeri definitivno zelja broj jedan, al' kako vec spomenuh gore, jako je malo razloga da sada predje u Milan, pa skoro da ni ne postoje (ovdje mozemo jedino igrati na kartu velikog imena i nista vise).
Mah, ovo je sad u sustini daj sta das, kamo srece da nam dodje bilo koji od ovih pomenutih imena... :mrgreen:
Tebi nije dobro..uz par pojacanja prosetali ligom...kompletnih 11 iz prve postave da promijenis neces biti juventusu ni do koljena...licno bi volio da se milan vrati...ali spusti malo euforiju i bolje razmisli sta pises...pozz

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 maj 2015, 02:54

:facepalm:

A gdje ja uopste rekoh da ce Milan osvojiti skudeto? Prosetati znaci uci u top 3 bez problema, a Milanu je poslije ove dvije katastrofalne sezone prvi i osnovni cilj izboriti Evropu ili ti ga najelitnije takmicenje, kakav crni skudeto.
Skudeto je tu manje bitan, tome se nadati tek kroz 2-3 sezone kada ojacamo i nadogradimo ekipu (nemoguce je to uciniti za samo jedan merkato), ali postoji jos brdo posla koje se mora odraditi da bi uopste dosli do toga da budemo konkurenti za isti i da stanemo u istu ravan sa Juventusom.

paljevino :rol:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 maj 2015, 11:03

Jesu i dosadni vise, te Bee, te Lee, te italian project, te opet kinezi, gonite se vise u 3 PM

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 maj 2015, 16:47

Jesu vala :problem: ma samo nek' ga prodaju pa ko god to bio, valjda za kojih 15-20 dana saznamo šta će biti, do juna je već vakat da objave. :problem:

naši pravo zapeli za anćelotija, navodno su u pregovorima pa ćemo vidjeti šta će biti :zviz:
a yebi ga, treba iskoristiti situaciju dok ga neko drugi nije hapio ispred nas... mislim, treba malo razmišljati unaprijed, mi pored njega i emerija/contea/klopa nemamo izbora (bar što se tiče trenera koji će moći vratiti milan na vrh) i ako svo četvoricu izgubimo, možemo i narednu sezonu komotno opisati kao piši propalo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 22 maj 2015, 14:41

Očekujem da Berlu naredi da neko od klinaca igra sutra, Pipo mnogo sere

slika
Forza Milan!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 22 maj 2015, 15:16

Kakav je ovaj Jose Mauri iz Parme?? pisu da smo ga potpisali
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 22 maj 2015, 16:14

Champion1 je napisao/la:Kakav je ovaj Jose Mauri iz Parme?? pisu da smo ga potpisali
[youtube][/youtube]

Inzaghi will choose who between Bocchetti and Felicioli will start against Torino in the left back position [Milannews].
Daj ovom drugom priliku molim te. :pray:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 maj 2015, 16:32

Pa gdje je taj mali Felicioli uopšte igra, čas po desnom čas po lijevom krilu, a nekad ga i na beka prebace? Yebo ba krila, danas svako treće dijete se pravi kao krilni igrač, treba od malog napraviti beka jer ima potencijala izrasti u strašnog igrača, a takve pozicije se traže u današnjem fudbalom jer su deficitarne. A vakat je i nama imati jakog bočnog igrača, ne pamtim kad smo zadnji put uzeli takvog ili ne daj bože proizveli (Maldinija ne računam). :problem:

ma stavit će boketija, ne brini :beba:
eto ja ne znam šta mu je falilo postaviti 4231 formaciju sa oba krila i hondom u sredini jer je situacija sa izostancima igrača idealna za to, al' jok :crazy:
trebalo bi poslije hašima malo ubaciti ili molfetu, neće šaravi izdržati 90 minuta (možda i može, al' ne treba ga forsirati, uvijek nam na nos izađe to forsiranje).

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 22 maj 2015, 16:38

Ma svi znamo da je odavno mogao i trebao poceti forsirati mlade da se navikavaju,ali kakvi. Pipo mio :crazy:
Svakako Faraona ne treba forsirati,pogotovo njega :D Znamo da mu malo fali
Ma nek' rade sta hoce jos malo,onda cemo da vidimo,da li odgadjam pracenje Milana narednu godinu il' pratim promjene na bolje u istom. :stop:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []