Mokroguz je napisao/la:Ma da sam pëder nebih te mog'o ovako volitironaldo99 je napisao/la:samo odi na prijavu gore u desnom uglu i upisi to sto sam ti napisaoSVAKA TI CAST!!!!
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Nista Siroki bolji nije, nadam se samo da se Olimpic nece povuci i previse defanzivno postaviti sada..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da ovako ostane - ovo je odlican rezultat za Olimpic. Nama titula na Kosevo a njima Kup.
Dobar Olimpic,zasluzio vodjstvo.
Trebamo traziti jos jedan gol kad se ukaze prilika, da ih iznerviramo.
Kakva akcija, steta sto Stefan nije stigao, odlicno su odigrali.
Kakva akcija, steta sto Stefan nije stigao, odlicno su odigrali.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ovaj pomocni sudija kriminlan..sretno u nastavku
Sretno momcima u drugom poluvremenu!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Hajmo Lede još jedan za raju sa Sjevera!

Ja ne znam koju ti utakmicu gledasHead je napisao/la:Skakic odlicno sudi, mozda i najbolji sudija lige, ali ovaj linijski.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Linijski su pravili greske, Skakic nije los danas uopste.MCMXLVI je napisao/la:Ja ne znam koju ti utakmicu gledasHead je napisao/la:Skakic odlicno sudi, mozda i najbolji sudija lige, ali ovaj linijski.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobar sudija!
- franklampard8
- Kontakt:
U Olimpica na lijevoj strani igra neki levat, ali ostali fanaticni sve vrijeme i dobri. Zasluzili pobjedu!
Ne kazem da je los, ali bilo je tu par gresaka. Samo cekaj zadnjih 10 min, tu ce biti svasta.joker90 je napisao/la:Linijski su pravili greske, Skakic nije los danas uopste.MCMXLVI je napisao/la:Ja ne znam koju ti utakmicu gledasHead je napisao/la:Skakic odlicno sudi, mozda i najbolji sudija lige, ali ovaj linijski.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ovaj linijski ocito ne navija ni za koga, samo je jednostavno los 
i ja to htio napisati!Evander je napisao/la:Ovaj linijski ocito ne navija ni za koga, samo je jednostavno los
- akisarajevo92
- Kontakt:
aBd 3 kluba iz Sarajeva u Europi
To jedino jos London moze.
Nadam da ce se na Otoci slaviti pehar, kad Wagner promasi penal, nemaju oni sanse
Nadam da ce se na Otoci slaviti pehar, kad Wagner promasi penal, nemaju oni sanse
Don't believe the hype.
Bravo Wagner lave
Steta
Steta
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 20 maj 2015, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.